Очевидец: Беше страшен удар, Милен Цветков се влоши много бързо

Опитаха се да му правят изкуствено дишане, каза Тодор Петров
20 апр 2020 18:52, Анисия Иванова
209

Малко след 18 часа на кръстовището до столичен мол става катастрофата, при която загива Милен Цветков. Колата на журналиста изчаква на червен светофар, когато отзад връхлита Ауди Q7.

Водещият спира с автомобила си на червен светофар на столичната улица "Хенрик Ибсен", когато отзад връхлита джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

По думите на очевидци младият мъж е летял с над 100 км/ч при ограничение в този участък от 30 км/ч.

"От ПТП-то и от удара автомобилът отхвърква на 20 метра вътре в кръстовището. Водачът на лекия автомобил изпада в клинична смърт, тъй като е имал пулс екипите на "Спешна помощ" са го транспортирали до "Пирогов", но там почива", каза директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджийски, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Според свидетели на тежката катастрофа - ударът е отекнал силно, а Милен Цветков е бил жив и контактен минути след инцидента.

"Такъв страшен удар беше, че все едно се чу взрив. Милен Цветков беше седнал на този бордюр, на който има цветя в момента, и охрана от мола, бяха с униформа, му говореше. Беше контактен по принцип. След това дойде една полицейска кола, след това втора. Изведнъж Цветков се влоши много бързо, легна на земята. Опитаха се да му правят изкуствено дишане, но не много успешно, според мен. През това време никакви линейки не идваха", каза Тодор Петров, който се оказва очевидец на трагичния инцидент.

От "Спешна помощ" заявиха, че екипът, изпратен на мястото, е пристигнал на 6-та минута от подаването на сигнала. Официална информация за инцидента ще бъде дадена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
6
 
! Отговори
KOKo преди 4 години
Чисто деяние с насочен край!!!!! Петимата пешеходци да дават курбан на този Велик ден всяк година докато са живи, че Господ Бог ги запази.
185
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен! преди 4 години
За мен е било силен камшичен удар. В първия момент нищо ти няма, но след това от уплах и излизне на кръвта от мозъка припадаш, има опасност от гълтане на езика. Ако гръбнакът е бил счупен няма как да излезеш и да си адекватен 5 минути след това, всичко става за секунди.
184
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно заплащането на "свидетели" и драскачи по телевизии и форуми е тръгнало. На всяка цена трябва да се защитят наркоманите-убийци! Мама еврокрадла трябва да спаси разглезеното си синче.
183
4
 
8
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
До 184 Ама аз забравих че тук има само експерти. Първо след като не си свидетел как знаеш че смъртта е причинена от удар в главата? Второ даже и да е как знаеш че не е бил с колан? Това обаче което е кристално ясно е че катастрофата довела до загуба на човешки живот е причинена от неопитен шофьор който е бил под действието на алкохол и наркотици. Даже ако не е бил друсан и пиян това още повече усложнява за убиеца положението тъй като не е имало спирачен път. Да ясно е че Цветков е виновен.
182
2
 
6
 
! Отговори
dr. Dre преди 4 години
До ПепиИм значение от къде те удрят.Ако те ударят челно докато си спрял, посоката на движение е към колана, който прави зблъсака доста по безопасен.Когато някой те удари отзад тялото се движи към седалката и има голям шанс за фрактури и дори счупване на гръбнака, което и най-вероятно е станало.Затова в тежки катастрофи е препорачително да не се движи никой, докато не пристигнат медиците които са тренирани за такива ситуации.
181
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПетърчоА ти като мислиш как си удря човек главата във волана при сложен колан?
180
1
 
19
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
До 181 Това което казваш е все едно някой теб да те удари с бухалка по главата но ти за късмет оцеляваш. След като се събудиш полицаите да те питат що не си бил с каска. Осъзнаваш ли колко нелепо звучи това което си написал? Този убиец даже и да не е бил надрусан и пиян е летял с 100 км/ч и даже не се е опитал да спре. А ти прочете ли че освен друсан е бил и пиян? Или викаш ще се напие преди две седмици и още ще го държи? Лошото е че или ти не мислиш или смяташ другите за глупави.
179
1
 
9
 
! Отговори
Пловдивски Недругар преди 4 години
До ТеоГрубо иЕкспресноРазграбвайБългария.....Гарантирано от Бан.к.я.....Ко.мунис.тит.е са виновни.....
178
62
 
2
 
! Отговори
К преди 4 години
Мир на праха му. Обаче 2 неща ме подразниха:1. никой не спмена дали М.Ц. е имал слжен колан.2. Наричат виновника наркоман, но кой не каза тази проба колко време назад лоови наркотици. Бил ли е под влияние или журналята отново са 'обективни'.
177
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТеоМи то други няма! Или поне не се допускат до парите, че вземат да не върнат некой лев на който трябва или пък да ги похарчат за селското стопанство. Вземат пак да развъдят прасета или други ферми и от Европа да звънят на Вожда и да има "Ей, не консумирате!" И айде пак едни африкански чуми и птичи грипове...
176
0
 
44
 
! Отговори
Потресен преди 4 години
Как можахте да вземете точно Милен Цветков?Рядко си позволявам да плача, но това ми разби сърцето и сега плаках много. Това не е справедливо. Почивайте в мир г-н Милен Цветков!
175
5
 
32
 
! Отговори
Емигрант преди 4 години
На всички цъpвyли дето се възмущават ще каза - нищо не се е променило за последните 30 години и нищо няма да се промени за 50 напред. Бедният винаги ще го клатят както си искат, а той ще гласува за същите тези, които го клатят с ясното съзнание че пак ще го клатят. Тая работа с Милен Цветков ще бъде всяко чудо за 3 дни. Някой да помни какво стана с тоя или оня - очите, черепа и др. шумя се няколко дни и се забравиха. А бедният си го клатят на смени.
174
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутри са начело . Те са власт имащи. Дори гражданските са към мутри . ТЕ никакви.От опит знам . И на мен ми се случи
173
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко е когато отново на добрите хора се случват лоши неща.Да заплати с живота си един интелигентен , добронамерен и весел човек за сметка на действието на дрогирано мамино синче. И то с кола, заукупена със средства оит еврофондове.Изключително тъжно, че точно нещата срещу които се бореше Милен му отнеха живота така безцеремонно.Нека нямаме кратка памет за този случай. Не го познавам, обикновен зрител съм и въпреки това, някакси се натъжих.
172
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инцидента става на 1 минута от може би най-добрата частна болница в бг! Някой с акъла си ще ми обясни ли заащо са чакали линейка 6, 10 или 20 (чета различна информация от рзлични сайтове) минути да пристигне от Пирогов? Мен акъла не ми го побира! Просто се опитавам да си го обясня и не мога!
171
0
 
107
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Да почива в мир Милен Цветков. Страшното е друго - сега на тая, майка му, че и на синчето ще им разкатаят фамилията не за друго, ами защото дрогираното *** уби известен човек и обществения интерес е голям. Но аз се запитвам друго - щом след такава катастрофа излиза наяве за какво се харчат парите на ЕС, с идеята да се развива селското стопанство, това значи, че има още х10 000 като тая калинка, смучещи откъдето могат. С такива хора държава не се гради, разберете го!
170
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Казах тиЕто виждаш ли,ти си купил смешна вила от висш партиен функционер с големи мъки,а баща ми без партийни връзки, построи голяма вила на три етажа.А стротелния техник(техничка) беше професионалист с голяма практика и наша приятелка и поиска много малко пари за плана и строежа.Ето виждаш ли,че не е от значение дали си равен или не си равен с БеКаПейците.
169
1
 
4
 
! Отговори
typ milicioner преди 4 години
До АнонименСя - колко са *** в нашия град, нема да те отварям, ама и там немаше вили като хората, а по лозята имахме питейна вода. Говоря ти за София и за строителните норми. Аре погледни и спри с глупостите! ХЕЛЕ ПЪК АКО ПО ПЛАН Е ПРАВЕНА Е 30м2 застроена площ. То за 100м2 деда ми летял до София през 2 седмици докато разрешат, ти за вила :)
168
3
 
19
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Нищо няма да го осъдят. Колко двойни убийства станаха и убийците получиха условни присъди.
167
1
 
4
 
! Отговори
gerberast преди 4 години
До уууБате ако знаеш кви пароци плащат навън - може и да му завидиш :) И не е като "успелите" тук - да крадеш и да се криеш и да трепериш :)