Учители от град Ветрен дариха 810 лв. за болницата в Пазарджик

Така го почувствахме, направихме го спонтанно, сподели директорът
17 апр 2020 11:26, Елка Василева
15

Още по темата

 

Учители от ОУ "Св. Кирил и Методий" в град Ветрен дариха 810 лева за Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик, която в момента се бори с 16 случая на COVID-19. Учителският колектив направи и трогателно обръщение към своите ученици и техните родители.

"В такъв момент всяка помощ е добре дошла. Разчитаме на лекарите -  ако те не са защитени, няма как ние да бъдем защитени, ако попаднем при тях. Всеки човек трябва да помогне с лев-два, защото всички зависим от лекарите и медицинските специалисти. Идеята възникна спонтанно в една от онлайн срещите ми с екипа. Сумата е малка, но решихме, че бихме могли да помогнем. Не сме търсили нищо, просто така го почувствахме", разказа директорът на ОУ "Св. Кирил и Методий" Лена Парова пред Bulgaria ON AIR.

Повече от 150 деца от школото във Ветрен учат дистанционно, а по думите на директора това е голямо предизвикателство за всички. Парова призна, че е имало момент, в който са се питали дали ще се справят, но нещата са потръгнали много добре още от първия ден.

Директорът на ОУ "Св. Кирил и Методий" похвали учителите, учениците и техните родители за всеотдайността по време на дистанционното обучение. И подчерта, че то все пак не може да замести класната стая.

"Чакаме всичко да мине и скоро ще се видим в класните стаи", отбеляза Лена Парова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
има нужда преди 4 години
Има нужда - в Пазарджик с какво ще лекуват неосигурените гета? Давайте.. То и Паничарево май е наблизо, а там доста заразени *** отчитат, та трябват средства.
9
0
 
3
 
! Отговори
Кво речи!? преди 4 години
хахаха в графа "ОЩЕ ПО ТЕМАТА"виждаме "Тук ще се танцува, или как станах клубна танцьорка"
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
б0чко дари ли 5 стотинки?
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Учителят е човек който плюс познания в дадена област предава на подрастващите и своята житейска мъдрост натрупана с годините. В случая тези хора могат да научат децата единствено на КОЛОСАЛНА НАИВНОСТ, РАБОЛЕПИЕ И СЛУГИНАЖ. Защото вместо да им обяснят как премиерът със "спестявания" от над 5 млрд. лева не е дал нито стотинка, а те отделят и последните си левчета от мизерните си заплати. Това не са учители, това са овце, абдаали и глууупаци.
6
0
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Квитанцията на чие име я писаха, аз също дарявам по 50кинта за едно или друго , но винаги официално, по този начин на мен ми приспадат от декларацията и имам някаква сигурност че този който ги е получил също ги е декларирал и има шанс да отидат по предназначение.В разни кутии в магазина и пари на ръка не давам.Тук някой църкви замениха касичките с ПОС-терминали с NFC , минаваш телефона и капват 2 кинта за църквата.
5
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
До "Не разбирам тези глупави хора" си е точно така
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички даряват, само завреният зет се е покрил и стиснал като от там където излиза яйцето
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е държавата ? Има ли изобщо държава вече ?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен в момента някой милионер може да спаси България, като организира собствена система за тестване и закупи милиони тестове. Когато се дарява на болници има шанс парите да отидат в джоба на директора.
1
0
 
17
 
! Отговори
Не разбирам преди 4 години
тези глупави хора, на нямането си ще даряват, Малко ли плащаме осигоровки?????? Всички онези крадци (една част от тях милиардери) какво са дали???? Не бъдете ***, а устоявайте своето!!!!!! Превърнаха ни в най-изостаналата и бедна държава и ше продължаваме да ги спонсорираме. За мен това не е гражданска позиция, а глупост!!!!!!!