Полицията във Варна глоби 56 души за разходки и липса на маски

Само за ден са извършени 264 проверки
19 апр 2020 17:27, Красимир Ангелов
60
Полицията във Варна глоби 56 души за разходки и липса на маски
Снимка: БГНЕС

Полицията във Варна глоби 56 човека за разходки на неразрешени места и липса на маски в рамките на днешния празничен ден, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Само в неделя са извършени 264 проверки по Закона за здравето във Варна и областта. Установени са 56 нарушения, съставени са актове.

В 31 от случаите става дума за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданите.

ОДМВР – Варна призовава гражданите да спазват разпорежданията, въведени във връзка с ограничаване разпространението на COVID - 19 на територията на страната и да ограничат излизанията от дома, както и да пътуват само при неотложност на пътуването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
до единия минус преди 3 години
Това няма да те спаси в кюпа си...
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките глобени дано са разбрали най сетне за какво става на въпрос.
50
1
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Аз си обикалям Варна без маска,ръкавици,шлемове,но с бира в ръка!Разминавам се с минцифайки,истината е,че ги мързи за глупости да пишат актове!Страхливите да си седят вкъщи,и без това дразнят като ги видиш на улицата!Не веднъж съм казвал,куче или варненски гларус са по-интелигентни от тях!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за нарушения на правилата за движение?
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора добре ли сте.? Значи така се бориме със "страшната" пандемия, с глоби и декларация. Китайците сигурно ни се смеят с г. з. а си... Добре че, наистина няма пандемия... На Киро Брейка много искам един ден да му стисна ръката, /уважение, бъди жив и здрав/нищо повече... Аз съм 78 ми набор и малко помня и другото "лошото" време...
47
0
 
10
 
! Отговори
Перфекционист преди 3 години
Единственото предпазно средство което ползвам е Дюрекс като ходя при момичето с терен за 100 кинта на час
46
3
 
27
 
! Отговори
Юрист преди 3 години
Съдете ги! Идиотските закони не могат да минат в съда. И заведете контрадела задължително, за психологически тормоз.
45
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диктатурата на плешивите милиционери в действие.
44
0
 
15
 
! Отговори
варненец преди 3 години
Пичове, тия глоби ще паднат ли в съда, някой адвокат ако чете да каже, моля.
43
1
 
13
 
! Отговори
Киро Брейка преди 3 години
до 42Тези които работят по строежи, по хранителни магазини( щото и да си в хранителен магазин, не е като да си у вас, а дишаш въздуха на стотици клиенти които те самите са издишали в магазина) например, бе нещастине!Ти като не излизаш от дупката си.... и у вас даже си с маска е друг въпрос, мишкааа!
42
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Киро БрейкаКой стои по цял ден навън,бе юрдек ?
41
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За разходка" никой /все още на тая територия/ никого няма право да глобява. Оправете си заглавието.За липса на маски - също, защото заповедта за това не е влязла в сила, обжалва се и най-вероятно ще бъде отменена. Така че ако хората си обжалват наказателните постановления - което задължително трябва да направят, ще си спечелят делата и МВР трябва да се бръкне и да плати и разноските по тях. Понеже от декември се плащат и разноски по ЗАНН.Обжалвайте, хора, не се давайте на еднокнижниците!
40
3
 
38
 
! Отговори
Teo преди 3 години
Не се сърдете на полицаите. Те това им е работата. Каквото им каже баш шапкаря, това правят. А на техния баш шапкар му нареждат от министерството. Некомпетентните калинки са в министерството, а не тези, на които им е наредено да пишат актове, които така или иначе ще паднат в съда. Хора, как може още да гласувате за тези хора. Разбирате ли, че те управляват с всяване на страх. Това им е начина - мутренски манталитет. Не знаят какво да правят и почнали с глобите. А профилактични тестове - няма!
39
5
 
42
 
! Отговори
маска-рад преди 3 години
народееее????запомнете и помнете хубаво!!!!не бъдете за пореден път с къса памет!!!догодина 2021 има парламентарни избори......запитайте се тези парцали къде ни принуждават да слагаме от какво и кого пазят!!!
38
0
 
7
 
! Отговори
Марешки преди 3 години
до 38Е тук трябва да те черпя една бира, брат! Не мога те стигна!
37
6
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се правете на интересни, а спазвайте нарежданията на щаба и в частност маршал Мутафчиев. Аз преди да изляза от вкъщи, си слагам маска, отгоре противогаз,пчеларско було, каска, ръкавици и нахуйник. Досега никой нищо не ми е казал, освен съседа, който е лекар психиатър. Все се интересува дали съм добре.
36
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 36 В петък го видях с маска нашия вожд- отново си я беше сложил на очите и се блъсна в една жена докато се опитваше да влезе в МС.
35
5
 
57
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Някой виждал ли е премиера Борисов с маска поставена на носа и устата,аз не съм.
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като я обжалвам глобата за маска ще ми я взямат ама друг път.
33
4
 
64
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Това с тия маски е най-невероятното безумие! Те не са предназначени за носене по улиците, а в съвсем друга обстановка. Освен това дават нулева защита срещу вируса.Единственото нещо което могат да постигнат е да докарат бактериална пневмония при продължителна употреба..