Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара - 5 бона

МВР глоби мъж на метри от дома му
6 апр 2020 10:27, Ния Христова
75
Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара - 5 бона
Снимка: Pixabay
Мъж от Пловдив изпуши най-скъпата цигара в живота си на брега на река Марица. Цигарата му осигурила глоба от 5000 лева. 
 
Мъжът нямал тераса и слязъл да запали една цигара пред входа на сградата, в която живее, но се преместил, за да няма контакт с хората наоколо. Секунди след това е бил санкциониран, заради забраната да се посещават паркове и градини свързана с разпространението на коронавируса. 
 
"За да спазя един от законите, явно съм нарушил друг. Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и реших да спазя дистанция", каза глобеният Любомир Яньов в ефира на Нова ТВ.
 
След като изпушил цигарата си мъжът отишъл до парапета на реката, която се навира на метри от дома му, за да допуши цигарата и допие кафето. За по-малко от минута са дошли служители на реда, които му написали акт от 5000 лева. 
 
Междувременно с 5000 лева е глобена жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука. Мъжът е категоричен, че ще обжалва наложената му глоба и се надява тя да бъде отменена или поне сумата да се намали. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
15
 
! Отговори
ддд преди 4 години
Поне пишете грамотно...;)'След като изпушил цигарата си мъжът отишъл до парапета на реката, която се навира на метри от дома му, за да допуши цигарата и допие кафето.'
34
10
 
5
 
! Отговори
имало е и ще има преди 4 години
Нека не забравяме, че тези които ловят и глобяват са едни от нас. Пием си кафето с тях където се вика. Така че, като мине карантината и понеже си ги знаеме, тях да продължиме така лекичко да си ги държиме под карантина. За всеки случай.
33
2
 
23
 
! Отговори
до анономна преди 4 години
В другите държави, уважаема повечето закони са мислени. При нас не са.
32
11
 
38
 
! Отговори
до анонимна преди 4 години
НИТО ЕДИН парк в Дания, Швеция, Норвегия и Финландия не е затворен!!! Така че, по-кротко с европейските държави! Или изброените не са в Европа?
31
28
 
18
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Всички мрънкате как трябва да има ред и законност в държавата, а когато се опитват да ви налагат ред - ревете.В другите европейски държави затова са добре, защото имат закони и такива като нас, обикновените хора, си ги спазват под страх от глоба. Затова всичко е подредено при тях.Не се намрънкахте, ей!
30
3
 
25
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
5 000 се равнява на 3-4000 кафета по заведенията или х 2 евро по Европа =към 8 000 евра поевропейските стандарти -май няма никъде такваз глоба в ЕС или греша?Най-бедните с най-големите глоби към хората си,като мине тази истерия с тази карантина...имам чуството ,че НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАТИ НИЩО ,ще я отменят тази глоба или пък ще се намери работа за адвокатите ...нещо по-реално 100 -500 лв ,за да могат да попълнят "бюджета" .
29
7
 
9
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Безумни са глобите, така е. И аз съм против тях.Но интересно къде е бил изхрърлен въпросният ***? В реката ли? Ако е така, то такава глоба трябва да има и извън извънредното положение!
28
2
 
50
 
! Отговори
Вчера преди 4 години
по една ТВ гледам в ромската махала на Пещера, се събират на тумби, ама никой не смее нищо да им каже. Иначе на метри от дома - глоба! Няма ли комисия за защита от дискриминацията?
27
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът е категоричен, че ще обжалва наложената му глоба и се надява тя да бъде отменена или поне сумата да се намали.----------------------------------------------Никакво намаляне, майна - тази абсурдна глоба трябва да се отмени
26
5
 
38
 
! Отговори
Не преди 4 години
само обжалване, а дело персонално срещу написалите глобата. Гонят вече и рибарите до водата. Ама това е от глупост! Река Марица не е парк, а природна забележителност! По 30 човека в автобус не е проблем, а край реката е опасно!? Баси!
25
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя 100%е от илекторатя на радеФ
24
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ченгетата в Пловдив май най-много се престарават :(Пловдивчани като цяло са готини и будни хора, надявам се да не се оставят да ги мачкат
23
3
 
29
 
! Отговори
Край преди 4 години
Никой няма да плати тези глоби. НИКОЙ. Така че излишно се пънете. И тия дето ги пишат и тия дето новини правят от тях.
22
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще кажат че са разкрили повече престъпления отколкото са разкривали преди извънредното положение.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!Намалете тая глоба,прекалено е висока!
20
0
 
18
 
! Отговори
КАТЕРИНА преди 4 години
До АнонименАма едни журналисти, едно чудо...явно статията е написана от някой шестокласник :)
19
0
 
25
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Хора, целта е всички да изтрещим напълно. Хора, пушете само в клозета, като спазвате там дистанция от 2 метра. Гробарите да бъдат задължени да погребват не по-плитко от 2 метра.
18
1
 
14
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ преди 4 години
вече има друг собственик и други правила. Явно не успяха да докопат милионите на ЧЕРЕПА. По-умен излезе от тях въпреки рекета с арестите на жена му и сина му. На всеки спечелил се раздава фиш за 5000 лв
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понякога има хора които следят дали някой е седнал на някоя пейка в парка и са готови да го обадят.Точно заради това сме били 5 века под турско
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето как ще се напълни хазната, с ГЛУПАВИ ГЛОБИ...