Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега какво ще ми кажат Слави Трифонов малоумния президент Радев и дебелите на България които викат ще коронавируса умират малко от грип за съжаление е обратното от грип умират малко от коварната болест коронавирус починаха вече 17 българи и то здрави без да са били болни от нищо така ще болеста коронавирус не е за подценяване и опасна болест но дебелити на България ги интересува само как да лапат пари от нас Българите не ги интересува ще хората умират от коварната болест коронавирус.
299
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На колко човека от казахте преглед или приемане в болница само днес?!? Починалите в бг са от не лекуване
298
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поручик Ржевски Запиши се доброволец в Испания или където искаш в западна европа, търсят доброволци да изнасят трупове на умрели следствие Codiv-19. Да се наглеш, не за друго...
297
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Брех"ситуацията е опасна, но не е нищо ново за човечеството"Сериозно? Кога беше последния *** когато си имахме работа с вирус, който е способен буквално за часове на предизвика тотален колапс на белия дроб и същевременнно е толкова устойчив, че може да остане жизнен с дни по повърхности и се предава по най-елементарен капков път (т.е. съвсем лесно) като СЪЩЕВРЕМЕННО има различни проявления и ултра дълъг инкубационен период?
296
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11 Голям страх ,а , многополов ?
295
7
 
24
 
! Отговори
СРТАХливци преди 4 години
Само страхливците и троловете ,сляпо вярват в короновируса . Разумните подлагат на съмнения ,поради хаотичните ,неползотвори ,преекспонирани ,паникьосани и неуместни ,наложени със сила и едва ли не под дуло ,т.н. мерки . А ВСЕ ОЩЕ В ПОВЕЧЕТО АПТЕКИТЕ НЯМА МАСКИ И РЪКАВИЦИ ,ОТГОВАРАЩИ НА СТАНДАРТИТЕ .
294
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11 А в България ,средно на ден умират 290 човека ,досега са умрели над 20 000 хиляди . Е и ! Все някога и ти ще умреш . Няма никой да се скрие .
293
16
 
5
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Поручик РжевскиАве таласъм, кога ша са събудиш, за да видиш, че тая гадина ако се изпусне като другите вируси, няма да имаш време да акаш даже тука.
292
9
 
6
 
! Отговори
Иван преди 4 години
До СИСТЕМАТА УБИВАВерно, като си болен, искаш да отидеш до болницата и да те лекуват. Да, до тук добре, я сега си представи, че преди теб има още 500 човека в болницата. По каква причина лекарите трябва да зарежат другите болни и да почнат да лекуват и обслужват теб първо? Ще си чакаш реда. А често времето е фатално. Е там е проблема. Ако си виждал човек с тръба в гърлото и ако си мислиш, че се монтира ей така от неспециалист, се лъжеш.
291
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По лошото за всички разболели се, че остават петна на белите дробове докато си жив и винаги може би ще имат проблеми при всички други грипчета и ще са дъмгосани т. е. белязани. И може би дишането ще е нарушено през целия им живот. Дефакто може би съкращава поне 5 години от живота.
290
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тези двама починали трябва да тежат на съвестта на ГЕРБ заради напълно неадекватните им мерки.
289
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямият проблем е, че заразата се внася безпрепятствено от чужбина и колкото и строги мерки да има в България, коронавирусът все повече ще ни заразява и убива. За това благодарете на ГЕРБ и лъжата им, че били взели всички мерки.
288
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да а българската система убива пациентите от всичко с пълна сигурност
287
5
 
19
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Германия - около 90 000 заразени. Умрели са около 1200 човека за един месец.На ден в Германия умират по 2600 човека от естествена смърт.Тоест това ми изглежда на едно нищо.По-голяма манипулация не съм виждал.
286
5
 
30
 
! Отговори
СИСТЕМАТА УБИВА преди 4 години
"Жертвите на вируса се увеличават"Абсолютно НЕТОЧНО казано! Хората не умират от вируса, а основно от:- от ПНЕВМОНИЯ, която е лечима, стига да не си под карантина на Парацетамол.- от цитокинова реакция на имунната система, която е предотвратима, стига да не си под карантина и в острата фаза на заболяването да ти пускат 2 пъти дневно кръвен тест за Интерлевкин-6 и да има в болницата подходящ медикамент. Т.е. вирусът не е смъртоносен, смъртоносна е системата и липсата на навременно лечение!
285
1
 
8
 
! Отговори
Амена преди 4 години
До 291 - в Англия масово използват ... чушки! Точно там въобще не ги тестват, а и казват да стоят вкъщи и ако много се влошат тогава да се обадят пак. Информация от първа ръка.
284
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се стремя да изкарам до края на епидемията без да се заразявам - реалистична цел ли съм си поставил или да се стремя да го отлагам възможно най- дълго?
283
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 292 АнонименТестове , да. но той иска всички да се заразят та според него да придобият имунитет ! Само силен организъм който не боледува и преминава заразите без да ги усеща може но такива са еденици на милиони. Няма имунитет срещу вирусна зараза.
282
1
 
6
 
! Отговори
Gregory House, MD преди 4 години
До: (Брех)Проблемът е, че никой не мисли за психическото здраве на хората.Ако тази ситуация продължи още малко (както парламентът гласува до 13-ти май), хората ще започнат да изкукуригват, и ако никойн не им помогне (за което силно апелирам!), нещата ще излязатг извън контрол!Иначе, испанският грип преди точно 1 век е взел близо 50 милиона жертви!Това като процент не е толкова много, предвид цялото население на Земята.Но би ли искал да си един от тях?Умират вече и деца, не само старци!
281
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направете масови тестове сега, за да побъркате народа повече...................и като разберете, че заразените са 500 по 10................минимум 5 хиляди, колкото един малък град..............ще настане масова паника и размирици, ей затова не се правят масови тестове!!