Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже никой не слуша доктор Мангъров, ще припомня неговите думи:Официалната бройка на починалите от коронавирус според генетичния PCR тест е 17 души досега. Та тази бройка (статистически) трябва да я умножим по 10 до 20.Което прави между 170 и 340 починали от коронавирус (в най-добрия случай!!!).Защо всеки си свиркa и си пее и се прави че всичко е цветя и рози???Защо не слушате лекарите като доцент Мангъров, които препоръчват масови тестове???В Англия вече ги използват!
279
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От инфаркт и инсулт умират най-малко 100 пъти повече хора , отколкото от корона вируса!!!
278
1
 
12
 
! Отговори
Брех преди 4 години
Естествено че не... близките са скъпи за всеки го и бал всичко за тях. Именно поради тази причина съм виждал последните седмици тези хора само от терасата, но от друга страна за тях и сезонният грип би бил крайно опасен. Ситуацията е опасна, но не е нещо ново за човечеството. Новото е огромният балон със страхове, който се надува. Не знам дали си забелязал, но част от хората почват да губят човешкото в себе си поради този балон. От друга страна нещата стават ирелевантни.
277
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не тества та ще ги пишем по 20 на ден, ама смъртността ще бъде най високата, каквато ни е и обичайната, защото влезеш ли в бг болница, не излизаш
276
4
 
23
 
! Отговори
МногоГрижовниБееееее преди 4 години
Бог да прости покойните.Обаче имам чувството, че и жертвите на ПТП, вече ще отчитат като вирусни.Стряскат ни, за да оправдаят неадекватните си действия!СТОЙТЕ СИ ВКЪЩИ!, ама тестове за медицинската сестра от Видин и колегите й няма!!!Такива са грижите, когато ни управляват неграмотност, неадекватност и наглост!За 240 метила - веднага се намериха тестове! Вярвайте им щом искате, аз - НЕ!
275
7
 
13
 
! Отговори
55 годишен преди 4 години
Ами аз например, съм навършил ,54 години миналата година, имам диабет и хипертония.Нямам само коронавирус и не страдам от ХОББ (слава Богу!).Трябва ли да бъда безгрижен и да си свиркам с уста???Изкарах едно тежко вирусно заболяване миналата зима.Трябва да кажа, че беше ужасно!!!Беше ми толкова зле, че не можех да стана от леглото!Ако сега (пази Боже!!!) ми се беше случило, трябваше да викат линейка да ме карат на носилка, не се шегувам!А вие майтап си правите!
274
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БрехГовориш някакви неща, но излъчваш сигнали за други. Хем има за кого да се притесняваш, хем 70% са ти нищо. Днеска 70 процента са 7 човека, утре 70 % може да са 70 или 170 не дай Боже! В най-добрия случай мога да си кажа, че си човек който е решил че абсолютно по никакъв случай не може да влияе на ситауцията, но това е най-добрия. Интересно ми е, ако имаш болен роднина от тежка болест, която иска дълго и скъпо лечение, пак ли така ще си кажеш: струва много, майната му?
273
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГробокопачДобре ли сте?
272
1
 
7
 
! Отговори
Брех преди 4 години
Мале цели 70% процента... Не ме разбирай грешно и аз имам за кого да се притеснявам и роднини, които ще са по-скоро в тези 70% ако се разболеят, но кълбото продължава да се върти. В миналото а и в момента маса хора измират по различни причини, ужасяващи статистики колкото иска, но тук целенасочено се играе със страховете на хората по причина различна от тази, която ни се представя и това е по-страшно. Здрави да са всички, без злоба!
271
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 280Защо наистина: хората с диабет и хипертония са със срок на годност, като консерви с боб: най-добър до: дата. След това се развалят.илиАлтернативно, си ЖИВЕЯТ ЖИВОТА като всички тия дето сега вируса ги измита масово, на по 70 и 80 години с множество болести. Как са доживели?
270
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А други 290 души са починали средно днес в България от старост и други болести.
269
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека им пръс. Интересно, ако нямаше Коорона, дали нямаше да починат до няколко седмици или месеца с болестите, кито са имали ? Защо влизат в статистиката на Корона, а не на диабет и хипертония ?
268
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 269Ако ги хване и случайно не са толкова здрави, колкото си мислят, може и да ни им се налага повече да плащат вода и ток. Хората са преживявали войни и катаклизми, сплотявали са се, за да оцелеят и са се измъквали и започвали от нулата, стига да са живи. Това е най-важното.
267
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 276Пак големи приказки, защото ще намериш да си "нахраниш детето" и то не само за сега ами ако трябва с месеци.Айде, убийството се размина. Слава Богу!
266
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БрехЦели 5 болни... какво ще правимИ така в сладки приказки, за три дни жертвите се увеличиха със 70%. Утре ще са със 100% и така нататък, а пък някои още ще си драскат по форумите "цели 5 болни" ..... и така докато не ги ШАМАРОСА реалността.
265
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Real lifeТи май живееш в някакъв измислен свят. В момента в който не можеш да си нахраниш детето приключва цивилизования живот и се почват убийства за храна!
264
3
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
"Щабът" съобщава само за починали от Боковид. А останалите? Щото има със сигурност много хора, починали от много други неща. Колко са починали от естествена смърт, например на ден в България? ;))) То да си умреш в Тиква Юга си е равносилно на спасение;))) И като описват симптомите, че то тия симптоми си ги има и при много други болести. С една дума, аз тоя Боковид си го карам от 2009-та, щот оттогава все съм с посочените симптоми, цели веке 11 години;)))
263
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Real lifeТе си мислят, че не се отнася за тях. А по-възрастните и младите болни вече са ги жертвали. Важното е да не им се развали рахата.
262
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Real lifeКакво приказваш? В България битува схващането "на мен нЕма ми се случи", но ако случайно се случи, ще изпискат. Лошото е, че този път "на умряло" няма да е само метафорично.
261
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хората просто умират един след друг, а президента иска още да убива българи