Агенцията по заетостта разкрива нови офиси в по-големите градове

Изнесените офиси ще работят всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 ч.
10 апр 2020 17:22,
12
Агенцията по заетостта разкрива нови офиси в по-големите градове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С цел максимално ефективно предоставяне на услуги в създалата се ситуация на повишен клиентопоток в бюрата по труда, Агенцията по заетостта разкрива в по-големите градове в страната временни офиси, в които ще се обслужват гражданите по време на обявеното извънредно положение, съобщиха от Агенцията.

Още по темата

Изнесените офиси ще работят с клиенти всеки делничен ден от 8.30 до 17.00 ч., а списъкът с адресите им може да бъде намерен на интернет страницата на Агенцията.

При необходимост от разкриване на нови офиси, списъкът ще бъде своевременно допълван.

От Агенцията по заетостта обръщат внимание, че за периода на извънредното положение спират да текат нормативно определените срокове за регистрация в бюрото по труда и за подаване на заявление за обезщетения при безработица. Документите могат да бъдат подадени до 14 дни след отмяната на извънредното положение и ще се смятат за подадени в срок.

От Агенцията напомнят също, че вече регистрираните, които имат насрочени срещи с трудовия си посредник, не е необходимо да посещават бюрото по труда в периода на извънредно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много безработни много нови открити места за администрацията -това ли е решението на Б.Б
8
0
 
0
 
! Отговори
Брутален до 1 вия преди 4 години
Бях срещал данни, че през 2018 година в Западна Европа с древният занаят го практикуват около 100 000 ........ виждал съм британско инфо , че колежките им в Китай са поне 10 000 000 .... грандомания.....
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Статистикпочти всички са изритани от европата безработни,които не са вкарали и лев българия в последните десетина години!
6
1
 
2
 
! Отговори
гост преди 4 години
До АнонименНие сме служители в Държавната администрациия! Не сме никакви хранилки! Да повечето сме с връзки, но гледаме да си изпълняваме задълженията.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имам един приятел,който миналата година си купи бмв на старо за 18 000 лв.колата не е нищо особено,но въпреки съветите ми да не я купува той в крайна сметка я взе.и след това започнаха проблемите...преди седмица основен ремонт на двигателя-3 000 лв.,500 лв.за това 800 за онова.само разходи и тази кола се оказа голяма трошка!защо ви давам този пример?да ви кажа,че българинът е ЦАР в пазаруването на лъскави ***.след това му идва акъла ама малко късно.след дъжд качулка!
4
0
 
3
 
! Отговори
От агенцията преди 4 години
И за депутати има още работа.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
след като софия и ще два-три големи града просмукаха населението на българия и превърнаха страната в ромски резерват,евросредствата спряха,търговията се сгромоляса,а жадните за офисна кариера младоци фалираха се получи това нещо.и единственото,което ни остана е панелката и гипсокартонката купени с кредит от 100 000 евро...а мама и тате в провинцията се споминаха,но не от корона вирус...и вече няма кой да отделя от пенсийката та да плаща ипотеката на синчето си столичанин!
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и без това нищо не правят киселите чиновнички.Била съм три пъти регистрирана на бюрото. Никаква полза. С образование бях и някакви надути връзкарки ме гледаха от високо. Повече никога няма да се възползвам от услугите им.Един съвет към безработните. Стегнете се . Не изпадайте в паника и отчаяние. Работа все още има. Търсете и ще намерите. Не се затваряйте вкъщи!Късмет.
1
0
 
8
 
! Отговори
о, да ..! преди 4 години
... на околовръстното също може да се врътне един офис! Бях срещал данни, че през 2018 година в Западна Европа с древният занаят го практикуват около 100 000 българки.