Медиците в Пирогов призоваха: Останете си вкъщи за нас!

Те публикуваха видео във Facebook
12 апр 2020 20:30, Нели Христова
73
Медиците в Пирогов призоваха: Останете си вкъщи за нас!
Снимка: Facebook

Медиците от "Пирогов" публикуваха видео във Facebook с което призоваха хората да си останат у дома.

"Екипът на "Пирогов" е дежурен 24/7 в болницата за Вас, останете си ВКЪЩИ за нас", написаха те към клипа, в който се чува същото послание.

Във видеото участие вземат директорът на болницата проф. Асен Балтов, д-р Михаил Димитров, д-р Теа Александрова, д-р Петър Сакелариев, д-р Димитрина Димитрова, д-р Шеип Панев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има шепа добри лекари в България, които поеха своя дълг, другите като мишки мрънкат и се разбягаха от страх с оставки в ръка. Пълен СРАМ
50
0
 
2
 
! Отговори
до к.60 преди 4 години
До ББНека все пак се уточним: казаното от теб се отнася за столичните лекари и по-голямата, да не кажа преобладаващата част от медиците в областните болници. Те се оказаха Герои. Тези от районните МБАЛ в провинцията при най-малкото съмнение доста бързо се отърваваха от евентуалните заразени, изпращайки ги в областните болници. Да не говорим за медиците от Видин и Белоградчик, защо не и за макетата, които вдигнаха бунт с/у управителя и подадоха оставка. Всяко стадо с мъ.рш.а.та..
49
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Поклон на съвременните Герои,Българските Лекари
48
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Ненавиждам политическата ни класа...те са безбожници и фашисти,нямаш пари не плащаш,те държат парите за себе си,да излезеш и да занесеш вируса при хората които те обичат и обичаш е..безбожно,да им причиниш жестока смърт и да се отнесеш безотговорно защото си манипулиран,беден,обиден,неразбран..хората които обичате ли трябва да платят,останете си в къщи,почетете празника и се погрижете хората които обичате да останат здрави..така е Богуугодно..не гневете Бог..Бог не иска умиращи в мъки
47
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бачкайте там и не пляскайте много. За това сте учили.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си седим вкъщи кой ще им плаща заплатите? Сами режат клона, на който са накацали...
45
2
 
2
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
А други медици като проф. Мангъров призова да ходим на църква да се заразим. Кой да слушаме, все лекари ги казват тези призиви.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът е, защо светът буквално спря? Ако 80%от заразените са само носители без симптоми. Ами, ако мине този вирус и след година се появи ковид 20 примерно? Пак ли всички ще се затворят, пак ли светът ще спре? Или човечеството трябва да приеме и да свикне с вируси, които са грипоподобни или години наред изолаций. Подобни крайни мерки, които рискуват световната икономика, трябва да се вземат само при зарази, като ебола например
43
4
 
4
 
! Отговори
Ти се срамувай преди 4 години
Ти се срамувай и се моли да не ти се наложи да търчиш до Пирогов, че друга песен ще запееш, скрий се и спри да лаеш, аплодисменти за всички лекари, които спасяват и ще спасяват, такива неверници като теб
42
3
 
3
 
! Отговори
От Милано преди 4 години
Вижте видеото на Андреа Бочели от днес, пее абсолютно сам в Миланската катедрала и пред нея, на абсолютно празния площад, затрогващо е много, не искаме това да ни сполети и нас, тази зловеща тишина и пустош в Милано!
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинските герои на днешните дни са лекарите. Тея тук женчовци изобщо, не ги забелязвам. Друг, ще ги съди тях.Успех на всички в тази война бъдете здрави всички сме с вас !
40
4
 
3
 
! Отговори
Аплодисменти за Пиро преди 4 години
Вижте видеото на лекарите от пирогов във фейсбука им, от днес, аплодираха всички, които си седят в къщи и в София младост 3 всяка вечер ги аплодираме пък ние, пазете се, за да пазим тях
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 45Не си съвсем прав. Звучи добре, Ксто го пишеш на практика ще стане друго.за да отидеш на планина... Трябва да спреш на бензиностанция, ама трябва да вземеш и за ядене и за пиене. Трябва да спиш някъде, трябва да ползваш тоалет... Ама има мн безотговорни хора. Не си мият ръцете, вземат всичко на майтап и може да избухне. А после връщане няма.
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно сте пропуснали изцепката на Сидеров по повод Цветница...
37
1
 
6
 
! Отговори
Striker преди 4 години
С мерките съм напълно съгласен, НО с ЕДНО условие - голяма грешка беше да се затварят цели планини, язовири, да се забранява отдих на открито! При спазване на безопасно разстояние, шансът да се заразиш на планина или навън от някой е в ПЪТИ по-малък от това, да се заразиш във Фантастико или Била! Това беше най-голямата глупост, заради която сега пиша всеки уикенд някаква проформа декларация, за да мога да си отида на вилата или да се кача на планина сам или със семейството.
36
4
 
6
 
! Отговори
T192763 преди 4 години
Не Си правете майтапи с този проблем,започнахме чудесно с минимални жертви,новини не гледате ли или нарочно се правите на нискообразовани.Аз си седя в къщи колкото и да ми се излиза навън нищо че съм млад.Не слизайтв на нивото на америка и англия ,които не взеха ситуацията на сериозно и сега плащат сурово.Аа пък ако сте толкова смели ,корави и бронирани давайте рискувайте.Сметката е за вас!!!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз пък да те води тебе. Аз не съм толкова ниско, че да ме води тоя клоун.
34
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е Сидеров да поведе народа.
33
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да те конспираторите са особен вид болни хора. Винаги им се смея много :) Няма такива филми. Хахаха
32
3
 
9
 
! Отговори
ха де преди 4 години
А бе тука има едни конспиратори,които смятат ,че всички правителства-вкл. това на Иран, Русия,САЩ,Австралия, арабските, Китай,Япония,Корея плюс всички лекарски екипи във инфекциозните отделения заедно със сестрите ,санитарите,медиите ,кажи го-целият свят- са се наговорили да лъжат хората,че има пандемия,а то всъщност-било театър.Значи-няма такова нещо като COVID-19,а само нагласен театър. Но те понеже са много прозорливи, не се оставят така лесно да бъдат заблудени.Да се смееш ли или да плачеш..