Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил

Съпругата му днес е била приета в болницата в града
Обновена: 1 апр 2020 15:49 | 1 апр 2020 15:30, Елка Василева
134
Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил
Снимка: архив, БГНЕС

Коронавирусът взе девета жертва. Починал е 57-годишният пациент с доказан COVID-19 в болницата в Кюстендил, съобщиха от здравното заведение.

Мъжът е страдал от лекостепенна хипертония, а в лечебното заведение е диагностициран и с двустранна пневмония. Бил е включен на респираторен апарат.

Още по темата

Мъжът заедно със съпругата си се е върнал на 16 март от Германия. Съпругата му днес е била приета в болницата в града, след като досега е била на домашно лечение. Жената е с двустранна пневмония, в момента е в стабилно състояние.

Освен нея там са настанени още двама души с коронавирус, но състоянието им е добро. Чакат се резултати и за няколко съмнителни случая.

В края на миналата седмица в Кюстендил почина и мъж на 62 години с положителна проба за COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: кюстендилкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
4
 
! Отговори
Китайска Чума Ухан преди 4 години
ами на Английски Новият Поздрав е "Чайна Лайд, Пипъл Дайт" или с други думи "Китай Лъга, Хара Умряха", а и вярвайте на СЗО - лек грип!
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ^ - ДВУСТРАННА пневмония породена от корона вирусаПич, двама сме. И аз сега чак разбирам, че имало лекарства за вирусна пневмония, че апаратното дишане лекувало, а не поддържало жизнените параметри и т.н. Жив да съм, та да се уча!Седи и гледай сеир.
58
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Златена не е платена бе, а е пралясница не задоволена
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
по-хубаво било в чужбина казват....повече пари имало....ама като опре ножа до задниццата, се връщат.....заминаха, защото са НЕКАДДЪРНИ да се оправят тук, а се връщат, защото са НЕКАДЪРНИ да се оправят там по време на КРИЗА!!!!!
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!И моята баба хвана пневмония 90-те години беше над 80 години и се оправи. Същото важи и за майката на съпруга ми,която лежа в болницата от пневмония беше над 70 години и се оправи, и живя още 10 години след това.
55
1
 
1
 
! Отговори
^ преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Споделил съм го посредством двата въпроса в коментар 56Един въпрос, според вас този вирус просто една обикновена бронхопневмония ли предизвиква?
54
1
 
9
 
! Отговори
Киро преди 4 години
До ZlatenaЦитат от Проф. КантарджиевХората у нас, които всяка година умират от усложненията на грипа, са от 1000 до няколко хиляди. Точната бройка обаче е недоказуема, тъй като не може да е ясно дали възрастен човек не е починал от заболяването, от което е страдал, докато същевременно е боледувал от грип. Абсолютно същото важи и за този вирус, отделно, не се знае колко хора са заразени и колко са го изкарали. Никой не се тества за Инфлуенца, може да имаш и двата РЕСПИРАТОРНИ вируса ...
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За тия които много зяят по щаба и правителството. Вируса дойде от любимия ви изток, сиреч от Китай, а не от Европейския съюз. Продажни мишоци сте.
52
4
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 4 години
Имам само един въпрос към само.г..ниците!!Защо никой от тях не отговори на хиляди пъти зададения им въпрос: Като е толкова хубаво там, защо се върнахте в кочи..ната при злобар.ите да ни носите вирусите????Всички знаем отговора, но вие продължавате да се правите на улави. Върнахте се, защото там не ви смятат за хора и сте им полезни само докато ви гърбят да им слугувате и после шута.Пращали били. Да си платил у нас ДОД, зравни, пенсионни, за безработица?Кой плаща пенсията на ***, лечениет
51
6
 
3
 
! Отговори
Един въпрос преди 4 години
Кога западната медицина е изклекувала нещо? Истината е, че здравеопазването на запад убива здравето. Пълнят те с химикали, радиация, оперират те и накрая в кофата. Разстения, които помагат биват забранени от фармацевтичната мафия. Колко милярда, колко трилиона е погълнала тази индустрия и все още нямаме решение за нищо?Вероятно, защото живеем в матрицата. Истината, не е истината вече. Истината е лъжа, а лъжата е истината.
50
1
 
4
 
! Отговори
Калинкеее, преди 4 години
До ZlatenaПлатена си !
49
4
 
0
 
! Отговори
^ преди 4 години
До ЕлемагЧетем, четем, но първо трябва да се прочете това което пише НА редовете, пък чак тогава МЕЖДУ редовете. За момента има проблем на ниво това НА редовете. Иначе, дали си помислил за две неща които тои вирус прави:1) поражда много по-честа двустранна бронхопневмония от стандартните съпоставими вируси (41%)2) колко бронхопневмонии са съпроводени с безконтролна реакция на имунната система?
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекари и аптекари масово не стават и за *** на зелева каца.Искат бележка за лекарства против грип, при положение, че лекарите в момента не приемат, не преглеждат и не лекуват хора с грип. Работното им време е намалено, поради което там е хаос. Какви рецепти, какви 5 лева?! Питаш го шилето трябва ли да тръгна болен по доктори и да ти храча насреща, докато ми ги даваш тогава лекарствата, то ме гледа като обагнена овца, не знае какво да каже.Жена с перитонит я "лекували" по телефона от грип.....
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не е имал други заболявания Странно!
46
3
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
До ^Да попитам досега хора с двустранна бронхитпневмония не са ли почивали ?Знаете ли защо ви питам ? Моята баба през 1997-*** година почина именно от това. Да не би и тогава да е имало коронавирус ?При възрастните хора тя протича атипично - без кашлица и температура.Вашите колеги установиха причината за смъртта чак при аутопсията.Споделете медицинския си опит, ако обичате ...
45
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6То как да е 80г в България средната възраст на починалите, като живеем с 10 години средно по-малко?! Лошото е ,че сме доста по-болни от западноевропейците в следствие на лоша храна, наднормено тегло, мръсен въздух и много стрес.
44
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости човека! Дали е бил болен от коронавирус и дали наистина той е бил виновен за смъртта никой няма да разбере, но май и никой не се интересува. Важното да е пишем, че коронавируса е взел още една жертва и да се паникьосаме и най-важното - да изпълняваме нарежданията на онези, които 30 години ни грабеха, пък сега се сетиха да мислят за нас. Надявам се хората да мислят с главите си и да не се поддават на фалшивата паника. Не вярвайте на всичко, което ви снесат по телевизията!
43
12
 
9
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
Да питам малоумния ни президент Радев алчните бизнесмени на България Слави Трифонов ромите които ги интересува само да лапат пари и викаха ще от коронавируса никой не умира не познаха от грипа умират само 2 а болеста коронавирус взе 9 човешки живота така ще тази болест е опасна.За съжаление президента Радев алчните бизнесмени в България и ромите в България интересува ги само как да лапат пари от нас Българския народ и въобще не ги интересува ще хората умират от коварната болест коронавирус
42
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената, която почина в пета градска в София и работеше на Илиянци защо не е в статистиката?
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГешеввввЕ, то не пречи да има и друг вирус паралелно с този и никой да не казва нищо за него, понеже е биологично оръжие с цел запазване на тайна и за да няма паника в населението. Варианти всякакви...