Владимир Каролев: Не съм бил поставян под карантина

На 11 март нямаше закон за извънредно положение, обяснява икономистът
31 мар 2020 08:00, Нели Христова
45
Владимир Каролев: Не съм бил поставян под карантина
Снимка: БГНЕС

"Не съм бил поставен под карантина след завръщането ми от 24 часово пътуване до Лондон", това заяви в профила си във Facebook икономистът Владимир Каролев. Той беше задържан за 24 часа в Благоевград по обвинения за нарушаване на задължителната карантина.

Още по темата

"Кaктo знaeтe фeйcбук cтeнaтa ми e нaпълнo oтвoрeнa и вceки мoжe дa пишe нa нeя и дa ми пишe нa лични. И някoи хoрa (дa, нe мнoгo) прoдължaвaт дa мe oбвинявaт, чe cъм бил нaрушил кaрaнтинa", пише той на стената си във Facebook и обяснява:

"Такива са и заглавията в повечето медийни отразявания на ареста ми за около 22 часа на 24 март. Поради което заявявам следното и моля медиите, които са написали, че съм нарушител на карантина, да отразят моето заявление.

Не съм бил поставен под карантина след завръщането ми от 24 часово пътуване до Лондон на 10/11 март 2020, където бях поканен на важна среща в офиса на Европейската Банка за Възстановяване и Развитие във връзка с инвестиция на ЕБВР в българска компания с близо 2000 служители. На 11 март нямаше закон за извънредно положение, нито Великобритания е била в списък на държави за които се изисква поставяне под карантина при завръщане в България. Поради факта, че не съм нарушил карантина, нямам и обвинение от СРП за нарушение на карантина. Ако някой от вас не вярва на моите думи и иска да разбере дали лъжа или не, моля да се обърне към СРП. I rest my case ?

Хубава седмица, тези от вас, които са здрави и имат работа, вършете си работата при стриктно спазване на правилата за дистанциране и дезинфектиране. И особено внимателни да бъдат хората с хронични болести, защото малко неща са доказани за този вирус, но едно е напълно ясно - около 99% от починалите по света, които са имали COVID-19 са имали една или повече хронични болести. И за разведряване една типична английска шега ??".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
1
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Този човек е много.....................добър....винаги говори простичко и ясно, затова го уважавам и се вслушвам в думите му, направете го и вие, за да управлявате по-добре това което имате,...оставете карантината и т.н. дреболии, гледайте на него като натрупан опит и безценен капитал!
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24 часово пътуване до Лондон?Абе изпердашения - ти с камила ли пътува бе?
31
1
 
6
 
! Отговори
teo преди 4 години
Гешев, явно за Каролев НЯМА ЗАКОНИ И ЗАТОВА НЕГОВАТА НАГЛОСТ Е МНОГО ГОЛЯМА!!! ЗА РАЗХОДКА В ПАРКА ИМА ГЛОБА 50000ЛВ., А ЗА РАЗХОДКА В РАЗЛОГ И ПИРИН НЯМА ГЛОБА!!!
30
1
 
6
 
! Отговори
щек преди 4 години
Тоя си поддържа известността с цел да го поканят на някои следващи избори.
29
8
 
1
 
! Отговори
Стайко преди 4 години
До Хмти гледай Владо теб да не запука , че хич не го познаваш май !
28
1
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
До Анонимен 21:лесна работа - ще спечели държавата. Щото как си мислиш ще се отнесе към него европейският съд в този момент и по такова обвинение?
27
1
 
10
 
! Отговори
Велес преди 4 години
-Абе, не ни занимавайте с това ***, моля! При неговата наглост, да го глобяват и ... в затвора! И заради него ли да продължавам да съм затворник в собствения си дом... Баста!!!!!
26
1
 
7
 
! Отговори
A преди 4 години
Моля, не ни занимавайте с господин Каролев. Каквото и да каже не си струва да бъде чуто.
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз също се върнах от Германия със самолет на 13.03 в 02 часа,Германия нямаше карантина. аз нямах и проверка на БГ летището.нито съм била записана за карантина.НО СИ Я СПАЗВАХ ДОБРОВОЛНО не съм ходила по горите и да си наглеждам хотелите в този период.аз нямам хотели като Каролев.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минал през световно летище в разгара на епидемия. Прибрал се, разхождал, карал ски и карантината го хваща в Банско. Не иска да стои там и прави скандал защото знаят ли той кой е.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успели са да го превъзпитат само за 24 часа. Попаднал е на хора в ареста и станал човек. Браво. И съвети дава за спазване на карантини, закони. Това е Новият Човек с главно Ч
22
2
 
7
 
! Отговори
Киро от Свобода преди 4 години
Ако има грам инициатива и честност у Гешев, този нагъл, арогантен и отвратителен човек Каролев трябва да лежи ефективно. Но се хващам на бас, че косъм няма да падне от противната му, крива глава!
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** как само Каролкатажвърти карантино-мишльонките на магическата комбинация от три пръста със силно изразен среден, чск ме кефи!
20
3
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Писна ми от този мало умник, да не използвам друга по точна дума. Типично мамино синче, при всеки повод излиза да реве по медиите. Накрая да се събере НС и да гласува един закон. По никакъв начин и по никакъв повод този по ми яр да не бъде спиран, задържа или арестуван.
19
2
 
18
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Ако беше във Индия на този щяха да му нашарят мършавия за.д.ник със здрава бамбукова пръчка на публично място и в реално време.Амат от такива дето си мислят, че всичко им е позволено.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 20Да Каролев е неприятен тип и постъпката му е морално укорима, но от правна гледна точка не могат нищо да му направят и, ако реши да съди държавата познай кой ще спечели.
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората с акъл и самосъзнание,които се връщат от чужбина,сами се поставят под карантина,защото знаят,че са потенциални заразители.Ама откъде тези 2 неща в този индивид - чака някой да го бил поставил под карантина.Да ти изпере някой смешното елече не искаш ли,сминдух?
16
2
 
23
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
АБЕ КАРОЛЕВ НЕ НИ СТИГА ВИРУСА АМИ ТРЯБВА И С *** КАТО ТЕБЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТ
15
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Проблема е, че сега ако осъди държавата пак ние ще платим, а не държавните пудели."Никой не ви е виновен, че сте се съгласили да плащате държавен рекет.
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този кълвач продължава да се прави на отворен