Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните

Ген. Мутафчийски: 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия
Обновена: 2 апр 2020 08:57 | 2 апр 2020 08:11, Анисия Иванова
256
Нови 37 души са с положителни проби за коронавирус, общо са 449 болните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови 37 души са дали положителни проби за коронавирус за изминалото денонощие, общият брой на досега заразените са 449, заяви на редовния брифинг началникът на Оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Настанени в болница са 27 души през изминалото денонощие, а 566 проби са изследвани. Новата област, където има установени болни, е Видин.

В София има нови 8 случая до 16 часа, а след това още 12 случая са установени - общо 20 са за столицата.

В Благоевградско има 3 нови случая, които са от Банско. Във Варна има двама мъже и едно дете на 9 години, които са настанени в болница.

Още по темата

Изписани са нови болни - общ брой на излекуваните са 25 души - 18 мъже и 7 жени, каза Мутафчийски.

Най-младият изписан е на 25 години, най-възрастният е на 80 г., обясни той.

Хоспитализирани са 167 души, 17 са в интензивно отделение.

Мутафчийски съобщи, че има 184 направени депутатски проби, от които 2 са съмнителни.

Шефът на ВМА уточни, че 40-годишният мъж е починал от белодробна емболия, а не от пневмонията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До 229. За Франция. On April 2, France reported 884 additional deaths that have occurred in nursing homes over the past days and weeks [source]. The French Government did not include these deaths in their official count, as their count only takes into consideration deaths of hospitalized patients. Following international standards of correct inclusion, our statistics will include these deaths, and will add them to the April 2, 2020 count following the attribution criteria of date of report.
216
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 223никой не лъже. Това е общата сума, която е влезнала в България според Евростат. Инвестиции в производства, софтуерни фирми са в отделна графа и за съответната година са по-марко от 2 млрз. рв. И всички да со жт вас, което е абсурд пак на става сметката. А отнодно технологиите си пълен рараджия. Ние тук доматите с колците ги рупаме. Само това като прочетох ми стига. Пак статистика 50% от вас са ниско или средно платени. Около 30% са почти или напълно нелегални. Зако сте тук бе богаташи
215
6
 
3
 
! Отговори
до 223 преди 4 години
Не само пари (които са много) идват от гастарбаитерите. Дали ше си купат апартамент за да се върнат някога , дали ще пращат пари на роднини. Някой и директно си издържат семействата в губернията ти.Но освен пари , това са технологии , индистриални инвестиции , софтуерни компании.Всичко ти идва от запада .Защо лъжеш като типичен българин/ка ?
214
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много лаборатории внесоха тестове и започнаха да ги правят дано да са качествени -сега ще видим колко са тези положителни
213
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 222Стига с тази мантра колко пари носят гастербайтерите. А престанете с глупостите. БВП 2018 - 108 млрд., Бюджет - 42 млрд. Пари от имигранти - 2,2 млрд. лв. хайде сега да говорим за социалната система, пенсии, здравеопазване, образование и т.н. Виж колко са парите спряма БВП и после ми разправяй как само на гастербайтерите разчитаме. И много сте отворени, умни и можещи, то при първата криза близо половината подвихте опашки и дойдохти тук. защото там нямате пари и 3 месеца да изкарате.
212
3
 
3
 
! Отговори
до 216 преди 4 години
Ти имаш ли идея колко точно суха пара постъпваше в задунайската ти губерния точно от хората работещи на запад ?Донесли ти били зараза . Да не са прокажени ?
211
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министърът на вътрешните работи се явява с маска ,просто дават пример , а Годжи без маска прави демонстрация пред журналистите който също с маски, не ми пука за Вас ако аз съм заразен и не знам
210
0
 
4
 
! Отговори
асан преди 4 години
та от тез 449 никой ли не оздраве до сега .... па да не говорим че 3 пъти повече хора го карат или са го изкарали ей така, между другото без да попаднат в статистиките
209
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо не правите масови тестове както в Германия?знаете ли .че Варна е мъртва.много е страшно по улиците.всички магазини са фалирали.затворени са.хранителните работят тук там,но хората нямат пари.
208
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се дразня като започнат да си измислят от какво е починал човек. Въпросът се свежда до това - ако не беше се заразил, щеше ли да е жив или не. В случая, най-вероятно да. Тогава какво си измисляте оправдания. Кажете какво му е било състоянието, за какво са го лекували, какво са пропуснали, какво е станало. Пилотите си имат форум, в който всяка катастрофа се разнищва до дупка, за да не се повтори никога. А лекарите каквото и да стане се замита под килима и толкова. Така не помагате а вредите
207
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
До ,., Икономиката отдавна е фалирала,затова всяка година любимите ти управници вземат нов заем.Просто е .
206
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко уж искаше да връща българите от чужбина...Даже щеше пари да им раздава...Ами ето, той не успя, но вирусът ни ги върна БЕЗПЛАТНО! И всичките тия миячи на чинии ни донесоха заразата вкъщи! В нашата държава я донесоха! И ще се пуснат сега на борсата, за да взимат пари без да работят! И ще източват бюджета, за да станем съвсем в криза... Срамота! Да си ходят обратно в Европа!
205
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен213Спокойно клуб 33 и останалите пайнер клубове ще отворят след време. След което ще можеш да оплакваш съсипаната си и бедна съдба както всеки друг петък. Иначе за алкохолна абстиненция магазините все още работят.
204
6
 
5
 
! Отговори
,., преди 4 години
Брей и тук са плъзнали ***.Каквото и да направи правителството няма да сте доволни - или ще се разболее много население и ще се случи не дай си боже италиански/испански вариант, или пък видиш ли икономиката ще фалира (когато болните са малко)
203
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не водите статистика на жертвите в следствие от МЕРКИТЕ СРЕЩУ вируса, заболелите и съсипаните съдби и животи? До момента са хилядократно повече.
202
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харесва ми пуделчето на Боко Тиквата как се е барнало днес.Само не разбрах кога е завършил Генералщабната академия, никъде няма инфо.Може би се е родил с униформата ?
201
1
 
6
 
! Отговори
asd преди 4 години
До РипоустСамо че в България много тарикати, лъжат с декларациите, мажат, лъжат близките си и т.н.
200
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не правите масови изследвания като в Германия,или поне на тези,които идват от други страни още на границата?Няма ли да ви излезе по-евтино,отколкото после да заразяват други хора,също и лекари ,които ги лекуват?
199
7
 
22
 
! Отговори
До 203 преди 4 години
Ген.Радев не управлява държавата.Управлява я един измислен "генерал" с ниска обща култура и образование.
198
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господине професор-генерал,Китай е застрашен от втора вълна на корона вируса,защото когато почти бяха овладели положението,допуснаха да се връщат в страната китайци от други региони на света,които носят отново заразата.Същото става и при нас,понеже не посмяхте да затворите границите.