Кой е Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков?

Имал книжка от 4 години, това не е първото му нарушение
20 апр 2020 20:40, Анисия Иванова
432

Кристиан Николов на 22 години - възпитаник на елитната Първа немска гимназия в София. Това е момчето, задържано от полицията за смъртоносната катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков.

При инцидента младежът е зад волана на скъпа кола. Автомобилът е собственост на дружество, управлявано от майката на Кристиан - Десислава Николова.

Още по темата

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата се занимава с винопроизводство и е бенефициент по програмата за развитие на селските райони.

Десислава Николова е и съдружник с алкохолния бос Миню Стайков във "Винпром Карнобат". Иначе Кристиан Николов има книжка от 4 години, а това не е първото му нарушение.

В началото на годината в интернет се появява скандален клип, на който се вижда как няколко коли преминават на червен светофар. Един от автомобилите е джипът от катастрофата с журналиста Милен Цветков.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
0
 
6
 
! Отговори
тъжна история преди 3 години
Съд за родителите също!! Едното момче, което е депутатски син, баща му публично се е отричал от него. Не е трудно да се забележи, че това са деца, които не са имали родител до себе си. Жадни за внимание, правят какво ли не. Родители, не купувайте обичта на децата си, възпитавайте ги с морал, не с материални облаги. От една страна изпитвам жал и за тези млади хора, тръгнали по лошия път, защото не са били показани друго. Жалко за Милен, жалко за държавата ни и "морала" ни.
365
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що за въпрос "Кой е Кристиян некой си". Дрогирано ***, чиято майка е откраднала пари от едврофонд, щото е правила *** на който трябва, за да му купи жипка. И дрогираното *** няма да си го получи, щото не се е надрогирало и насрало в цивилизацията, а в третия свят. Мама ще раздаде некой друг откраднат лев и ще му купи справедлива присъда. Много ми се ще обаче като се огледа в огледалото в сарая си да, да види кво *** е тя самата.
364
0
 
7
 
! Отговори
Гешефт преди 3 години
"В началото на годината в интернет се появява скандален клип, на който се вижда как няколко коли преминават на червен светофар. Един от автомобилите е джипът от катастрофата с журналиста Милен Цветков." ПРОКУРАТУРАТА ИМА ЛИ КАКВО ДА КАЖЕ ПО ВЪПРОСА???? ИНАЧЕ МЛАДЕЖИ НА ИЗЛЕТ В БИСТРИЦА ГИ ЗАДЪРЖАТ ПО ИНТЕРНЕТ ПУБЛИКАЦИЯ, ЧУВАМ. ГЛАДНИ СМЕШНИЦИ СЛУГИ НА КРАДЦИТЕ!!!!!!!!!!
363
1
 
6
 
! Отговори
Има ли преди 3 години
още, такива заблудени,които си мислят,че нещо,ще му се случи на "Детето"?В най-лошият сценарий,ще седи два месеца в ареста,след което разбира се,ще го пуснат под гаранция и домашен арест.Най-много,да му вземат книжката,за 1-2 години.Това,ще е.Разберете Вие, живеете в България,тук правосъдие за Олигарси, Депутати,Мутри,ДС вихрушка, Висши Полицай, Силоваци няма.Има правосъдие само за бедняците,ако не са си платили комуналните услуги, данъците и кредитите.ЧСИ-тата,ги смачкват и изритват на улицата.
362
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Непременно в пандиза тоя келе.ш,без никакви пробации и условни.Щото видим ли ,другият път може така да се надруса,че и вертолет да подкара и току-виж се блъсне в някой трамвай отзад с десетки жертви.
361
0
 
5
 
! Отговори
24169 преди 3 години
Майки, бащи, съдружници, партии - всичко разбрахме за тях. С какво се занимава Кристиян след гимназита? С какво се занимават приятелите му? Накой от тях учи ли, работи ли, като какъв?
360
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не е наред щом не можеш да се разходил в парка за да не причини смърт някому, но подобни сеят смърт по пътя.Вчера съсед ми сподели препоръката на полицаите към велосипедисти те - не в парка, на булеварда карайте. Българите сме страхотен дневен народ, ама като единици сме *** като тоя дришняр.Губя всякаква надежда за 20 годишните. Това ли е елитът им - дрогирани социопати?
359
1
 
14
 
! Отговори
Hgg преди 3 години
Днешните времена са коренна противоположност на тези преди 50 години.Тогава едно войниче с помогна за катастрофата на Гунди. Само уби се малко по-късно. Днес можем да очакваме точно обратното - гордост от постъпката на дришльото. Трагедията тук е, че Милен Цветков е баща, който се грижи за децата си, а дришняра е галеник, чиито живот няма смисъл. Съществуването на корона вирус има повече смисъл от живота на подобно нищо. Живеем във все по празен свят. RIP.
358
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бас държа, че Системата няма да накаже ***.льо.то. Гледайте от тази сутрин Камен Во по Канал 1. Докато тия които трябва да прилагат закона се водят от мотото "Умрял пари не дава", защитата на извършителите ще продължава да бъде ефективна,а защитата на жертвите ще е губеща. Ясно е че престъпникът(неговата мама) ще даде мило и драго, за да се отърве. А тези които би трябвало да го окошарят ще омекнат при шума на банкнотите. Защо да защитават умрелия??? От него нищо няма да вземат за "труда"си...
357
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е кой е? Господин никой е.А вече и майка му и баща му са никои.Любовта на българите е много силна.Доказана.
356
6
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
мачкай комунизите! само герб!
355
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега очаквам милен петков да е виновен защото е засякъл ***...
354
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дори да не епричинил катастрофа що е дрогиран да се отнема книжката до жовот
353
1
 
31
 
! Отговори
това заглавие преди 3 години
той не е просто обвинен, той е убиецът реално в ситуацията
352
1
 
22
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
Тати ще плати, щв си вземем мутренски яадвокат Марковски ,и той ще ни оправдае
351
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иван ГешевИ без да дава нещо на прокуратурата ще мине условно. Такава е съдебната практика. В съдебната зала ще разберем от близки и познати какво добро момче е. И как на мравката път прави! Студент е! И това ще хване декиш. Ако въобще стигне до 2 год.ефективна. Ще се приспадне излежаното в ареста и ще се води, че е в затворническото общежитие. А къде ще е ...... Докато не размаже някой друг на пътя!
350
1
 
26
 
! Отговори
Зомби преди 3 години
Перачи, Наркомани са елита на нащето общество! Евала! Напред към катастрофта на нашето овцество!
349
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За умни ци те, дето видяха атентат. Бил ускорил преди да удари Цветков! Хубавеца вече е бягал от друго ПТП! Ударил е такси пред мола! Предполагам, че и за това ще му повдигнат обвинение? Сигурно въобще не е гледал напред за да няма спирачен път. А е гледал какво е оставил след себе си след удара с таксито. Такъв най-малко няма място на пътя!!! Камери с лицево разпознаване! Отнемане на книжките и автомобилите на тези които са собственици или наели автомобили. И на возещи се с пиян, дрогиран.
348
2
 
33
 
! Отговори
Иван Гешев преди 3 години
Мама ще отвърже 100 000 евра за прокуратурата и момченцето ще мине с условна ...
347
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговор - наркоман с богати родители !