Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже

До момента смъртните случаи у нас са 17
Обновена: 4 апр 2020 17:17 | 4 апр 2020 14:58, Веселина Йорданова
370
Жертвите на вируса се увеличават, починаха още двама мъже
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

17 са вече смъртните случаи у нас до момента.

Още по темата
Мъж на 54 г. е починал днес в болница “Света Анна”. Пациентът е страдал от ХОББ, диабет и хипертония, дал е и положителна проба за коронавирус, съобщи здравното министерство.

Също днес в УМБАЛ “Света Анна” е починал и 86-годишен мъж, също с положителна проба за COVID-19. Пациентът е бил с белодробна недостатъчност и сърдечни заболявания. 

По-рано днес в "Пирогов" почина 48-годишна жена, тя беше 15-та жертва на вируса у нас.





 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
2
 
1
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Абе кога най-сетне някой ще умре от тоя вирус... Все сърдечно болни, диабетици, белодробно болни (ама още преди да хванат ковид) и т.н.
319
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам хора обаче забелязвате ли колко ни е болно общество?! В Италия умират предимно стари хора ( 80 години средна възраст на починалите) а тук народа на 40-50-60 години вече е с комбинация от няколко заболявания и то адски сериозни. Много е плашещо колко ни е болна нацията...от хубав живот ще да е това
318
1
 
2
 
! Отговори
Ядосан преди 4 години
Дефакто китайската ком партия направи това, което ссср и другуте соц страни иакаха, но неможаха да направят толкова години - ... мам.... на запада
317
4
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Комунделите се молят да умрат повече хора,та да мат някакъв шанс за власт и разпадане на ЕС.
316
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1000 жертви в САЩ за вчера и 34 000 нови заразени. Ако може да се вярва на данните в нета.
315
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога беше последния *** когато си имахме работа с вирус, който е способен буквално за часове на предизвика тотален колапс на белия дроб и същевременнно е толкова устойчив, че може да остане жизнен с дни по повърхности и се предава по най-елементарен капков път (т.е. съвсем лесно) като СЪЩЕВРЕМЕННО има различни проявления и ултра дълъг инкубационен период?1917 испански грип.
314
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога беше последния *** когато си имахме работа с вирус, който е способен буквално за часове на предизвика тотален колапс на белия дроб и същевременнно е толкова устойчив, че може да остане жизнен с дни по повърхности и се предава по най-елементарен капков път (т.е. съвсем лесно) като СЪЩЕВРЕМЕННО има различни проявления и ултра дълъг инкубационен период? еболата имше 50% смъртност, короната има 6. Недей много знай, че се вижда че и един най-минимален гугъл сърч не си и направил
313
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що0 не затворят градовете и да спрат транспорта.Колко хора ще бъдат спасени.Щото като се кьопнат от 3 милиона заразени едни 100 000 хиляди с усложнения и на здравната каса и на тебе ще ти се нали знаеш какво? Малко акъл имате ли в тея глави?
312
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента носи пряка отговорност за смъртта на тези трима клетници, ето послушаха го, че нямало вирус и загинаха заради неговити лъжи, нямам думи (
311
3
 
9
 
! Отговори
raven преди 4 години
На година при катастрофи по света загиват 1250000 души.Всеки ден по 3500.Що0 не затворят градовете и да спрат транспорта.Колко хора ще бъдат спасени.
310
0
 
0
 
! Отговори
кфй преди 4 години
До АнонименЕ баш пък късмет не може да се каже,но да е жив и здрав.
309
2
 
4
 
! Отговори
споко преди 4 години
Всички ще умрем,рано,или късно,с вирус,или без вирус.Ето току що по булеварда профуча един *** с мотор,който по скоростта с която мина ,съдя,че няма да остарее.
308
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тежки времена, като тези е чист късмет, че Бойко Борисов е Премиерна България..Жив и здрав да е още много години начело на държавата ни!
307
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И малките деца прозряха, че цялата тази работа е фалшива, още когато тръгна от Китай.
306
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ти помми H211 ? Coroma 19-Ико вирисът засяга предимно хора с ХОББ, астма сърдечни.,..
305
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те си мислят, че не се отнася за тях. А по-възрастните и младите болни вече са ги жертвали. ------Нима някой кара болните и старите хора да излизат? Който е рисков, да не излиза. Не разбирам наглостта на тези, които си стоят в къщи и ме "пазели" и мене. И как ме пазиш и от кво ме пазиш? Стой си вкъщи, пази си здравето, нямаме никакъв контакт и бъди щастлив.
304
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
СЪЩЕВРЕМЕННО има различни проявления и ултра дълъг инкубационен период?------ Какви проявления има и колко дълъг инкубационен период? Инкубационният период е 2-5 дни, а когато човек няма симптоми, не може да зарази никого. Особено от 2 метра.
303
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И каква е разликата между грип и коронавирус?Човек с диабет, хипертония и ХОББ би умрял и от обикновен грип, хепатит или какво да е инфекциозно заболяване. Вие ако имате тези три заболявания, сте пътник. Той само се е отървал от мъките си, Бог да го прости!
302
19
 
5
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
За починалите 17 българи от коварната болест коронавирус са виновни малоумния ни президент Радев Слави Трифонов алчните бизнесмени на България и *** на България всички те с своя егоизъм и лапането на пари ще ни довършат нас нормалните българи
301
22
 
4
 
! Отговори
Zlatena преди 4 години
Сега какво ще ми кажат Слави Трифонов малоумния президент Радев и дебелите на България които викат ще коронавируса умират малко от грип за съжаление е обратното от грип умират малко от коварната болест коронавирус починаха вече 17 българи и то здрави без да са били болни от нищо така ще болеста коронавирус не е за подценяване и опасна болест но дебелити на България ги интересува само как да лапат пари от нас Българите не ги интересува ще хората умират от коварната болест коронавирус.