Радев: Трагичната смърт на Милен Цветков грози всеки българин

Журналистът стана жертва на беззаконието, написа президентът
20 апр 2020 18:05, Анисия Иванова
242
Радев: Трагичната смърт на Милен Цветков грози всеки българин
Снимак: БГНЕС

Трагичната смърт на журналиста Милен Цветков осветли онова, което днес грози всеки български гражданин: да стане жертва на беззаконието. На пътя това често е свързано със загуба на човешки живот, написа президентът Румен Радев в профила си във Facebook.

Още по темата

"В последните години българските медии осъдиха на мълчание професионалисти, които смущават с въпросите си. С тях хората загубиха своите говорители в ефира. На фона на днешното медийно безвремие имената им се открояват....
Обществената реакция на трагедията далеч надхвърля частния случай, защото водещият Цветков задаваше въпроси, които интересуват хората. Загубихме баща, активен гражданин и журналист, който не търсеше комфорта на безличието", пише още в поста на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодаря на Президента за достойната позиция, която не спира да защитава!!!Той е държавникът, изказващ мнението на народа! И същия този народ е редом до него!!!
215
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези приказки не може да ги каже президент,срамувам се от такива като теб!!!Поредното неподготвено изказване,да се гавриш със смърта на един достоен човек...
214
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Д-р.Радеф за пореден път се опитвате да внушите на обществото,че властта е виновна за всичко което се случва,но уви пак ударихте греда,има снимки които добре показват че семейството на убиеца е свързано с БСП-главен спонсор на д-р. *** Нинова!!!
213
11
 
19
 
! Отговори
bafff преди 4 години
с негативизъм зарежда само вашия несменяем бащица, кухата банкинска тиква, още като отвори уста и започваш да повръщаш от гнус, а цирка и подигравката с Великден в "семейното" видео е просто за освидетелстване.
212
7
 
23
 
! Отговори
ayyyy преди 4 години
другари герберасти, долни плюнки, не се завирайте да коментирате Президента Радев, защото това беззаконие, което цари в България е благодарение на такива *** като вас.Журналистката в Русе убита по поръчка беше скрито и потулено от господарите ви,Бивол медията беше разбишкана пак от господарите ви, всички журналисти критикували Вожда ви бяха изритани от Нова на домусите и прочие. маменцето ви герберско, нещо решихте че сте вечни или имате 500г власт. Да видим.
211
21
 
6
 
! Отговори
Паисий преди 4 години
*** пак зарежда с негативизъм!
210
26
 
11
 
! Отговори
Въпросчо преди 4 години
Имало медийно безвремие ??? В безвремие живее българският държавен глава ! Той никога не е бил в час и с времето на народа си ! Иска да каже , че няма дори един журналист ( освен Милен ) в България ,който да е професионалист ? Е, добре е да чуем журналисти какво мислят по този въпрос. Народът пък смята , че никога не е имал за президент по-слаба и некадърна личност ! ( ако приемем ,че е личност , де ).
209
29
 
12
 
! Отговори
моч преди 4 години
Много долно , много подло , отвратително поредно включване на този........Ужасно пошло е ползването на една човешка трагедия като трибуна за разпрострянване на демагоги и лъжи,Когато президента се изправи и каже че живота на всеки един граждани на републиката е застрашен и че в държата цари беззаконие , това не е просто поредната констатация или критика , това си е чиста проба подстрекаване или дори призив за бунт.От 4-ти февруари насам този човек не спира да си играе с огъня и рано или къно ще
208
31
 
10
 
! Отговори
Диагноза преди 4 години
Какви са тези поучения на човека , чийто баща не спазва правилата, т.е. извършва беззаконие - блъска инвалид ,газейки закона за движение ? Самият прецедент извършав беззаконие като прави далавери с жилище и работа за любовницата си.... И сега обвинява народа , че върши беззаконие !!! Що за наглост ??!!
207
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Овча глава
206
32
 
14
 
! Отговори
Часовникар преди 4 години
Е,и кой е виновен за това беззаконие ?! Закони има,но не се спазват ,а това е вече събсем друг въпрос ! Още един ,който иска да трупа "червени " точки дори от смъртта на хората - долна работа !
205
17
 
28
 
! Отговори
Snyag преди 4 години
Радев, аз гласувах за теб и искам да кажеш две неща: 1. Какво ти мислиш, че заслужава убиеца като наказание ? 2. Ти, с положението си на президент какво ще направиш по въпроса ? ББ не ме интересува - той е едно ***, което природата ще забърше. 2,5 млн. Българи, които са гласували за теб питат какво ти ще направиш за поголовното погазване на правосъдието в България?
204
34
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Щом трагична смърт грози всички български граждани и Президента ни е обявил война на държавата и нейните институции, май е най-добре да идват танковете, както навремето беше казал Пепи-танкиста /Петър Младенов/ ... Другаря Радев може да ги поръча от товарищ путин, след парада в чест на "День победы" ... !!!
203
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАЩО БОЙКО БОРОСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ ПО ВЪПРОСА С *** НА МИЛЕН ?!!
202
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всички гробарее - поднасям по две(2) червени рози!Р. РадевСледва минута мълчание!
201
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господин президент, като угрозата е за всеки българин, вземете мерки да не се повтаря в памет на покойния
200
20
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вечно ще си неудобен, Генерале!!! Докато казваш истината от името на народа, ще си трън в петата на боковистите! Но пък ние ще сме до теб!!! Бог да те пази Президент!!!
199
23
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата направо си призна за труповете по Великден, но не уточни, че ще са на неудобни нему журналисти!
198
20
 
7
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Президенте остави дежурните клишета и вливане във фалшивия поток на загрижените,като прескачаш истинския проблем!От 30г.младото поколение на България е подложено целенасочено на наркотизиране!Като си толкова печен излез пред европа и в тези пандемични времена поискай ПАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА НАРКОТИЦИ ДА СЕ СЧИТА ЗА РАЗПОСТРАНЕНИЕ НА ОМП!ВДЯВАШ ГЕНЕРАЛЕ,ИМАШ ТОЛКОВА КУРАЖ1СВИКАЙ КСНС,ЗА ОПАЗВАНЕ НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ ВЪВ ВРЕМЕ НА КРИЗА!ЗНАМ-МЪЛЧАНИЕ ЩЕ Е..
197
24
 
16
 
! Отговори
РАДЕФСКИ ПАРЦАЛ преди 4 години
До Mister Cro ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА Е ЕДНА ЛЪЖА, ДО ПОСЛЕДНАТА МУ ДУМА. ЧЕРВЕН ДОЛЕН *** ...