Пожарът в близост до Чернобил не застрашава България

Няма изменение на радиационния фон у нас
Обновена: 20 апр 2020 23:11 | 20 апр 2020 23:07, Александър Попов
136
Пожарът в близост до Чернобил не застрашава България
Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи се появиха информации, че пожарът в Чернобил би заплашил здравословното състояние на българите, възникнал на 4 април. Такава няма, няма изменение на радиационния фон, съобщи на извънреден брифинг генерал Мутафчийски.

Такъв допълнителен стрес не е необходим, допълни той.  

Пожарът е загасен, заяви Директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов. Във връзка сме с нашите колеги от Румъния, Украйна и Молдова и в момента няма никаква опасност, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
IRSN - видеото преди 4 години
ето къде може да го видите -> пуснете следното в търсачката или в ютюб: drBEy4V0j3I
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като видя думите "брифинг" и "национален" и направо ми се до***ра! Няма такава пародия. Тоя толко ли нема достойнство, че да излезе он неизвестното и да стане кучето на мутрата? Има ли изобщо хора, които му вярват и на една дума? Кото изключим тези по скалъпените проучвания.
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Специалист по всичко - стар български филм със съвременни герои
106
2
 
14
 
! Отговори
6 преди 4 години
Включете руските тв,които предават онлайн, за да видите , , че пожарът не е потушен !Защо лъжете ? Как да ви вярваме и за радиацията ?
105
2
 
15
 
! Отговори
Не е за вярване преди 4 години
Каква сложна схема се прилага за кражбата на няколко милиарда от хора без никакво въображение и мисъл.Явно има тлъст паяк в тъмния ъгъл,който дърпа нишките на мрежата,но скоро ще се разбере.
104
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо тези двамата ни говорят за неща, от които нищо не разбират?
103
2
 
16
 
! Отговори
1912 преди 4 години
Хахахахахх ,Хунтата яко се гаври с НЕумните !!!!Цял свят им завижда и дава за пример ,на колко тъпоглав народ са случили!!!!И евтин разбира се....за едната службичка,сте готови и децата да си заровите!!!!!Гнус......
102
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПрестанетеИмаме деца Върнахте ни комунизъмът
101
1
 
25
 
! Отговори
Тикволандия преди 4 години
Тази вечер очаквам брифинг на успокоението от опастността от планетата Бунгодонго!!!!Опастността е страховита ,но щабчето и лично Бог Тиквун са се заели!!!!Но ще трябва още едно заемче от 100милиарда,но това е ниска цена за нашият освободител с голямата празна глава!!!!
100
2
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Как влияе радиацията на вируса?Да знаем да сешашкаме или да не се шашкаме ;-)
99
2
 
19
 
! Отговори
Гнинчо преди 4 години
Я, *** с пагони на Борисов пак е плашила народа снощи. *** сега и от радиоактивен фон ли взе да разбира? Ами направо го слагайте и главен преговарящ за влизане в Еврозоната тогава!
98
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кое беше толкоз важното и спешното, че да налага посред нощ да правите извънреден ?! брифинг и да шашкате и без туй изтормозения народ? Какво толкоз не можеше да почака няколко часа да го коментирате на редовния ви сутрешен брифинг? Значи днес т.нар. генерал се юрка по нощите заради няколко въпроса, които "се появиха във фейсбук", а вчера отряза журналистическо питане за починала жена с "на публикации във фейсбук не отговарям". Смешници.
97
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо тези хора излизат на екран след три ракии и стряскащи физиономии
96
4
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
ЗА АД ОБЕЩАН ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИМА ТРИ ПРИЧИНИ:КОРОНАВИРоСПОЖАР В ЧЕРНОБИЛВЛИЗАНЕ В ЕВРО ЗОНАТАПЪРВИТЕ ДВЕ ОТПАДНАХА........
95
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** се интересува само от ракия, салата, свински уши на скара, шкембе чорба, политика, диктатура, хунта, паркове, планина, сланина, мезета,далавера и чалга...А тия го тормозят с някакъв вирус и Чернобил. ..
94
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Само ГЕРБ...Много правилно, че са на полето ***. Като обеца на ухото да си носят това преживяване. Но трябва още 1 денонощие поне.
93
3
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ = ГРОБ преди 4 години
Една просташка хунта е поробила България и се гаври с народа.
92
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Липсата на трупове в хладилника и детските площадки предизвиква нова измислена опасност за България от Тиквата .Хайде *** подхващайте новата " дъвка " на гербухите !
91
2
 
21
 
! Отговори
Само ГЕРБ... преди 4 години
Вие заради тази радиация ли оставихте десетки хиляди леки коли да нощуват в полето? Г-н професор Мутафчийски, г-н министър на МВР , гл.секретар, н-к на СДМВР, г-н премиер? Това ли ви е отношението към хората? А мин.Маринов продължава да заплашва със секира и прокуратура! Г-да изредени по-горе, срамуваме се от вас! Дайте сводка за нивото на радиацията по области в държавата! Излезте по ТВ каналите и успокойте хората! Проф.М. е хирург! Вие сте държавните хора!
90
1
 
23
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
Разтревожи ги смъртта на Милен Цветков и народното негодувание. Стар трик за отвличане на вниманието.