На живо: Брифинг на МВР във връзка с мерките срещу COVID-19

Ще има ли нови мерки и какви?
Обновена: 10 апр 2020 15:02 | 10 апр 2020 15:01, Александър Попов
18

 

Професионалното ръководство на МВР дава брифинг в Министерския съвет във връзка с мерките и контрола, налагани от извънредното положение в страната заради разпространението на COVID-19.
 
В брифинга участват главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, директорът на Главна дирекция Национална полиция главен комисар Христо Терзийски, директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият месец е към края си, а според слънцето през третата седмица щеше да е страшно мазало. Така ли е? Дай още един месец плашилки и да влезем в чакалнята на ез, за да могат да усвояват, уж икономиката да спасяват. Сега плашенето продължава за след Великден. Ей така си живеем от ужас към следващ ужас.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ум под фуражка не вирее.
12
0
 
9
 
! Отговори
12_5 преди 4 години
След като МВР дава брифинг по медицински темиУтре министерството на здравеопсзването ще даде за битовата престъпност !! Каракачанов ще емне худ гимнастика!! Лъчо мозъка- ще подхване образованието , Барни...социалната дейност..и....Бойко- всичко
11
0
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Еми извънредното положение е ,,милицио.,..,пардон,.,полицейско положение,другото е ,,военно положение.,,
10
1
 
17
 
! Отговори
стига бе преди 4 години
Първо, какво е брифинг? Аналог на кратка пресконференция, инструктаж и т.н.Баце прави "брифинг" като в продължение на часове изнася монолог като ни се кара подобаващо. А после вика, че два часа е отговарял на въпроси.
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да затворим всички Вуз ове!! Да остане само симеоново ?!То всички начело , най умните са завършили там !!Бият и оксфорд !!
8
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако народа се издъни на Великден, такива мерки ще има, че и до тоалетната ще трябва да ходите с разрешение и декларация. Тия мерки няма да ги влачим цяло лято заради една група безотговорни маргинали, които не могат да се кротнат за 1 месец.
7
4
 
24
 
! Отговори
Уонко Нормалият преди 4 години
Масовата психоза, че мутрата ще ни оправи е по страшна от Чума. Мутрата няма идея за коя путна мара иде реч. Докато матряла те първа ще мре от глад и лечими болести. Като например Самоубийство, поради отчаяние, самозапалване. И така натам Палави неща!
6
2
 
23
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво означава думата "брифинг"?"Професионалното ръководство на МВР..."Фалшива новина! Ръководството на Механата на Висшите Разбойници е аматьорско!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям страх, чак на молби го удариха! Страхът не е за здравето на вярващите, които ще отидат на черква, а да не би гладните и ядосаните да решат да наминат към черквите по едно и също време! Е, тогава каква "молитва" ще падне!
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорчето на мето, шуреят на маджо, дясната ръка на маргините, девера на черепа, те няма ли да дадат пресконференция.
3
1
 
14
 
! Отговори
АКО ТИЯ СА ПРОФИ преди 4 години
значи всички в СИК са професори
2
0
 
20
 
! Отговори
ПРОФЕСИОНАЛНОТО преди 4 години
ръководство на МВР поне да бяха включили и някой професионалист
1
2
 
23
 
! Отговори
Уонко Нормалият преди 4 години
Защо мутрата джитка със Джипа? И събира тълпи? Аре ***, питайте!