Националният щаб обмисля и декларация за движение в града

Ген. Мутафчийски: Въпрос на време е да бъде въведена
29 мар 2020 18:38, Анисия Иванова
705
Националният щаб обмисля и декларация за движение в града
Снимка: БГНЕС

Заради неспазването на карантината се обмисля нова мярка - декларация за движение в града и е въпрос на време да бъде въведена. Това каза председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг в Министерски съвет.

Още по темата


"Следващите мерки е да се движат с декларация и в града. Това е най-вероятно следващата мярка, която вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена", допълни шефът на ВМА.

Той обясни, че в Пловдив централната улица е пълна и е възможно да възникне доста сериозна ситуация там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Хм А ДАЛИ ЩЕ СА 2 СЕДМИЦИ. ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА УДЪЛЖАТ СРОКА А БРОЙКАТА НА ЗАБОЛЕЛИ ДА РАСТЕ.
506
4
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
АЙДЕ СЕГА ДРУГИ РАЗХОДИ. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПАСИМ С ПАКТ ХАРТИЯ ЗА ПРИНТЕРА И ПОСТОЯННО ДА РАЗПЕЧАТВАМЕ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ДО АПТЕКА И МАГАЗИН. ДАЛИ 50% ОТ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ТОЗИ ВИРУС?? КАКВА БЕШЕ ТАЯ ВТОРА ВЪЛНА НА ГРИПА??? НЕЩО КОЕТО Е ПИСАНО ДА СТАНЕ ЩЕ СТАНЕ. СЛУЧАЙНИ РАБОТИ НЯМА.
505
1
 
22
 
! Отговори
Ба си ..... !?!?! преди 4 години
Го'син генерале.....Тоалетната хартия е на свършване. Сега искате да се свърши и хартията за писане !
504
7
 
24
 
! Отговори
venix преди 4 години
Г-н Мутафчийски, защо просто не кажете истината на хората? А именно, че вирусът е биологично оръжие, нарочно разпространено от многобройните военни бази по света на вашите шефове от американското посолство! Вирусът е пуснат в Ухан от американски военни, след военно учение там! Пак ли сме на грешната страна?
503
12
 
32
 
! Отговори
Славчо преди 4 години
Под фуражка мозък не вирее ! Този нагъл плешивец само всява паника и е абсолютно излишен ! В Ирландия си имаме министър на здравеопазването и мин председател те дават пресконференции и обявяват какви ще са по нататъчните мерки ! А този мутафчийски дори не е и вирусолог !Защо хора търпите този абсурд !
502
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приоритетите се изместиха в съвсем друга посока. Фокусът от същината се прехвърли към други неща. От ден на ден все повече се затруднява нормалното протичане на живота ни.
501
6
 
27
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Ум под фуражка не вирее.
500
6
 
29
 
! Отговори
Човекът преди 4 години
Европа от този вирус ще се разцепи на 100000 парчета и няма да съществува повече!! Видяхме колко струва
499
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
понеже не може да се осигурят предпазни маски на хората, за по-лесно им забранете да излизат, ЦИРКАДЖИИ !!! цел месец вече ни говорят глупости, вместо да вземат да се организират, толкова шивашки фирми има, неможахте ли да помислите нещо така че хората да имат лични предпазни маски, да не говорим за изследванията, по 300 на ден, ама това е смешно, докога ще продължава това, като сте обявили епидемия и извънредно положение, требва да имате възможност да правите поне по 5-6 хиляди теста на ден
498
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Занимавайте се с тестовете, болниците, доставката на маски, спирт, респираторни апарати, защитно облекло, дезинфекция на градовете. Вместо това изместихте фокуса върху битовите нужди на хората. Все повече ограничавате правото ни да се грижим за себе си. Ние имаме своите човешки нужди. Задушавате ни!
497
5
 
21
 
! Отговори
Стамен преди 4 години
В Нидерландия дават по 1500е безвъзмездно!!! Тука дават заеми.
496
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А въоръжен караул пред всеки вход няма ли да сложите... Аман от комплексари! На пристигащите на талази по летища и граници какви "декларации" им искат? По този начин - без движение, спорт и витамин Д още повече ни отслабва имунитета и ставаме по-податливи на всякакви вируси! Този "лекар" не е ли чел това, нали много "чете" напоследък за вирусите? Кое е по.безопасно, доФторе - да вървя 3 км. пеша и се прибера от работа или да ползвам гр. транспорт? Знам, че ти е "трудно" да отговориш!
495
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хм 566Необосновано и недопустимо е да се искат декларации или СМС-и за отиване до кварталния магазин, банка, болница или аптека. Всеки знае, че разходките са забранени. Достатъчно е да се санкционират хората, които се разхождат. Всичко друго е излишно и травмиращо за останалите граждани.
494
3
 
23
 
! Отговори
Руски мужик с водка преди 4 години
а какво ще правят когато повечето хора останат без работа и нямат пари? Държавата ще помага ли или хора ще си останат у дома и ще умират от глад вместо вирус?
493
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпрос, как ще се разпечатват декларациите, колко хора имат принтери в къщи и въобще могат да се справят с една елементарна компютърна операция,
492
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще ни направят график и на дишането.На затворници ни направихте!Декларациите за напускане на дома са безумие.Няколко човека във Варна, София и Пловдив не спазили забраната и всички ни правите затворници.
491
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
трябва и декларация за ходене до тоалетната
490
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не дезинфекцират градовете? Само затягат примката около вратовете ни. Декларацията за излизане от вкъщи е безумие! Вкарвате заразени от чужбина, а стоварвате ударите върху нас. Престанете с репресиите върху постоянно живеещите в Бг!
489
3
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
а девиза им какъв беше, работа работа работа и пак работа ... няма да има това го допълват сега щото преди изборите са го забравили да го напишат.
488
4
 
23
 
! Отговори
1 преди 4 години
др.генерал,а за ползване на тоалетна в къщи,ще има ли декларация,или и за това удоволствие,в собствената ми къща ще искаме разрешение от вас.