Молби и забрани не ни спират, опашки от коли на изхода на София

Стотици коли са се наредили преди КПП-то
16 апр 2020 11:42, Александър Попов
422

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Молбите и наложените рестрикции да няма пътуване в различни места на страната за Великден не спира желаещите да напуснат или влязат в областните градове.
 
Тази сутрин във Варна се беше образувала опашка от 13 км на входа на града, не по-различно е положението и на изхода на София по магистрала "Тракия".
 
Стотици коли минават проверки на КПП-то, а полицията проверява причините за напускането на града.
 
За засиления трафик по повод предстоящите четири почивни дни съобщи тази сутрин на брифинг и главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. 
 
"На изхода на София вчера беше нещо страшно, не знам къде отиват тия хора, не знаят ли каква е опасността", попита риторично той.
 
Вижте снимките на нашия фоторепортер Димитър Кьосемарлиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
0
 
! Отговори
Мила преди 4 години
До 334- ако не е той други ще е.Ти ако имаш мерак отиди да оправиш нещата като си толкова умен.
321
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** са всички тръгнали да пътуват. Поемали си риска всеки за себе си - че после ако се разболеят или разболеят някой сами ли ще се лекуват, ще си платят тестовете ли, сами ли с ще се интубират ако се наложи, болничните сами ли ще се изплащат? Как пък не разбраха, че това не е въпрос на личен избор - здравната ни система няма да може да издържи, нито икономиката!
320
5
 
2
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 4 години
Стига с този коронавирус вече. Лято иде. Не може да спреш хората да пътуват. София с апартаментчетата 2 стаички + кухничка не може да се мери с просторните провинциални къщи и дворове + бонус чист въздух и природа. Децата полудяват затворени в апартамент.
319
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутаф,кажи на банкянския тигър да се спре в къщи и да си сложи маската бе,да даде пример!Какво се мандахерца като недарена сватя из цялата страна
318
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснете ги да минат, бре. Пуснете ги, но срещу 5000лв. глоба! За 100.000 коли, това прави половин милярд за бюджета. *** от молби и закани не разбира. Най-разбира като му бръкнеш в джоба..!!!
317
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С колело или мотор може да се мине от доста места където не вардят.Ако си мислят, че може да даржат хората още 3 месеца под домашен арест, няма да стане.
316
1
 
7
 
! Отговори
мДА преди 4 години
Който не се научава с добро, се научава от лошо !
315
2
 
1
 
! Отговори
До Анонимен преди 4 години
А къде е той в момента, какво обръщение направи, и какви мерки въведе, МИСИРКО ?!
314
0
 
11
 
! Отговори
fsdafsadfa преди 4 години
Хората, които не разбират от дума, разбират от тояга. За жалост в България много хора са такива.
313
0
 
13
 
! Отговори
До Ели преди 4 години
За *** народ не сме ***, не че няма мнооого прости хора, обаче. Е точно за тия простите, трябва да има железен закон . Защото в чужбина така се справят с тях. А и те като отидат в чужбина бързо разбират , че няма мърдане. Не може многото да страдат заради *** , които се правят на хитри
312
0
 
7
 
! Отговори
Бристол преди 4 години
Абе софиянци изгонете ги тези ***, че като се пренесат във вашето блато много Тежко им понася и стават по-столичани от хората в Париж. Голямо парадиране, накрая се редят на КПП опашките да се приберат и да се правят на велики за 2 свежи салати. Шушумиги спукани.
311
0
 
4
 
! Отговори
ДБ преди 4 години
Връщайте ги тези провла#и по дупките им. Бойко пак се огъна във важния монент. Малко да ревнат шепа неадекватници и той смекчава контрола. Какво ги жалиш трабахосите в софия като не им харесва да отиват в чужбина да видят какво отношение и лечение ще получат и да не се връщат. Да се наслдят там на стандарт. *** жалки.
310
11
 
4
 
! Отговори
Нормално и логично преди 4 години
Просто им е писнало от безсмислените мерки на щаба. Мутафчийски говори глупости със сериозно изражение докато се мръщи над очилата. Кривата е ясна, изненада няма с и без щаб. Не е свързана с колко хора си седят вкъщи и не излизат. Не е свързана защото същите тези хора после влизат в магазина да пазаруват и така и така си обменят микроби и бацили с всички комшии в квартала. Но измислената изолация доведе до рязък скок на лудите, ей с това вече няма оправя с години
309
0
 
11
 
! Отговори
К2 преди 4 години
Тези самоповярвали си *** къде ги пускате да бродят. Дръжте ги в голямото село да се видят какви *** са. Излязоха дузина доктори да ги предупреждават, но то *** с главно С отдавна е самозабравил се ***. Язък за работата на докторите в София. След празниците ще ги натоварят двойно.
308
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опашките на изходите на градовете са истинската социология за доверието към правителството и НОЩ.Това е!Няма Галъп,няма Малъп.
307
1
 
4
 
! Отговори
Боко преди 4 години
Аз ша излаза да са позагаща. Некой да ми каже нещо?
306
3
 
12
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Ние сме много малък народ но много ***. Вирусът трябва да бъде с размери на слон за да се стреснем. Бях на работа в близост до ЦЕНТРАЛНА ГАРА-УЖАСНО БЕЗОТГОВОРНО ПЛЕМЕ СМЕ. СТАРЦИ,БАБИЧКИ, РОДИТЕЛИ -СЕМЕЙНО КОЛОЕЗДЕНЕ!ЦИГАНСИ ТУМБИ, УЧЕНИЧЕСКИ ТУМБИ.....Дано след тези празници не тръгнат служебните погребения ДАНО!
305
2
 
19
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Всички отворковци , които не изпълняват разпорежданията и се правят на бабаити не усещат как носят на гърбовете си ковчези , но дай боже да им дойде акъла и да отърват кожата . Трябва да мислим един за друг ,да забравим що е това его , егоизъм злоба и да се пазим , да оцелеем , защото сме малко българчетата !!!
304
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички сте прости ***!
303
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сърбина затвори града.македонският премиер също.нашият го дава като демократ.ЗАТВАРЯЙ.дори Инстамбул е затворен .