Водещ, лице, глас... С какво ще запомним Милен Цветков

Известният журналист почина на 53-годишна възраст
Обновена: 19 апр 2020 23:00 | 19 апр 2020 21:32, Красимир Ангелов
185
Водещ, лице, глас... С какво ще запомним Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Известният журналист и телевизионен водещ Милен Цветков загина при тежка катастрофа тази вечер в София. Пътният инцидент стана край столичен мол между джип и лека кола в района на булевард "Черни връх". На този етап от полицията разследват случая и не дават повече подробности.

Още по темата
Милен Цветков бе един от най-емблематичните лица в телевизията от демократичните промени.

Роден е на 30 юли 1966 г. в София, той завършва 7 СОУ „Свети Седмочисленици“ и Софийския университет.

Започва кариерата си в БНТ като репортер на предаването „Ку-ку“. След това е поканен от Бригита Чолакова за репортер в излъчваното по това време "ТВ Неделник". По-късно става водещ на „По света и у нас“, където добива огромна популярност.

През 1995 г. напуска националната телевизия, а след 2 години се завръща като репортер в предаването "Отзвук“. По-късно той отново води "По света и у нас".

През 2000 г. е поканен в Нова телевизия за водещ на предаването „Здравей, България“. В телевизията той води няколко предавания през годините, като се изявява и като водещ на новините.

В последните години води шоуто "Часът на Милен Цветков", което спира да се излъчва от лятото на 2018 година.

Има дъщеря и малък син.

Екипът на Dnes.bg изказва своите съболезнования на близките на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
До Нормален #150 преди 4 години
Борисов е на власт благодарение на морално деградилия *** и го олицетворява напълно.Затова е на власт толкова време!
144
4
 
1
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
-образование - децата постоянно носят медали от олимпиади-здравеопазване- бюджета никога не е бил по-голям, но лекарите са крадливи некадърни дърти ***-инфраструктора - пътищата никога не са били по-добри-свобода на словото- всеки говори и пише каквото си иска-морал??? - морал???Хахахаха явно Борисов е виновен, че *** е морално деградирал ***.
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
RIP, Bulgaria.*Prebroiavaneto zapochna predsrochno.
142
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимендо 156 Отзад ли е ударен? Аз разбрах от предната статия че някво ауди на някво наркоманче напушено и взело амфетамини се е врязало челно в него, където Милен си удря главата във волана. Ако е отзад то той нямаше да залитне напред а да счупи облегалката образно казано с гърба си.----------------------------Научи малко физика,точно първо напред,а след това назад се движи тялото в колата,когато е ударено отзад.
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАбе погледни първо дрогираното момче кое е ,преди да говориш глупости, семейството им са били свързани с БСП и НДСВ.И не му е било за първи път да нарушава правилата на движение.
140
0
 
9
 
! Отговори
рвв преди 4 години
Ужасна трагедия :(
139
0
 
10
 
! Отговори
fd преди 4 години
Почивай в мир!
138
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно е , че с особеностите на неговата смела и горда зодия Лъв , работата му като.тв журналист, изобличавайки фигури от властта, ще му донесе много неприятности и негативно отношение отстрана на полит. мафия в БГ. Но Милен не спря да назовава и отстоява истината и вероятно въобще не се е замислял за последствията, понеже както казах - за човек от тази зодия, куражът и чувството за правдивост са вродени черти.и въпрос на чест, каквато Милен.Цветков имаше ! Ще го запомня и с чувството му за хумор и заразителния му смях.в ефир - освен професионалист, беше обаятелен и добър човек
137
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе въпрос за 1млн..всеки който пише против ГЕРБ е червен *** така ли? И аз понеже съм червен *** ще задам няколко въпроса към избирателите на Боко, кое най-много ви харесва в България:-образование-здравеопазване-инфраструктора-свобода на словото-морал???
136
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един път е случайност. Два пъти странна случайност. Три пъти умишлено предизвикан инцидент.На нова година случаен инцидент предизвика смъртта на Силвия Зурлева жена, знаеща прекалено много за медиите и задкулисието на властта.Един журналист Слави Ангелов беше пребит до безсъзнание в столицата.Един друг, много неудобен за управляващите журналист, който си позволи да задава неудобни въпроси за пандемията и вируса, днес загина отново прпи инцидент.
135
3
 
0
 
! Отговори
до 156 преди 4 години
Елементарен си, примитивен.
134
4
 
12
 
! Отговори
Сателити,виру..... преди 4 години
Убиха човека нарочно!!!!!Знаем го!!!Лъжат ни за вируса,,,В небето щъкат някои неща!!!!!Сателити друг път!!А Миленчо беше неудобен!!!!Убийци!!!!
133
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направете връка. Милен щеше фа гостува на Слави Трифонов в понеделник и да коментира поредните мафиотски сделки на Боко и сие. Случайно загива в катастрофа ударен отзад от кола с голяма скорост и без спирачен път. Май тези случайности са доста ...
132
2
 
6
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Тия ид-иоти дето използват инцидента за политика са от един дол дренки като тоя наркоман ! Почивай в мир Милене ...Бог да те прости
131
1
 
12
 
! Отговори
Мълчание на агнета преди 4 години
Прочетох, че дрогираното л***йнeнце, убило Милен, е синче на съдружник на др. М. Стайков.Няма ли поне една мисирка да прояви смелост и да заяви публично, в ефир, дали това е така?М?Минаха 14 часа от катастрофата...
130
1
 
9
 
! Отговори
Радо преди 4 години
Ужас. Умираме за секунда. А някой хора живеят така сякаш са безсмъртни и живота не е единствен и неповторим за всекиго.
129
0
 
17
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Да почива в мир! Тоя джигит няма какво да коментираме ... след като София поопразни улиците се напълниха с безмозъчни гузета със мощни коли и раздават яко газ. Това може да се види из целия град. Полицията е заета с други неща и тея безмозъчните се възбудиха от кеф...
128
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както и да се казва другият водач, не по форумите ще се реши казуса.Бог да прости Милен Цветков.
127
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господ да го прости! Един от малцината истински ЖУРНАЛИСТИ, които не клекнаха пред мутренското управление на ГЕРБ.
126
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един журналист, позволяващ си да критикува Главатаря на Шайката бе убит.127-мо място.