Wizz Air спира полетите си от София до Лисабон

Цели се ограничаването на пандемията от коронавирус
8 апр 2020 14:07,
4
Wizz Air спира полетите си от София до Лисабон
Снимка: Wizz Air

Wizz Air спира всичките си полети между София и Лисабон от 9 до 13 април 2020 г. Решението за временното спиране на маршрута е в резултат на мерките, въведени от португалските власти, с цел ограничаване на разпространението на пандемията COVID-19, съобщават от компанията.

Още по темата

Пътниците с резервации, засегнати от отмяната на полетите, ще бъдат автоматично информирани по имейл, в случай че са направили резервациите си директно на wizzair.com или чрез мобилното приложение на авиокомпанията. 120% от първоначално платената такса автоматично ще бъде заредена в WIZZ акаунта на клиента, като сумата може бъде използвана през следващите 24 месеца за закупуване на продукти и услуги на Wizz Air.

Пътниците могат също да изберат пълно възстановяване на парите в брой – което ще отнеме повече време, и ще бъдат информирани за необходимите стъпки, за да получат банков превод или превод към банкова карта, в отделен имейл. В този случай клиентите ще имат право само на 100% от първоначално платената тарифа.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции, включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откачена работа ...! Ние под карантина месец ,а самолети си летят навсякъде ..??? Абе г-да управляващи в Ухан е спряно всичко ,което се движи за да се спре това бедствие
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А полетите от Лондон кога ще спрете?Всеки ден кацат по 3-4 самолета от Лондон.Докарвате вирусоносители по 200 на полет, и ги пускате из страната да се прибират по домовете си, уж под карантина, а те тръгнали да си видят родата и по магазините.А за тези, които си стоим в БГ има КПП-та за служебни бележки.Спрете полетите на WIZZ от Лондон!
2
2
 
6
 
! Отговори
Лондон преди 4 години
А до Лондон кога ще ги спират ?
1
1
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
9-13.04? Че те имат ли и един полет за тези четири дни? Нещо има грешка. Сигурно е до 13.05