Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче

Бизнесменът заяви, че вече е напълно здрав човек
2 апр 2020 13:00, Нели Христова
99
Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче
Снимка: БГНЕС

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи емоционален коментар, след като преди дни пребори коронавируса. Сега вече е напълно здрав.

"Много хора ме бяха отписали и ме погребваха. Въпросните хора не ми желаеха оздравяването, но днес мога да им кажа, че ще останат разочаровани, защото всичките ми показатели са перфектни", започна Домусчиев.

"Вече съм напълно здрав човек. Не е имало момент да се страхувам за живота си. Аз съм силен характер! Не съм си и помислял, че няма да мога да се преборя с това грипче!", продължи той пред "Блиц", цитиран от Gol.bg.

"Трябва да сме реалисти. На всички е ясно, че няма да излезем бързо от карантината и проблема с коронавируса. Не смятам, че в България има индустриалец, който да не се готви сериозно за един по-дълъг период на извънредно положение".

На въпрос дали има бизнес, който да се възползва от създалата се тежка икономическа ситуация, Домусчиев отговори така: "Тук не може да се говори за отделен бизнес. Печеливши са китайците".

Още спортни новини четете в Gol.bg тук 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господ се отвращава от гад ните и злите - за това го остави
78
1
 
3
 
! Отговори
РУМЕН преди 4 години
Съгласен съм-пълен арогантен ***. Вместо да благодари на БОГ-той казва--АЗ преборих,,аз -еди какво си-- но БОГ не забавя-- тотален *** е
77
0
 
10
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Арогантен ***. Всеки си плаща масрафа Кирчо. И ти нема да си капо.
76
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя търгува с хапчета и сега захлебва здраво.
75
0
 
13
 
! Отговори
domus преди 4 години
гешев ако тоя не е следващият след 4ерепа , наи добре е да се махнеш
74
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
Нещасник такъв защо не си признаеш как така една часна болница само с тебе се занимава. А нормалните хора *** като кучета без изобщо да ги е погледнал лекар.
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОМУС като си толкова съпричастен и като плачеш като вдовица за голяма краставица защо продължаваш да взимаш такси за твоите платени диемски канали след като наяма никакви спортни предавания за мене ти си един голям ДВУЛИЧНИК каквото и да стане с теб никои няма да де съжалява еи така като улично куче ще си отидеш от тоя свят препоръчвам ти да се замислиш докато не е станало късно
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще има повторение с печален край
71
0
 
20
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Господинът е известен,че обича да се лекува с бял прах и отлежало малцово!
70
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
я стига!..Та всеки знае,че пар..?-зита умира СЛЕД ДОНОРА си!..какво са праиш на интересен?!..А Булгария още ..поне диша..
69
2
 
9
 
! Отговори
Самоуверен и намазан преди 4 години
Пази Боже, сляпо да прогледа е казал великият Алеко.
68
1
 
18
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Национализация на фармацевтичните заводи
67
0
 
18
 
! Отговори
и преди 4 години
А какво стана с тези лекарства и дават ли ги на тежките случаи в болниците? Нищо не се горови по тази тема... Ама той си се оправи де, богат човек, цяла болница го лекува само него . Бедните ще страдаме...
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Демек за нас мъжете е само едно грипче а за вас е много страшно ! - разбрахме намека ама то вирусчето можело и да повтаря и не питало кой е мъж и кой мишок.
65
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бях сигурен, че не е имал дори и грипче, но нямаше да е той, ако пропуснеше сгодната ситуация, да си направи самореклама на мачо.
64
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне внесе лекарства, с което показа, че е ангажиран с проблема и не мисли само за себе си. Евала за което! Друг е въпросът дали после по веригата тези лекарства не потънаха някъде да се пазят за богоизбрани. Нещо не се чува някой обикновен човек да е бил лекуван с такива. Даже на обикновените хора им отказват тестове и прием в болница.
63
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цирк, заразените по над две седмици карантина карат - тоя смая системата с неговите три дни на кръст. Доматите с колците ги ядем ние от село... Тия дарения защо се правят мислите от богоизбраните, дали някой ще им търси сметка от къде ги имат а ... проверка нанайси.
62
1
 
28
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До ДомусчиевПич - не се хвали и не се прави на по велик от Господ. Бъди благодарен на Господ и на Съдбата и се моли да не те повтаря, че тогава може и да не успееш да словоизлиятелстваш след това. Смири се малко. За това зад римските триумфатори е имало роб които държал венеца и им нашепвал в ухото "Memento mori""Помни, че си смъртен" за да не се самозабравят.Разбира се не ти го пожелавам, както и пожелавам на всички болни да бъдат излекувани въпреки, че нямат твоите финансови възможности.
61
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
точно това ГРИПЧЕ повтаряло- поне в Китай,така е направено,че да нямаш имунитет.
60
0
 
5
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До Анонимен56 "Като си беден, поне бъди умен"..............................................................................................Ами бъди де , ама май не можеш...