Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съд за Радев !
239
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 240 АнонименИ, кой чужд учен е искал достъп до заразата? "Някои" искаха информация как действа на хората но това е само за да проверят дали добре са го направили и за да го усъвършенстват. Китай естествено , че ще откаже, те не пасат трева. Не случайно са номер едно икономика в света а сега ще бъдат още по силни.
238
1
 
6
 
! Отговори
^ преди 4 години
До избирателУчудва ме, че имаш толкова много приятели в тези среди, и въпреки това пишеш лекомислени постове. Мерките са "прекалени" ако опасността е "преувеличена". Тя не е и ако не ми вярваш се обади на познатите си час по скоро, защото това което правиш тук е вредно! Не разбирам упорството да не се осведомиш от най-добри източници за положението. Това "нямам намерение" звучи като човек който предпочита да не знае истината, за да продължи да си прави това което му е кеф!
237
4
 
3
 
! Отговори
до 245 преди 4 години
Исторически всяко Ново Оръжие е Тествано Вържу Собственото Население! Освен това Ухан е нищо за 1.5 Милиарден Китай!! Малка Цена за Контрол на Планетата Земя!!!
236
5
 
0
 
! Отговори
Sina преди 4 години
Do 243: nie tova iskame - Russia da ni upravliava, a ne pedalite, travestitite, ialovite i drugite evrogeici ot europa
235
6
 
2
 
! Отговори
пр0рок преди 4 години
САЩ и Русия ще се Обединят Срещу Комунистически Китай - вече и Двете Държави Осъзнават Ясно, кой е Врага и Реалната Заплаха за Човечеството! Затова и Русия Прави Военен Самолет с Медицинска Помощ на САЩ - това е повече от ясно Послание!!
234
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо лъжливите некадърни Гербаджии и униформеният им говорител правят само по 20-30 теста на ден, докато в нормалните държави правят между 20 000 и 50 000 теста дневно ?
233
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От изказването на Свекървата простия народ Масово Не спазва мерките в София ! Днес всички навън ,едвам се разминават с колите,деца и възрастни на гости........От тук нататък радев е Виновен за Всеки Смърген случай ! и не забравяйте да го поканите на погребенията -той ще се радва !
232
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 237 до 211Ти си много зле бе! Точно китайците ще тестват вируси в собствената си държава! Вирусът е пуснат в Ухан от англииските служби. Той е създаден в същата лаборатория дето пробваха менте новичок преди време и градът е Солзбъри.
231
2
 
2
 
! Отговори
избирател преди 4 години
до ^Благодаря,за определението,нямам самочувствие на такъв.Да не съм говорил с никого,от препоръчаната болница,нямам и намерение,но те уверявам,че имам добри приятели работещи там,мисля 3-***,и всички са специалисти,за ,не сме се чували за сега...Във военна болница имам друг добър приятел,изтъкнат невролог,и него не съм чувал.Не виждам,логика да разпитвам,вече казах,че не се страхувам!!!Никъде,не съм писъл,че не се съобразявам с мерките,а само,че са прекалени!!!
230
2
 
6
 
! Отговори
Разпадане на ЕС преди 4 години
Тези дето се молят за разпадането на ЕС дали осъзнават какво говорят? Европа е обрадена от врагове с ядрени възможности, в самите граници на Европа вилнеят безброй милиони ***, араби и прочие на социани помощи. В Азия има над 4 милиарди души, ние сме най-бързо изчезващото население в света. Не съюзат е проблема, а лидерите, които ни продадоха. Европа сега има нужда от единство повече от всякога. Източна Европа ще падне за седмици, ако ги оставят да се оправят сами с Русия.
229
2
 
1
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
Дали това е дезинформация:В ютуб Дейвид Уилкок представи информацията, че ни очаква 3 дена на тъмно. през този период тв и интернет няма да има, само телефон за спешни случаи. През тези дни ще има масови арести, общо на 500 000 души. След като изтекат ще има период от 10 дни, в който по тв ще дават 3 пъти по 8 часа дневно информация, че светът се е управлявал сатаниси. Видеото е гледано милиони пъти.Дали е просто много добър манипулатор на огромния му брой почитатели? Преценете сами:
228
1
 
0
 
! Отговори
До до 204 преди 4 години
И кой решава адекватно. Всички живеем в България, работим и имаме представа как се случват нещата. Откъде се появиха тези адекватни хора.
227
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво по-голямо доказателство ти трябва за това че китайските кoмyнисти лъжат от това че не допуснаха абсолютно никой чужд учен до заразата и не изнесоха никаква информация за вируса и до ден днешен лъжат.
226
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба Ванга: "Ке дойдат нови болести, хората ке *** като мухи, но българите ке намерят спасение.".
225
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 231 АНТИПропуснал си най важното (***........та) но тям върши работа и спина
224
4
 
2
 
! Отговори
до 211 преди 4 години
Защото В Комунистически Китай в Ухан това Беше Контролиран Тест - както и САЩ тестваха Атомната Бомба в Пустинята си и Умряха малко в околните села. Целта на *** с Контролираният Тест в Ухан беше:1. Проверка, че Био Оръжието Им Работи2. Театро и Шоу за През Света, включитерно ДезИнформация и Лъжи за да като Троянски Кон, Света сам си Пусни Заразата - защото иначе, не могат на Превземат Света
223
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 229Значи Китай е комунистическа страна и като такава всичко което каже по презумпция е лъжа,не вярвах че има толкова пр сти хора. Само че всяко твърдение трябва да бъде подккрепено с факти за да е истина иначе си остава просто дърдорене,така че с интерес чакаме ти,всезнаещия да ни поднесеш факти за това че Китай лъже.
222
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 232 АнонименАма ти вече се изживяваш като жена! Нали още не си си направил операция за смяна на пола
221
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
изпийте една чаша студена водаСпоред Дънов, пийте топла вода за здраве.