Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил

Съпругата му днес е била приета в болницата в града
Обновена: 1 апр 2020 15:49 | 1 апр 2020 15:30, Елка Василева
134
Коронавирусът взе още една жертва – почина мъж в Кюстендил
Снимка: архив, БГНЕС

Коронавирусът взе девета жертва. Починал е 57-годишният пациент с доказан COVID-19 в болницата в Кюстендил, съобщиха от здравното заведение.

Мъжът е страдал от лекостепенна хипертония, а в лечебното заведение е диагностициран и с двустранна пневмония. Бил е включен на респираторен апарат.

Още по темата

Мъжът заедно със съпругата си се е върнал на 16 март от Германия. Съпругата му днес е била приета в болницата в града, след като досега е била на домашно лечение. Жената е с двустранна пневмония, в момента е в стабилно състояние.

Освен нея там са настанени още двама души с коронавирус, но състоянието им е добро. Чакат се резултати и за няколко съмнителни случая.

В края на миналата седмица в Кюстендил почина и мъж на 62 години с положителна проба за COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още по темата: кюстендилкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Еииий, хора умират всеки божи ден. Или да се върнем към катастрофи и убийства, щото друг вариант нет Не може всички да живеете вечно, нема такава схема
39
3
 
6
 
! Отговори
^ преди 4 години
Отивам да си взема пуканки: виждам че концентрацията на специалсти които са наясно колко лесно се лекува ДВУСТРАННА пневмония породена от корона вируса е свръх висока. Очаквам вашите многобройни постове по темата. Ако може колкото се може по-детайлни в стъпки, за да ги предадем на колегите които се борят за живота на зарзените.
38
7
 
18
 
! Отговори
Киро преди 4 години
Проблема е само 1, преекспонира се всичко, един човек е починал, тъжно за семейството и приятелите му. Цялото общество обсъжда 9 починали през последните 14 дни. Хора през последните 14 дни вероятно са починали около 4000 души в България, по данни на НСИ за 2018 година. Никой не казва, че тази вирусна инфекция не може да доведе до усложнения и до смърт, но нещата се представят, все едно преди КОВИД19 не сме умирали никога и от нищо. 9 от около 4000, дори не променя статистиката.
37
8
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Жалко за човека, но пак завърнал се от чужбина .... Дали, ако си беше останал в Германия сега нямаше да жив ?И не е ли престъпник Бойко Борисов за това, че не затвори границите ?Вижда се, че нашенците, които се прибраха донесоха заразата ...
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли починали изобщо с различно от Корона вируса?
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
29 емигрантите внасят пари в къщи не плащат осигоровки и данъци .Сега търсят мед. помощ.А повечето са на соц. помощи.
34
4
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
До 2-мата долу...Май не четете м-у редовете.Не споря,че не е от вируса.*** пневмония само от вируса ли се е получавала до сега?И други са умирали със слаби организми от пневмония...
33
10
 
3
 
! Отговори
wtf преди 4 години
Този вирус ще покоси злобните, болните, алчните и слабите.Нищо не разбирате от света който ви заобикаля. Вируса е зловреден код (магия), а 5G кулите са технология. Ясно ли ви е какво се получава при комбинацията магия + технология? Жална ви е ...Станете добри, пийте имуностимулатори, и при добро желание си подгответе противовирусни лекарства и подходящи антибиотици.
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Върнали се от Германия.200 000 души се сетиха,че имат родина и се втурнаха насам да заразяват близки,познати и непознати.Никой не знае каква е бройката на заразените,защото освен да им мерят температурата,нищо друго не са предприели.Така че,бъдете готови за още по-страшни неща,и ако можете стойте си в къщи.
31
11
 
8
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Стига глупости, преди не са ли умирали хора от пневмония, сега всичко ще се пише корона, Аман от лъжи
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали уж имаше лекарства,дарени от Домусчиев,и други,едни лекарства 35 000 дози в резрва защо умират хора при това не на 80 години?
29
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Много умен вирус е това, знае си работата.П.П който се съпротивлява, и се страхува...ще страда, и то доста
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пневмонията се бори по всяко време, вкл се правят пункции за дрениране на течността от дробовете. Ако седим със скръстени ръце и чакаме на респиратора да оправи положението, човекът е обречен. Но, разбира се, това е лесният начин.
27
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека възрастните хора над 70 години да се пазят вкъщи. Ама не разбирам защо цялата икономика на страната трябва да спира заради един грип, който по-голяма част от хората най-вероятно ще го изкарат на крак.
26
1
 
25
 
! Отговори
ж преди 4 години
За депутати и бизнесмени тестове има и лечение без да са се влошили има, а за обикновените хора - не. Защо 240 депутата се тестват спешно днес, а служителите на гарата, в която е работила жена, болна от коронавирус, няма тестове? Или се чака да ги тестват вече след като са се влошили и са приети в болница?
25
12
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Да, тези същите емигранти, дето внасят по няколко милиарда годишно в опоскания от крадци и мързеливци кратунистан. Как пък малко мярка нямате в безкрайната си, комплексарска злоба.
24
4
 
7
 
! Отговори
^ преди 4 години
До ЕлемагНапротив, точно вируса е основната причина, а останалите фактори само са създали благоприятна почва да се случи най-лошото. Двустранната пневмония е причинена от вируса.
23
10
 
8
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
НА ДЕН УМИРАТ 300 ЧОВЕКА В БЪЛГАРИЯ ОТ ЕСТЕСВЕНА СМЪРТ!Егати и новината и чудото.
22
4
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
държавата - разграден двор. Който си иска се прибира от заразени държави. Сега четох тумба жени щели болногледачки в Италия да ходят. Англичаните търсели у нас -берачи на ягоди. Обаче не ... власта по комунистически набивай канчето на *** си седи кат паткан затворен, до *** с декларация в джоба, бабичката за кисело мляко - с декларация в джоба. И всеки един по телевизията един плешив генерал с черна униформа да ми се кара, колко много съм лош и недисциплиниран...Ще не си... майката бе!
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой провежда ли разследване - каква е била анамнезата на пациента, какво лечение му е приложено, кое е причинило смъртта? Или му пъхат една тръба в истата и като умре, пишем "коронавирус"?