Нови кадри, в които Милен Цветков излиза от автомобила

Вижда се, че колата на Кристиан се движи невероятно бързо
Обновена: 22 апр 2020 08:03 | 21 апр 2020 23:02, Петя Славова
288
Нови кадри, в които Милен Цветков излиза от автомобила
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В социалните мрежи излезе поредно видео на зверската катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков. От кадрите се вижда ясно, че автомобилът на Кристиан Николов се е движел с невероятно висока скорост и удря направо помита колата на Цветков.

Все пак той успява да излезе от автомобила си с помощта на намиращите се наблизо хора и дори прави няколко крачки.

Милен Цветков е изведен от превозното средство и настанен на бордюра, където чака "Спешна помощ".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
7
 
! Отговори
някой преди 4 години
ние вече го видяхме и няма смисъл да се крие
216
1
 
12
 
! Отговори
мхм преди 4 години
видеото е изтрито
215
3
 
14
 
! Отговори
фурмата преди 4 години
Нищо не разбирате-излезнал е сам от колата,седнал е на цимента студен,настинал е и умрял от ковид19.А маминия златен е тръгнал да бърза за фурмите преди да почнат да ферментират за новата ракия, че да не се развали качеството.А вие такива ненавистници го очернихте.Момчето с голямата кола тръгнало,да може и ремаркето да закачи,с двама товарачи.Не е взел наркотик а хранителна добавка, за да може повечко фури да натвари.
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименГрешка, така излиза 54km/h, а определено е повече. S=V.T, V=T/S, тоест 30м за 2 сек е 15м за сек. 3600сек = 1 час или 60сек x 60 мин тоест 1сек= 1час/3600 и 1км = 1000м или 1м=1км/1000. Затова 1метър/сек = 1км/1000/1час/3600, което е 1м/с=3.6км/ч. Може да се види тук https://metric-conversions.org/speed/meters-per-second-to-kilometers-per-hour.htm Трябва да се измери скоростта на удара преди навлизане в кръстовището, а не след удара. Със сигурност е много по-висока.
213
3
 
8
 
! Отговори
Накрая преди 4 години
ще се окаже, че човекът, направил му изкуствено дишане, го е убил...Правосъдие по български. Пък момчето е симпатично и добро, с прекрасен характер и прочие глупости.
212
1
 
14
 
! Отговори
Хмен преди 4 години
Аз само да попитам а милиционерчетата които се "тюхкали" че не ги били задържали а само ги глобили на Златните мостове тествалили са изро дчетата за наркотици и защо не са им взели книжките за да не карат коли а са ги оставили да си тръгнат нашмъркани??? Уплашили са се че Лъчко мозъка ще им се кара или??? Затвор и за тях и уволнение!!!!
211
0
 
33
 
! Отговори
скрийте истината преди 4 години
Вече изтриха видеото, явно показва факти които са неудобни за прокуратурата.
210
1
 
19
 
! Отговори
тя преди 4 години
Богатите *** са аругантни , надменни, прости, наркомани ,убийци, но не и младежи ! Младежи са младите хора - доброволци , помагащи на болници , стари хора ,спасяват и човешки животи ! Те обаче не са милионерски лигльовци , а са стъпили здраво на земята и са за пример на такива богаташки парвенюта !
209
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, колата може да се запали. Защо тогава се прави евакуация на самолет, след авария, всички пътници вътре ли си седят?Евакуацията я правят парамедици. Останалото води до опасни поражения.За този случай не става дува.Това не е ПТП.Това е публична екзекуция. Да кажем НЕ на дрогата.Няма лека дрога.
208
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майка му хич не е цвете за мирисане стига сте й бърсали с извинение оцапания з-к. То не е само да го изцвъка в родилното, оставила го е без контрол през годините, хвърляйки му пачка след пачка и накрая - ах, маминото ква стана тя? Ще стане щото такива лекенца още от детската градина си мислят, че всичко им е позволено и са над всичко понеже мама и тати са паралии. Много е хубав сега мамин Криси, наркоман и убиец как го искате?!
207
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Америка , случайте при които шофьор под въздействие на каквото и да е дали алкохол или на наркотици , се третира като убиец , и всички дела са с ефективна присъда , като някой щати имат дори и смешъртно наказание , ако убиеш дете или повече хора направо ти забиват иглата . А тука , всеки знае че да блъсне някой , никой копче няма да му каже , а камо ли вие да сте блъснати .
206
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужасно и нелепо. Прилича на удар със камикадзе. Надрусан и компания, която впоследствие бяга. Останалите пешеходци просто са извадили невероятен късмет. Това е предумишлено убийство. Записа достатъчно говори. Мир на праха ти Милене! Дано има справедливост!
205
6
 
18
 
! Отговори
Малеле преди 4 години
Кристиан е пълнолетен и за действията му не може да отговаря все майка му. Без проблем може да си е взел ключовете сам. За да караш служебен автомобил трябва да имаш пълномощно, ако тя не му е направила пълномощно, значи не му е дала колата. Никой не може да опази децата си от моралния упадък в нашето общество. От вечната жажда да се прехвърли вината другаде. Всеки има глава на раменете си, за да мисли с нея, не може вечно да отговарят родителите. Има среда в училище, среда от приятели и т.н
204
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво става с това видео, цял ден се опитвам да го гледам и не отваря
203
1
 
17
 
! Отговори
fgfg преди 4 години
До ДО 218ако колата се беше запалила, какво щяхте да кажете: Ми той не го е убил а само зашеметил, но никой не го е изкарал.
202
2
 
29
 
! Отговори
ист преди 4 години
Нормално е убития Милен да е направил не няколко, а много крачки. Умрелите обикновено се движат, някой бягат, други сядат в близкото кафе да пият едно.Милен решил да седне на тротоара.Затова съдията казва - убитият да влезе в залата.
201
0
 
63
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
видеото защо го няма вече? Има ли свобода на словото?
200
0
 
1
 
! Отговори
rrr преди 4 години
До -Ми сипи си втора, друго не мож направи
199
2
 
16
 
! Отговори
Николай Христов преди 4 години
Търговците на здраве никога не са виновни! Нямат грешка....
198
0
 
2
 
! Отговори
До 211 преди 4 години
Ами хората като не вярват в тях