Кой е Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков?

Имал книжка от 4 години, това не е първото му нарушение
20 апр 2020 20:40, Анисия Иванова
432

Кристиан Николов на 22 години - възпитаник на елитната Първа немска гимназия в София. Това е момчето, задържано от полицията за смъртоносната катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

При инцидента младежът е зад волана на скъпа кола. Автомобилът е собственост на дружество, управлявано от майката на Кристиан - Десислава Николова.

Още по темата

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата се занимава с винопроизводство и е бенефициент по програмата за развитие на селските райони.

Десислава Николова е и съдружник с алкохолния бос Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Иначе Кристиан Николов има книжка от 4 години, а това не е първото му нарушение.

В началото на годината в интернет се появява скандален клип, на който се вижда как няколко коли преминават на червен светофар. Един от автомобилите е джипът от катастрофата с журналиста Милен Цветков.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видях на видеото в какво състояние е джипа. Предницата изобщо я няма. Това ми стига за да преценя с каква сила се е ударил в колата на Милен Цветков И не е нужно да съм разбирач и да правя изчисления. Няма как да отречеш очевидното. Ужас.
285
3
 
14
 
! Отговори
нн преди 4 години
Какво се промени? Нищо. При социализма, *** като този бяха деца на партийните величия, сега са на икономическите капиталисти. То сегашното е по-лошо, голямо неравенство, голяма работа, тогава големците имаха апартамент, два, лека кола и толкова, сега то не са заводи, фабрики, самолети, яхти, хотели и т.н. Даже и колата се води на фирма?
284
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук е пълно с "разбирачи"
283
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специалист по катастрофите вече изчисли според теглото на колите и скоростта че Милен е изпитал ускорение 13 пъти по голямо от земното ускорение - 13G. При такова ускорение вътрешните органи и мозъка се размазват на пихтия. Нямал е никакъв шанс.Нека почива в мир.
282
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите на момчето са спонсори на БСП. За това гусин червения президент побърза да насочи недоволството на хората към властта. А червените *** цял ден пишат из форумите че управляващите го убили защото ги критикувал. Същото каза и един от съветниците на президента , бившо ченге от ДС.По-гнусни *** от комунистите няма никъде по света.
281
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При заден удар може и задната седалка да избута предната и главата скача напред назад докато се забие със седалката в тавана или във волана.
280
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбрахме коя е майка му , а кой е баща му на тая *** ?
279
9
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 4 години
Всички се връщаме от чужбина от време на време във *** да се надрусаме със евтини и гадни наркотици за да посетим евтините жрици и да се напием! Просто е трябвало да си изкара Великденските празници във Германия при белите хора! Жалко и да двамата!
278
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това за дисциплината при соца са пълни легенди. Крадеше си се държавно имущество кой каквото добара, катастрофи ставаха яко и при онези коли загиналите бяха бая. То какви защити да имат ония консервени кутии от Мототехника. Всеки се предреждаше когато и където успее, бутането с лакти и "Аз само да попитам" бяха национален спорт. Скатаване здраво. Сега не е по-различно, само дето всеки има телефон и снима, та се знае.
277
5
 
3
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 303Точно така. И на това учат на тия курсове. Имало е как да се досетят, особено като са видели че е без колан и вероятно се е помлял на волана. Просто е невъзможно да не види човек колко свиреп е бил удара и да си е помислил "тоя се размина" при положение че са видели че е и без колан.
276
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До @ 290най - опасните травми са безкръвни. Обикновено кръвоизливът е вътрешен. Но това може да го установи само професионалист. Зяпачите там е нямало какво да направят. Но какво да обясняваме. Човекът просто си отиде ей така, от поредната човешка дивотия. Искам някой най - после да си получи заслуженото.
275
1
 
0
 
! Отговори
@ преди 4 години
Предния ми пост беше за 298 (с 14те години).
274
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 291Това не е вярно. В германския наказателен кодекс в параграф 222 се третират последиците от т.нар. убийство по непредпазливост/поради небрежност (в което нормално спадат и смъртните случаи при шофиране под въздействието на алкохол и дрога). Максималния срок е 5 години.
273
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега са повече коли от социализма но не може да се кара защото бензина е много скъп и стоят паркираниУспяхте да ме разсмеете в тези трудни времена, благодаря.
272
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка му червива от пари нали трябва да се фука знаете ли кой съм аз знам хора на неговите години дето кара 20 годишния Опел на баща си и го пази щото знае че няма да може да си купи по хубава
271
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Присъдите започват ОТ 14 години!!! Разбирате ли хора!?!?!Разбираме, ама има и един тънък момент - че тези закони се и прилагат ;)Тук първата работа на разследващите е да проверят дали случайно виновният не е някой, дето не трябва да пипат.
270
0
 
13
 
! Отговори
Той е преди 4 години
Новата булка в Централния софийски затвор. Едва ли ще лежи дълго, но няма начин да не види килията отвътре, защото общественият интерес е много голям и няма начин да потулят случая.Тъкмо ще види разликата между това да харчи наготово големите пари на мама и да лежи в затвора. Със сигурност ще го запомни до края на живота си.Жалко, че не са го възпитали да уважава околните и сега се учи от собствените си грешки.
269
1
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Слушам,че бил млад шофьор на 22 ?!?? години ! Срам за журналистиката и медиите
268
1
 
2
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Анонимен 284Пробвай пак да направиш експеримента, но този път с човек облегнал се в седалка с облегалка за глава и кажи какво си видял.
267
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 284Ами затова си е счупил врата а не шията доколкото разбирам.