Колеги за Милен Цветков: Шило в торба, непримирим

Тв водещият загина в катастрофа навръх Великден
20 апр 2020 10:55, Александър Попов
38
Колеги за Милен Цветков: Шило в торба, непримирим
Снимка: БГНЕС

Навръх Великден тв водещият Милен Цветков загина на столично кръстовище, след като бе ударен от джип, управляван от 22-годишен дрогиран младеж. Негови колеги споделиха своите спомени с Цветков.

Още по темата
"Милен беше шило в торба. Непримирим, неозаптим. Той прокарваше пътища в това, което правеше в журналистиката. Аз лично много го обичах. На върха на копието при Милен беше истината, а не свободата, защото на него свободата никой не можеше да му я отнеме. Той винаги я е имал. Аз мисля, че в мирно време, ако човек иска свобода, винаги може да я има, стига да има смелостта да се възползва от нея, а Милен беше много смел журналист", заяви тв водещата Гала в ефира на Нова тв.

"Той беше много шумен, различен, всинаги със собствено мнение. Търсеще истината нвсякъде. При него нямаше думата "не". Когато той искаше нещо да стане – то ставаше. Ако искаш да го убедиш и успееш – той ще се съгласи, но много трудно се отказваше", сподели продуцентът и режисьор в телевизията Тара Нури – Иванова.

Марта Вачкова пък го определи като "най-усмихнатият човек".

"Без ирония този живот не можем да го живеем, а той имаше в изобилие и ирония, и самоирония. Това беше най-усмихнатото лице", заяви актрисата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29Ама защо трябва да се учудвате? Такова самочувствие до небесата може да притежава само едно синче на богати родители които още от люлката му вменяват че може да прави каквото си иска. Такива още имат жълто на гащите а си мислят че светът е техен, в тяхна услуга и че законът не ги лови.Кой е виновен за това? Не само законът - просто парите купуват всичко и всички.Сега ще купят един мастит адвокат който със всички сили ще ни убеждава колко хлапето е невинно. Така стоят нещата
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 25 На още нещо мирише ли ти? На мен на нищо не ми мирише. Просто поредната гадна смърт . На никого не я пожелавам. И се надявам това да не спре дотук. За такива като това хлапе трябва сериозни присъди, защото както и да ви звучи, нищо друго няма да оправи нещата освен една здрава суровица. Някои хора само от това разбират. Неприятно но факт.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При целия ми респект към смъртта не мога да не отбележа че понякога дори и умните хора се изхвърлят прекалено и дори нелепо. Прочетох за един от последните постове на Цветков в нета: че маските пречели на хората да говорят. На кого пречат: на мен не. Съжалявам но в случая е прекалил със стремежа си да бъде нестандартен и извън установените норми. Това не трябва да ти е цел в живота. В случая с нищо не ме впечатли - струва ми се глупаво Но все пак,съжалявам че това се случи. R.I.P
27
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 4 години
Той беше нестандартен и точно затова загубата е още по- голяма ! Говореше това , което мислеше , а това не винаги се харесваше на шефовете му !
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н другарят Бойко Борисов си показа зъбките.
25
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много мирише на предварително подготвено убийство. Може би са натиснали младежа да го направи, че иначе някой от родителите му ще го осъдят. Може и да не е така, но много мирише.
24
2
 
9
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Като пишеш на български език с латиница,писанията ти нямат тежест.А и никой не ги чете.
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не съм го смятал за `изключителен журналист` но на фона на повсеместната некадърност и слагачество от страна на журналистическата гилдия беше класа над тях.
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много директен журналист беше, това му пречеше, но той си го знае.Не съм му някакъв фен, обаче трябва да му се признае че не се примеряваше.Те и затова му затриха предаването, просто беше различен и не беше поредната "мисирка"
21
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не беше някакъв светъл интелект, но имаше едно свежарско поведение и до някаква степен си беше нагло провокативен и все се опитваше да произведе новина като Бареков.
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогиран водач на МПС да се лишава до живот от правото да управлява такова.
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за да оцеляват журналистите трябва да са като гнилата ябълка - беновскаи ще си карат колите биз да ги удрят "случайно"тя и журнялестката от русе я оправи наркомансигур ги имат по списак по предназначениезапочва да мирише на 1923 - 1935 - бая народ е загинал от демократичното управление на кобурга- любимият ни цар борисчо
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добрия журналист който ние от нашето семейство сме харесвали, другите са *** мисирчета като тонката, беноваска, и куп др. Единствения който е задавал деректно въпросите си на обичайния ББ.
17
0
 
21
 
! Отговори
Апел (постфактум) преди 4 години
Граждани и Гражданки!Бягайте от тротоарите!МинаватДжиповетена ДрОгарите!
16
3
 
4
 
! Отговори
147 преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙBlagodarja!Namerih tazi statija: Кога ще разбулим тайната на енергийните убийства и инфаркти?Statijata e publikuvana vuv v-k Ataka ot 1 Maj 2013.
15
2
 
9
 
! Отговори
147 преди 4 години
Намерих информацията. Той изглеждаше като че от никого не го е страх. Той си знаел.
14
1
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
до пост 10 да за ГЕОРГИ ДИЧЕВ беше в общината имаха скандал сМИЛКО ТОРБОВ Тръгна към пристанището и уж се забил в дърво азащо покриха щого гумите на колата на господин ДИЧЕВ били отвинтени
13
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Нова Домусчиева ТВ леят крокодилски сълзи за колегата си, чието предаване спряха. Двуличници долни.
12
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A Christos za kakvo sa go bili zabushili na kola? Sigurno e bil prekaleno mnogo krotak?
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогираният убиец на Милен Цветков е Кристиян Николов син на маститата шефка на "Винпром Карнобат"Десислава Николова.Тя е съдружничка на алкохолния бос Миню Стайков.А баща му е бил кандидат за депутат от НДСВ.Та крушата не пада по-далеч от дървото.В колата на убиеца е имало и момиче.