Радев: Трагичната смърт на Милен Цветков грози всеки българин

Журналистът стана жертва на беззаконието, написа президентът
20 апр 2020 18:05, Анисия Иванова
242
Радев: Трагичната смърт на Милен Цветков грози всеки българин
Снимак: БГНЕС

Трагичната смърт на журналиста Милен Цветков осветли онова, което днес грози всеки български гражданин: да стане жертва на беззаконието. На пътя това често е свързано със загуба на човешки живот, написа президентът Румен Радев в профила си във Facebook.

Още по темата

"В последните години българските медии осъдиха на мълчание професионалисти, които смущават с въпросите си. С тях хората загубиха своите говорители в ефира. На фона на днешното медийно безвремие имената им се открояват....
Обществената реакция на трагедията далеч надхвърля частния случай, защото водещият Цветков задаваше въпроси, които интересуват хората. Загубихме баща, активен гражданин и журналист, който не търсеше комфорта на безличието", пише още в поста на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е ясно - избягалия е на гробаджийски депутат сина! Някой дали се есъмнявал?!
135
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе боку да не е избягал в ОАЕ, що мълчи кат п....! Ще си правят компания с божков, а?!!!
134
12
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
до 138 А бе амфетките не се въртат в ръцете на такива които имат много пари:):):)Явно на тоа шаран с Q7цата са му ги набутали вместо "скъпото":):):)
133
15
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Румба - не плямпай много щото дрогираното ***.нце е син на твоя червена партийна другарка и съдружник на твой основен спонсор - сега подсъдим за организиране на престъпна група. Продължаваш ли да си риташ канчето, ще ти спрат субсидиите другарите и после Деса как ще изкупува бутиците? Ще си вкараш автогол самаЛьотчик - червените олигарси не прощават такава липса на лоялност. Все пак сте от един отбор. помисли и за материалните нужди и на Десито - впрочем как я кара тя в Африка при Веска?
132
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше ли да стане катастрофа за да видим, че младите хора масово се дрогират, и дрогата най вече се върти в ръцете на такива с многото пари. Това се знае от всички, но всеки си трае. Полицията трябва да работи повече да се издирват такива, най вече в подрадтващото поколение. Те са най уязвими.
131
16
 
17
 
! Отговори
XMAN преди 4 години
ГЕРБ-аджийски нещастни тролчета. Скрийте се в дупките си, нещастници такива. Като сте толкова велики защо вашия бащица Боко тиквата мълчи по въпроса със смъртта на Милен Цветков. Мълчи като дупе га не е яло боб.
130
12
 
6
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Страхливец, остави народа си да бъде мачкан безмилостно...Изчезвай такива баровци не са нужни на България
129
18
 
23
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Баща му кога бутна оня инвалид с количката?Нищо не казва:):):)Там няма проблем:):):)Ех свекърво,свекърво:):):)
128
12
 
22
 
! Отговори
абв преди 4 години
Свекървата пак се изцепи!!
127
15
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
От надгробното слово на Радев, разбрах че Милен е осъден на мълчание от българските медии, а присъдата му е изпълнена от беззаконието на българската държава и че подобна участ грози всеки български гражданин Тирадите на беквокалиста от Дондуков 2 стават все по метафорични, загадъчни и конспиративни, а тези дето му пишат есетата, май пак са поппретоплили манджата !!!
126
11
 
29
 
! Отговори
Reptile преди 4 години
Г-н Президент, я направо си кажете, че Борисов лично го е блъснал и е накиснал синчето на ваш спонсор.От Вашето писание излиза, че наркоманчето е жертва на прогнилата държава, а не на парите на родителите му - ваши, червени другари.Изключително политическо изказване с уклон за оневиняване на една отре. пка.Не усетих, че това е мнение на Президента на ЦЯЛАТА нация, а не само на ЦК на БКП!
125
17
 
10
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Не всеки.Само тези, които се будалкат с фашистката партия ГЕРБ.
124
10
 
25
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Товарищ Радев, вы большой учный!
123
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плоха рАДЕВ! Трябваше само да излезеш и поднесеш съболезнования. А ти се мъчиш отново да лансираш полит тези. Простото си е просто.
122
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЕЛА трябват не думи
121
10
 
22
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Тоя защо не си направи някоя екскурзия до Бали например под предлог,че ще засилва връзките между двата народа и не ни отърве от присъствието си.
120
15
 
35
 
! Отговори
ноятс преди 4 години
Грозно, Господин президент! Поиска ли позволение от сирачето на Милен да правиш политика от личната трагедия на детето?! Краен съм, защото съм безкрайно възмутен!
119
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне два пъти последната година бях свидел на безумие изпълнение на кортежа на президента. Първия на магистрала Тракия. Пристигнаха колата пред мен без никаква причина и човека щеше да се блъсне в мантинелата. Преди месец покрай канала в София същото изпълнение. Да не говорим за изцепките на Деса Мерцедеса. А и да припомним Миньо и хората му не бяха ли му спонсори? Безочие и наглоста!
118
33
 
21
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
Президентът Радев и журналиста Милен Цветков, макар и от различни позиции, бяха едни от малкото казващи истинатта за престъпното управление на мафията. Сега мафията ликвидира журналиста и се опитва да затвори устата на президента. Дано мафията не успее.
117
13
 
31
 
! Отговори
Dio преди 4 години
Абе, кречетало безполезно, няма ли да се спреш най-после???