"Зелен коридор" за пенсионерите до пощи и банкомати

Раздаването на пенсиите започва на 7 април
Обновена: 4 апр 2020 08:21 | 4 апр 2020 08:21, Ния Христова
10
"Зелен коридор" за пенсионерите до пощи и банкомати
Снимка: БГНЕС
Даден е "зелен коридор" за ходене до пощи и банкомати на пенсионерите в Димитровград, пишат от в. Монитор. Така възрастните хора ще могат да получат пенсиите си при спазване на всички изисквания за безопасност. 
 
На 7 април започва раздаването на пенсиите. На местата, където възрастните хора ги получават ще има полицаи. Униформените ще следят за безопасността на пенсионерите, както и дали се спазват предписанията и отстоянията между тях. 
 
Коридорът ще действа от началото на работното време на пощите до 12 часа на обед. Кампанията приключва на 16 април. Приоритетно ще бъдат обслужвани хората от третата възраст, а всички останали ще трябва да се организират за следобедните часове. 
 
На опашките ще се раздават маски на възрастните хора, които нямат. Общината е поръчала маски за многократна употреба, за да се предпазят максимално възрастните хора. 
 
Призовават се всички, на които им се налага да напуснат дома си, да носят маска и ръкавици. В дните преди получаване на пенсиите местата за получаването им ще бъдат дезинфекцирани приоритетно и системно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСладур, интервал се слага след запетайката, за може да работят правилно програмите, които пренасят текст на нов ред. Преди средата на 90-те всеки слагаше интервал където си искаше, и повярвай ми - това не го пише в никакви правописни правила.Казвам ти го като човек няколко ВИШИ.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Леле лелеАМИ ДА МОЖЕ!ДО КОГА ЩЕ СЕ ТОЛЕРИРА ЛИПСАВАТА НА ОБРАЗОВАНИЕ!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7Ти пък намери за какво да се заядеш с човека. А той само описа реалността.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Леле лелеМного повече са тези, които не знаят, че пред запетайка не се оставя интервал. Дори такива, претендиращи за ВИШЕ образование.Интервал се слага СЛЕД препинателен знак.
5
3
 
5
 
! Отговори
Леле леле преди 4 години
Колко са различни представите на хората за действителността!Само ако знаете колко народ ,не може(образно)да се разпише ,вие го карате с банкомат да се оправя!
4
0
 
6
 
! Отговори
мани бегай преди 4 години
След като става дума за Димиторград...защо е снимана централна поща в Пловдив?
3
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Огромен брой пенсионери в малките градове и селата държат да получават пенсията си на ръка. Доводите им са от обърквам си пина, до банкоматът ми взима такса и се стига до това, че в картата са останали 4 лева и 26 стотинки и няма как да ги ползва.Пазаруват основно при сивите маргинали, където касовият апарат е за украса, а наличието на ПОС терминал е илюзия. Търгашът е убеден, че лъже, за да им помага.Държавата да си влезе в ролята и да накара всички да са с карти.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какъв следобед бе.като ДСК работи до 14.00 часа.като се наредят през 2 метра отиде раб.ден
1
11
 
2
 
! Отговори
НОИ преди 4 години
спят. Трябва спешно да въведат електронна услуга, с която се заявява банкова сметка за получаване на пенсиите. Едва ли има пенсионер без банкова сметка, но за да си получава парите по нея, възрастният трябва да се нареди веднъж на опашка в банката за удостоверение, а след това на опашка в ТО на НОИ.