Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!

"Важно е да се съберем с близките си и на следващия Великден"
18 апр 2020 13:30, Ния Христова
109
Д-р Ненков: Господ наказва най-тежко глупостта!
Снимка: БГНЕС
Масовото тестване ще покаже истинска, реална картина, ако се прави с PCR-и, каза в ефира на БНТ д-р Мирослав Ненков, бивш министър на здравеопазването. Има твърдения, че бързите тестове не са много точни и нищо няма да покажат. 
 
Д-р Мирослав Ненков каза, че ако бързите тестове са такива, както се твърди, с 30% информативна стойност, нищо няма да покажат.
 
Той смята, че тръгването на много хора на път преди Великден въпреки препоръките и мерките, ще доведе до увеличаване на броя на регистрираните и заболели хора. 
 
"Умрелите ни хора са най-малко, умрелите хора в сравнение с целия Европейски съюз, ние сме едни от най-малкото регистрирани смъртни случаи, свързани с китайския вирус. Това е нещото, което казва: Стой си във вкъщи, ще има Великден, ще има още 25 Великден-а", коментира д-р Ненков. 
 
Според него по-важно е да се съберем със семейството и близките си на следващия Великден. 
 
"Господ най-тежко наказва глупостта, само че тази глупост ще трябва да я лекуваме ние в болниците", категоричен бе д-р Ненков.
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Светът който виждате е това което сте му дали. Нищо повече, нищо по-малко. И точно затова той е важен за вас, тъй като е доказателство и свидетел за състоянието на ума ви. Един външен израз на вътрешно състояние. Както човек мисли, така и възприема.
80
1
 
1
 
! Отговори
до81 преди 3 години
във фалирала Гърция раздават на калпакА сети ли се. Те са в Еврозоната, ние сме отвън и подсмърчаме.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И каква е разликата дали ще стоиш затворен в апартамент или на вилата.,Голям проблемСтрашна дилема
78
2
 
1
 
! Отговори
6 преди 3 години
И каква е разликата дали ще стоиш затворен в апартамент или на вилата.
77
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
нищо лично,готин си,малко съм ти сърдит,че не се спарави като министър ама те разбирам..интереси,политици,еничари обслужващи назначени бизнесмени "даряващи" ни от откраднатото от нас,Народа ни без училища..само агенти и гонещи служби и бизнеси..схемаджии точещи пари от фондове и наши данъци..ама Народа ми умира и се топи..необразован и убиван за да може да си карат джипките които ние им плащаме..та глупост,империи сме погребвали..живот за живот
76
3
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
да режеш клона на който седиш е глупост докторе...от 30 години ни режат алчни и безбожни политици..Нема правда нема Мир..Бог ни дава животите и само той може да ни ги отнема...от 30 г. политици алчни се правят на богове и само...убиват,продават и рушат..Анатема
75
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
каня Бойко на гости,това е трети пост в които го правя,аз съм никои..човек с топки,ама да мине по пътя дето аз плащам винетки,да му покажа разкопани върхове от гроб кметове които той назначи през администрацията си,да му дам входящи в община Велинград,където чиновници наказват друго мислещи...няма прокуратура...няма съд..Бог ни дава животите
74
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
гледах по тв-то как самотна майка с 3 деца остава без смешната "помощ",направена за наши хора,видях пенсионер чакащ в 6.10 за пенсия,не съм ял хляб от два дни вика,във фалирала Гърция раздават на калпак,нас ни пращат да вземаме заеми...от нашите пари...от данъците ни,фалират фирми,ферми..гроб аверите са малко дето им дават от нашите...на нас от нашите пари не дават...фашизъм в 21 век..*** викаш..май си прав
73
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
не ни обиждайте...животите ни не са виц,Народа ни е ограбван и убиван безмилостно в последните 30 години от фили и фоби служещи за пари на чужди агенции и държави..нямаме загубено знаме в битка ..и нямаме спечелена война...предавани от еничари-политици..сега и *** станахме
72
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
верно д-ре,ако от 30 г. ти затварят училища,шефове на болници крадат през аптеки на съпругите си,ако минист.на здравето ти е д-р Менгеле,ако минист. на образ. приканва децата ни да учат английски та като идели "роби" из чужбините щели да цъфнат,ако плащаш реактори на стани шеф и доган,а ти закриват централи и плащаш най скъпият ток..и на вас глашатайте на властта плащаме..и ни убивате....с думи...внушения...несправедливо отношение,беззаконие..глупост викаш
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заведенията няма как да са по-заразни от нашите "големи търговски вериги", в които пенсионерите ни се бутата като сардели. Това и децата го знаят. Освен това нашите пенсионери рядко посещават заведения. И тази ни "мярка" е част от цирка.А затварянето на парковете у нас е по-скоро престъпно деяние, отколкото мярка. Това е върховна тъпотия, която не намира никакво разумно обяснение от никой разумен човек.
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПИШЕТЕ ПО ДНИ КОЛКО ТЕСТА СА ИЗВЪРШЕНИ.ТОВА Е МЕНТЕТО, МАЙТАПЧИЙСКИ, НЕ НИ ПРАВИ НА ЛУДИ.И ЗАЩО ДНЕС ГО НЯМА АДА, КОЙТО НИ ОБЕЩА ***?
69
7
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Благодаря за това анонимен. Аз под лекар разбирам хуманен човек които ти помага. А не такова агресивно брутално същество което бълва змии и гущери.
68
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бившият министър на здравеопазването е приел новоговора на печелившите.С хъшлашки и арогантно-цинични думи той поглежда кротко пак към паничката на здравеопазването за чието състояние носи вина и той!Затова е и бивш!
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Вие на доктора *** ли сте? Колко пъти трябва да пиша че такъв агресивен език не отива на доктор и не помага на хората и е грозно. Пак ли ще ми изтриете коментара?
66
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 72 преди 3 години
Умрелите са си умрели, труповете не могат да се скрият със или без тестове.
65
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Придошлите в София селяни отново ни показаха простотията си.
64
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненков е прав, пълно е с прости хора. Удивително прости, които не спират да пишат по форумите простотии. Пълно е с неграмотни, невежи и нелепи люде.Простаците нищо не спазват. Те са бедствие.
63
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Коткисъжалявам,изпуснах се..НЕ съм "оторизиран" да правя такива изявления.Така че те моля да ми простиш,че няма да уточня.Благодаря за разбирането!
62
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В така наречения щаб НОЩ няма нито един лабораторен лекар, няма епдимиолог, няма вирусолог. Има само приближени до властта, алчни хора всяващи паника и страх, за да могат да вървят гробарските далавери!При масово тестване като в Корея и Германия, което при нас би струвало в пъти по-малко поради по-малобройното население, ще лъсне истината, която за тях е неудобна, защото фокуса ще се върне върху къщите на Бойко + новите далавери и грабежи покрай кризата!