14 жертви на вируса у нас досега, случаите са 485

173-ма са настанените в здравни заведения
Обновена: 3 апр 2020 17:15 | 3 апр 2020 17:07, Веселина Йорданова
103
14 жертви на вируса у нас досега, случаите са 485
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

14 е броят на починалите вече у нас от COVID-19. Днес в късния следобед от "Александровска" болница беше съобщено, че в лечебното заведение е починала 83-годишна жена. Тя е страдала от артериална хипертония и диабет, съобщиха от МЗ.

485 са потвърдените случаи на вируса у нас по данни на Националния оперативен щаб.

През деня са доказани още 8 нови случая, като 5 от тях са в София, 1 в Благоевград, 1 в Кюстендил и 1 във Видин. Лабораториите продължават да работят.

Още по темата
173 души с потвърден COVID-19 са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 21 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Към 3 април 275 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 210 на жени. Средната възраст на хората, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47 години.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 15; Бургас – 21; Варна – 23; Велико Търново – 4; Видин – 2; Габрово – 2; Добрич – 10; Кърджали – 8; Кюстендил – 7; Ловеч – 1; Монтана – 18; Пазарджик – 8; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 29; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 5; Смолян – 13; София – 292; Стара Загора – 3; Хасково – 2; Шумен – 4.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители е 22.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От известно време следя статистиката за смърт причинена от катастрофи по пътищата на България. Статистиката горе-долу е следната: около двама души на ден, предимно млади хора, но в тая посока нищо не се прави, а с тоя коронавирус ни побъркахте. Най-малкото икономиката ще пострада найстина сериозно.
48
9
 
1
 
! Отговори
Китай е Велик преди 4 години
Китайската Раса е БогоИзбрана и ПредОпределена да Властва над Планетата Земя! Китайският Живот е Свешен!!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да 14,но от коя болест?
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Лекарството за малария се оказа неефективно срещу Covid-19"------Как да е ефективно, като в противопоказанията му пише, че дава проблеми при астма и сърдечно-съдови болести? Отделно, че причинителят на маларията е клетъчен организъм, а не вирус и се движи в кръвта. Освен това информацията за полезността му беше само слух, пуснат от двама американски доктори - непроверен слух.
45
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не може да си платите данъците, ще ви вземат и недвижимостта или ще ви принудят да я продадете с глад и мизерия. Но пък ше сте доволни, че сте си спасили живота и ще можете да крадете и убивате, за да се нахраните. По-нататък следва връщането по дърветата и разговарянето с мучене, ревове и тупане по гърдите.
44
0
 
11
 
! Отговори
Пандемия УханскаЧума преди 4 години
"Лекарството за малария се оказа неефективно срещу Covid-19"а днес Барба Ганиос закупиха за 1.5 милиона въпросното Лекарство от Китай!
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да технически са умряли от друга болест но инфекцията на коронавирОса ги е омаломощила и е позволила на другата болест да ги довърши------Ти лично ли направи аутопсия и провери?Ти медицинско лице ли си, имаш ли познания по материята, за да вадиш заключения?
42
1
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Трилионите отиват да спасят борсата. За да не рухнат акциите на гигантите изливат долари. В същото време ФЕД има закупени ипотечни книжа на неплатежоспособни за 2 трилиона. Най-големия собственик на недвижимости е ФЕД. За ковида - отделно. Нулева ставка - отделно. Правят всичко възможно да изчистят дълговете без хиперинфлация. Единствено международната петротърговия спасява долара. Но и там има криза. Значи ще източат до дупка гражданите. Гражданите ще затънат в дългове.
41
2
 
10
 
! Отговори
6 преди 4 години
Тези брифинги само паникьосват хората.Основно при тях е плашещия подход.Да се премахнат и да се предава тази информация по други начини - чрез журналисти, различни лекари и пр. Този "генерал " Стана омразен на целия народ ! Самият той не е специалист в тази област , о министъра е за оплакване !Уж там има някакви психолози .Самодейци изглежда са !А тазсутрешни
40
1
 
14
 
! Отговори
ще ти обясня преди 4 години
има още 4 ТРИЛИОНА изкупуване ипотечни хартии, така общо стават 6 ТРИЛИОНА, 6 Трилиона пари ЗАДЕЛЕНИ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС.ХОРА ТОВА НЕ Е КОРОНА ВИРУС ТОВА Е ГОЛЯМА ФИНАНСОВА ВОЙНА.
39
2
 
6
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
В тубата интервюто с руския в епидемиолог е известно отдавна. През 90-те в хаоса на прехода, патологичен стрес е отключил многократно увеличаване на всички заболявания на населението на Ленинградска област.
38
2
 
15
 
! Отговори
ще ти обясня преди 4 години
По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации. ИСКАМ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, КАКВО Е 2 трилиона долара, ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА РУСИЯ Е 2 ТРИЛИОНА. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо, просто напечатани. Как мислите корпорациите, какво ще направят с тези пари????ЩЕ ИЗКУПЯТ ПОЛОВИН СВЯТ, обезценени активи просто ще ги изкупят. Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА
37
1
 
1
 
! Отговори
ще ти обясня преди 4 години
До Анонимен36Игор Владимирович Рибаков, руски предприемач.Състои се във списъка на най-богатите хора в света по-версия на сп.Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация "Техникол" и основател на "Рибаков Фонд"Ето какво споделя той за С 19, това което казва е толкова страшно, че ще го разберат малко и колко е свързано всичко. Направих превод.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители е 22."Г-жа д-р Дариткова влиза ли в тази бройка или нея я броят към депутатите?
35
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БГ нумбер 1Това че хората умирали от други болести а не от коронавирОса е иникално тъпо и безмислено твърдение. Това е все едно да хвърлиш някой от десетия етаж и да кажеш не е умрял от счупен врат а не от падане от високо.Да технически са умряли от друга болест но инфекцията на коронавирОса ги е омаломощила и е позволила на другата болест да ги довърши. Коронавироса е причината а конкретната болесет е само средството.
34
4
 
12
 
! Отговори
Каскет спиш преди 4 години
Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Академик Игорь Гундаров: "Коронавирус - это, скорее, психотерроризм"Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименХа, сега. Досега все рев, че не им е жал за възрастните, щото им пречели да работят и да си изплащат кредитите. Сега се разбра, че доста чакат на пенсията на тия, дето уж са непотребни вече. И не е само до вируса. Има немалко млади и здрави, дето и в нормално време висят на канче на пенсията на мама или баба.
32
2
 
13
 
! Отговори
Fate преди 4 години
От стъкмистика да не се окаже че умрелите са повече от заразените с вируса
31
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкептикПолитиката е в друг раздел. Чупката от тук!
30
2
 
11
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
В ООН САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГРУЗИЯ, ЕС....БЛОКИРАТ РЕЗОЛЮЦИЯТА ЗА ОТМЯНА НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ. КАКВА ПАРОДИЯ.