Кой е Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков?

Имал книжка от 4 години, това не е първото му нарушение
20 апр 2020 20:40, Анисия Иванова
432

Кристиан Николов на 22 години - възпитаник на елитната Първа немска гимназия в София. Това е момчето, задържано от полицията за смъртоносната катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

При инцидента младежът е зад волана на скъпа кола. Автомобилът е собственост на дружество, управлявано от майката на Кристиан - Десислава Николова.

Още по темата

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата се занимава с винопроизводство и е бенефициент по програмата за развитие на селските райони.

Десислава Николова е и съдружник с алкохолния бос Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Иначе Кристиан Николов има книжка от 4 години, а това не е първото му нарушение.

В началото на годината в интернет се появява скандален клип, на който се вижда как няколко коли преминават на червен светофар. Един от автомобилите е джипът от катастрофата с журналиста Милен Цветков.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До :)О, това е Тя! ха -ха! Това вече се превръща в сапунка. Сега ми остава само да се смея, макар че не сега е моментът Напъдените жени са наистина много отмъстителни Признавам че не го очаквах. Но си давам сметка колко гадни могат да бъдат понякога жените. Каквото и да ми направят никога не отвръщам със същото. Въпрос на характер. Сега очаквай да ти се върне. И не от Милен Цветков.
305
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Наистина си като кърлеж, а и трудно схващаш нюанса. Да разбираш от статистика, да ползваш методиката Й е КОРЕННО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА ДА ПОЛЗВАШ НАГОТОВО ЧУЖДИ РЕЗУЛТАТИ.И НЕ МИ ТЯБВА ДА СЕ РОВЯ ТАМ.
304
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Баба ВангаКой си ти бе, важна буболечко - клечко? В крайна сметка направил ли го е? Не. Кой те знае що за стока си нали виждам колко си нагъл? Я по - добре ти се заври някъде защото се разкриваш, а това не говори в твоя полза. Стана ми гадно от тебе.
303
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е човек, а животно и с енго трябва да се постъпи като с бясно псе!
302
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви щяха да са последствията, ако това се беше случило в САЩ или в Германия?
301
5
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ = БКП преди 4 години
В колата е било и синчето на видния гербаджия и личен приятел на Тиквата - Лъчо Мозъка. Едно време такива неща си позволяваха лекетата - синове и дъщери на видни ***. Сега е дори по-лошо.
300
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 326Не. Първо фактите.
299
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 316 а съм пешеходец и понякога минавам на червено при положение че наоколо няма никаква кола. не е нужно да чакам щом никого не застрашавам и мен никой не ме застрашава. Но при положение че съм абсолютно сигурен.Не е задължително да си пиян за да го направиш. Просто трябва да имаш достатъчно ум за да преценяваш правилно ситуациите. А пък тебе не те разбирам, защо злобееш - Милен загина, той самият никого не е убивал. Това е важното а не какъв е.
298
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пуснете момчето.
297
2
 
0
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 321Браво. Дай сега фактите.
296
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен 316 преди 4 години
Случайно да си чул думичката "май" да значи нещо в съда? Май съм му колега, май съм злобен, май съм завистлив... А може и да съм баба ти Ванга от оня свят.
295
1
 
0
 
! Отговори
@ преди 4 години
До ЯвкатаДа ти кажа честно, аз на никой не се цаня защитник. По-скоро ме интересува хората да гледат трезво на ситуацията: какви са причините, как се работи с фактите, да не се хвърлят празни приказки. Такива неща, защото ми се струва, че това са полезните неща които можем да направим в такава ситуация. Бог да го прости, Милен, но ако искаме да не се повтаря тоя кошмар трябва да се мисли. С празни приказки и без читави изводи скоро ще сме пак на стартовата линия ... до следващия път.
294
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @Имам доктурантура и достатъчно знам за статистиката, а не само като лексикално понятие.
293
2
 
2
 
! Отговори
Явката преди 4 години
До @А стига де - да не се цаниш за защитник на виновния?Или ти е кеф да се правиш на много умен? Такива са обикновено персоните, които околните не ги оценяват и си търсят изявите анонимно.Е..бати тъ пнята.
292
3
 
1
 
! Отговори
@ преди 4 години
До *** отТая бройка дори не съм я вкарал аз в разговора. Смятай колко ме интересува. За другото, като събереш статистика за това колко МПСта са се движили по българските пътища тогава и сега заповядай пак ...
291
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 316Милен май е имал доста зложелатели.И то негови колеги май.Казано е - с такива колеги врагове не ти трябват. Проявете малко солидарност, човекът все пак си отиде. Каквото и да е правил не е било такова че да се стигне до фатален край. Това е сигурно. В случая вината не е негова. Не той се е натресъл, на него му се натресоха. Но някой много иска да е така.и защо?Почвам да си мисля много лоши неща за колегите на Цветков. Дали е завист, дали е злоба - казва ли ти някой?
290
2
 
3
 
! Отговори
иди от преди 4 години
До @А какво толкова те грее тая бройка 1500, та си се вкопчил като кърлеж в нея?Тогава е емало много предприятия и съответно много неща за изозване - суровини, готова продукция, реколта и т.н. Сега няколко тира и толкоз ...Не те приемам и аз като разбирач, просто умираш от скука и си гадно "построен"
289
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А стига ревахте, всички, които познавахме Милен Цветков, знаем, че имаше лошия навик да минава на червено, особено вечер и нощем, когато трафикът е по-малък. Тепърва ще се разбере кой е бил друсан и кой е бил... пиян.
288
4
 
17
 
! Отговори
Аман от вас! преди 4 години
До ннСтига,от 30 години няма никакъв социализъм и това,че сте некадърни и крадливи уж още социализма ви бил пречел,ставате много досадни,да повтаряте същата мантра!За грабителското ви и жестоко управление,все социализма ви е виновен,който от над 30 години го няма или комунизма,който пък никога не е съществувалВече на човек му се повръща от едни и същи лъжи,които мрънкате всеки божи ден,аман от васКато ни ги повтаряте,само си спомняме колко щастливи бяха хората през соца и колко нещастни днес
287
3
 
8
 
! Отговори
фък преди 4 години
4 години стаж са нищо,знам образи дето след 10 години стаж са карали общо само 500 км, предимно магистрала и държат волана постоянно с две ръце като роботи.Знам и жени които никога няма да разберат кога и кой е дясно стоящ, след 20 год стаж.