Националният щаб обмисля и декларация за движение в града

Ген. Мутафчийски: Въпрос на време е да бъде въведена
29 мар 2020 18:38, Анисия Иванова
705
Националният щаб обмисля и декларация за движение в града
Снимка: БГНЕС

Заради неспазването на карантината се обмисля нова мярка - декларация за движение в града и е въпрос на време да бъде въведена. Това каза председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг в Министерски съвет.

Още по темата


"Следващите мерки е да се движат с декларация и в града. Това е най-вероятно следващата мярка, която вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена", допълни шефът на ВМА.

Той обясни, че в Пловдив централната улица е пълна и е възможно да възникне доста сериозна ситуация там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
567
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧочоКой и кога се е грижил за здравето ти?Няма да назовавам думи,защото ще излязат в кавички.Ако имаше мозък,щеше да разбереш,че никое правителство никога не му е пукало за тяб,нито за децата ти.Ъбийците милеят за жертвите си-това казваш.Само че народът полека прогледна.Даноидивиди като теб са по--рядко срещани.
566
0
 
0
 
! Отговори
Ивана преди 4 години
Каква сериозна ситуация бе *** долен?Разедини хората ,за да владеете.Бок***ци!Шо не вземете да ни искате декларации за ходене по нужда?Изобшо не сте добре.Дано някой ден страдат децата ви!
565
1
 
4
 
! Отговори
DD преди 4 години
Да убиваш, тероризираш хората в името на "човешките права " вече не е модерно. На мода е терор и мъчителна смърт в името на човешкото здраве.
564
7
 
1
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
ГАЙ *** не изпълнява заповеди , защото винаги е прав. Семето му е здраво незасегнато от дисциплината и трудолюбието на германеца , от невероятното чувство на японеца за принадлежност и отговорност към обществото , за вродената толерантност и кавалерство на французина и т, н и т,н . Не разбирам тези , които най-гнусно хулят специалистите , които се грижат за нашето здраве . *** -срам за нацията .
563
2
 
6
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Когато "отворят" "границите" нямам "търпение" да се "прибера" в България,за да усетя "приятният" "начин на живот" в "Диктатура"!!!!!!Такова "върховно" усещане не може навсякъде да се случи!!!!!Това е България!!!!!УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!!!Имаме цял "Щаб",които се грижи за това!!!!!Двамата """генерали""" ще се погрижат за всичко!!!!!!
562
3
 
6
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Аз пък обмислям да се изпpaзня на някой върху голата глава ама още не съм взел решение точно на кого, но смятам скоро да ви съобщя!!!!!!!!!!
561
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просо.....абсолютен про стак си.
560
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В следващите месеци се пише история. КАК ЕДИН ДЕН, ЕДИН КИТАЕЦ ЯЛ СУПА ОТ ПРИЛЕП И ПРОМЕНИЛ СВЕТА.
559
4
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!!!!!..Хора,кажете ми:-"Просо,ти сънуваш !"..Ама вие верно ли не разбирате ,хора,каква ТЕЖКА ГАВРА се извършва с ВАС под "благовидния" предлог, за "загриженост за здравето ви"?!?!Тоя с лампазите е за ВОЕНЕН СЪД за НАСАЖДАНЕ НА ПАНИКА И СТРАХ сред населението в момент на криза!!!!..не е за вярване!......бахтиработата!...Доживях да разбера какво значи ТОТАЛНО БЕЗУМИЕ..
558
5
 
28
 
! Отговори
as преди 4 години
Истинската цел е да се убият хората психически за да може Вирусът да ги довърши и между това да се съберат от глоби парите дето не могат да вземат от данаци!
557
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за "наши" хора няма да важат правилата, ще си ходят свободно, декларации ще има за простолюдието. знаем си как е в България.
556
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немските хипермаркети си работят ,вътре всеки пипа всичко и след него друг и тн. ! А парите на иначе бедният българин заминават за Германия, колко добре измислено ! Общество от консуматори,а някога далеч назад бяхме производители с истинска и работеща икономика , спомени !
555
0
 
0
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
До АнонименАм' нали и военни ще могат да проверяват? Прав сте, че в полицията служителите са полицаи, което, обаче, не променя основната идея. Не беше много отдавна времето, в което имаше дори фалшиви катаджии...
554
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А да плющя жената декларациѝка ще трябва ли, *** тя и без това се дърпа нещо напоследък....
553
2
 
19
 
! Отговори
Очаквайте преди 4 години
Скоро и декларация за движението в къщи.
552
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LilithАко полицай ти се представи като "Лейтенант" значи е лъжец, в полицията такива звания отдавна няма
551
24
 
6
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Какви са тия лигавщини ? Като има заповед трябва да се изпълнява . Вие всички дето протестирате сигурно сте от професор нагоре и всичко ви е ясно . В такъв момент трябва да има желязна диктатура и да играе тоягата . Явно за всеки МЛАД-ЕЖ е нужна казарма , а за всяко женско бройлерче с надути джуки и пластмасови гърди-военно обучение поне 3 месеца в пълна изолация .
550
4
 
26
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
И кого предпазва тази декларация,а и от какво го предпазва?Полза никаква,само се нагнетява напрежение.
549
0
 
1
 
! Отговори
Lilith преди 4 години
До емиграцияПрез споменатия век хората, поради липса на канализация, добра храна, антибиотици, лекари, зъболекари, хигиена и т.н., са умирани от ожулено кокалче на ръката. Сега, мисля, нещата са по-различни.От Дефо е по-добре "Мол Фландърс" да се прочете, хем ще се разсеят, хем ще се повиши раждаемостта. Стига с тия мрачни прокоби, аман.
548
1
 
27
 
! Отговори
hah преди 4 години
Тия хептем изперкаха. да сложат няколко поста пред големите супермаркети и по един униформен да обикаля в парка с колело и готово. декларации - глупости. самиорганизират струпване на хора. Това, че някой се движи из града, не значи, че има струпване на хора. цялата икономика съсипаха. Или всичко трябва да се спре. но никой не контроира хипермакетите - там е струпването.