На никого не отказва помощ: Баба Надие дари сега на болницата

С една пенсия нищо не става, давам и на внуците, заяви възрастната жена
Обновена: 7 апр 2020 18:48 | 7 апр 2020 18:45, Красимир Ангелов
76

Лекарите продължават да получават дарения от цялата страна, а началникът на оперативния щаб генерал Мутафчийски днес отличи едно от тях.

Възрастна жена дари пенсията си на болницата в Исперих, за да се отблагодари на лекарския екип, грижел се за нея и семейството ѝ.  Въпреки че сумата не е голяма, медиците са признателни за жеста на своята пациентка.

80-годишната Надие Мехмедова е позната в село Печеница като добър човек.

Още по темата
"Помага на всички – няма значение, който и да е – в каквато и ситуация да е. Ако някой е дошъл в тях за помощ, те се притичат на помощ, тя особено", каза кметицата на село Печеница Севджихан Мехмед пред Bulgaria ON AIR.

"Зарадвах се много, много съм щастлива. В моето малко село - такава баба да излезе и да направи дарение, това беше истинско щастие за мене. В знак на благодарност – да е жива и щастлива, какво мога да й пожелая, освен здраве – това е нещо, което най-много ѝ трябва на нея", добави тя.

80-годишната Надие Мехмед пък не смята, че е направила нещо изключително, като е дала пенсията си не на внуците, а на болницата.

"С една пенсия нищо не става и на тях винаги им давам. Тази пенсия реших на болницата да даря", категорична е Надие Мехмедова.

А възрастната жена никога не се е притеснявала от трудности. Затова и винаги е готова да помогне. Дългият живот и тежкият труд през годините понякога карат Надие да посещава болницата в Исперих. Там тя има лекари, които много са ѝ помогнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
20
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Още преди 10 години в този сайт ви казвах, че ненавиждам българските турци на 99%, защото те мечтаят един ден Турция да ни завладее не само икономически, но и териториално.Те имат за своя Родина не България, а Турция!Но има и 1%, може би и по-малко от тези потурчени българи, като тази баба, която милее за Родината си България, а не за Турция, Говедаааа!15 години съм живял сред тези потурчени българи и им знам манталитета!Тази баба е от единия процент!Ашколсун Машала, Анне!
14
0
 
1
 
! Отговори
ffffffffff преди 4 години
Може би зл-ите трябва да се атакуват , отблъсквайки ги! На добрите да не пречат, чак накрая насила да се спасяват.
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко кога ще си дари офшорките на България?
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РЕСПЕКТ
11
5
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 4 години
Лъжат като ***.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-хобавото е че вероятно и други хора са последвали примера.
9
3
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 9 Ти задмина и оня.....Бай Шиле,Нищо ли човечно не у стана у теб за да проумееш, че безкористно го е направила тази баба?
8
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ашколсун бабо. Ама докато не видя спесимена не вярвам. Вчера Делян Пеевски бил дарил половин милион, сега тази баба, утре ще пишат че и Ахмед Доган дарил пари. Май ни взеха за цаца.......
7
7
 
14
 
! Отговори
СВЕТЛЮ преди 4 години
Внушават Ви:(1) НЕбългарско име е по-човек от ВАС - приемете ги! - няма как човек или група хора, приели различни закони/правила да са част от нас, БЕЗ НИЕ ДА ПРОМЕНИМ НАШИТЕ закони/правила, ако ги приемем такива!=> Чрез това внушение ни налагат промени в законите/правилата!(2) Дарявайте - единствения шанс да се оправи всеки проблем! - Държавата само за прибиране на данъци ли е?=> не търсете нищо от държавата - тя е само за да прибира от Вас!
6
14
 
11
 
! Отговори
Чочи преди 4 години
,бабо Джебрие, дай малко пара и насам, дитету болни
5
2
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 3 Че ти откога нашите милионери ги мимаш за хора, камо ли за граждани на България?
4
7
 
21
 
! Отговори
ист преди 4 години
Като дари малката си пенсия, тази възрастна жена дари любов и състрадание.Като дари голямата си заплата, Радев си купува загубено народно доверие.
3
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горката женица даже не знае български, но се показа че е по- български гражданин и от милионерите в тази държава.
2
2
 
36
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БРАВО ПОКЛОН
1
1
 
45
 
! Отговори
Спиро преди 4 години
Поклон! Хвала! Евала!Жива и здрава да е бабката!