Телефонни линии за психологична помощ във Велико Търново

Психолози ще дават дежурства и ще предлагат подкрепа
1 апр 2020 17:37, Ния Христова
3
Телефонни линии за психологична помощ във Велико Търново
Снимка: Pixabay
От днес две телефонни линии за психологическа подкрепа на хората са открити във Велико Търново, съобщи БНР. Всички, които изпитват затруднения със справянето с наложената социална изолация. 
 
Психолози от социалните центрове във Велико Търново дават дежурства и предоставят безплатна и конфиденциална подкрепа на гражданите. 
 
Всеки, които смята, че има нужда от подкрепа, съвет или да сподели безпокойствието си, ще има възможността да потърси дежурните психолози на телефони: 0887 90 37 79 или 0879 53 28 92. Обажданията се приемат всеки ден от 9,00 до 18,00 ч.
 
Под карантина в област Велико Търново са 839 граждани. В доброто състояние са и двамата медици, които се лекуват от COVID-19 в областната болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1И аз съм над материалното,но все още съм в третото измерение,така че след няколко дни като ми свършат парите и храната,ще има доста физическо страдание.
1
4
 
5
 
! Отговори
о, да ..! преди 4 години
Нито на психолог, нито врачка или врач ходя. Това за мен са едни ***.Това трябва да изчезне.Аз предлагам когато Човек има проблем редовно да ходи при Отчето.Може и друго. Да седне и да помисли какво добро е сторил през последните дни.Този вирус ни се стовари за да можем ние Човеците да оценим стойностно цената и смисъла на живота.Стига с тази материална час!Колко малко му трябва на един Човек, колко малко ..!