Родителите на двете деца от клипа в Съдебната палата - на снимките

Те може да бъдат глобени с до 3000 лева
23 апр 2020 10:40, Нели Христова
60
Родителите на двете деца от клипа в Съдебната палата - на снимките
Снимка: YouTube

В скандалния клип, който бе заснет в сградата на Съдебната палата, участват и две деца, които държат оръжия, а около тях танцуват полуголи жени. Оказва се, че родителите им присъствали на снимките. Това разкри зам.-председателят на държавната агенция за закрила на детето Теодора Иванова пред Нова тв.

Още по темата

"Ние ще установим дали няма колизия между дадената от родителите на децата и тяхното възпитание. След като получим всички документи, ще се произнесем. МВР издирва децата, за да ги оценим какво въздействие има. Чакаме и СЕМ дали няма нарушение за закона за радио и телевизия", обясни тя.

Ако липсват декларациите глобата за филмовата продукция е между 1000 и 3000 лева, има и имуществена санкция от 2000 до 5000 лева. Родителите при първо нарушение могат да бъдат глобени от 1000 до 2000 лева, а при повторно - от 2000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
ODB преди 3 години
Това ако е рап аз съм трамвай
48
5
 
4
 
! Отговори
Денка Стоянова преди 3 години
Какво толкова скандално,не можах да разбера! Младост! За тях това не е скандално, помислете малко!
47
2
 
7
 
! Отговори
К'во значение преди 3 години
То цялата съдебна система е една порнография. Долнопробно студио в което всеки прави всичко за пари . Точно така събирайте парички ,че за вас църковните свещи ще са от скъпите !!!
46
3
 
7
 
! Отговори
Варайте преди 3 години
Тая сграда не е оцеляла по време на бомбардировките 1943-4, за да я превръщате в бардак. Идете да снимате знаете в кое посолство.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как точно, ще глобиш родителите на децата?!?Или искате да ми кажете, че някой е вкарал истински оръжия в съдебната палата .... Хахааххахаххха
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комунизма по точно тоталитаризма се завръща малко по малко но сигурно.скоро със прилични прически и дрехи иначе питайте по възрастните.явно народа има къса памет.
43
4
 
6
 
! Отговори
Офф преди 3 години
Аз не видях нищо скандално. Само две голи мацки. Успокойте се, има много по-големи световни проблеми.
42
2
 
16
 
! Отговори
Тошето преди 3 години
Аз на клипа виждам само бъдещи Кристияновци и Симонки, ето така се пръкват изчадиата!
41
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите са известни с това че във всички вестници филми програми винаги показват деца, може би единствената им гордост поради некадърността им, която е в следствие от връзкарството и рушветчийството им
40
3
 
30
 
! Отговори
4040 преди 3 години
Такв гнусен клип и после деца станали гамени,наркомани и убийци, ми да ви е честита 30 годишната демикрация.
39
11
 
8
 
! Отговори
hm преди 3 години
Това не е ясно дали е снимано вътре. Вероятно са снимали сградата празна, а другото е монтаж. Това трябва да се провери, защото е много лесно да използваш каквато си искаш сграда за фон.
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
43, а нормално ли е да се правят клипове в централен православен храм? Преди години "ПусиРайт" правиха клипове в главния православен храм в Москва и много от коментиращите тук писаха в тяхна защита, когато за деянието си бяха санкционирани. Знай, че винаги когато подкрепяш нещо гадно и несправедливо, то същото или подобно ще ти бъде сервирано от твоите собствени подрастващи.
37
2
 
5
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
До Stoner - знам, знам хахаха когато съм пушил по 5г амнезия на ден ти си ми бил един от 200 темплейта на седмица. Ти си пуши, пък аз те искам на опашка пред кофишопа както тревоманите в Холандия и САЩ. В квартала имаме лаф за малките тревомани: "Покажи ми колко точно искаш да си свободен, за да ти продам правилното количество щастие." Хахахаха. Така поне ще сте по-лесни за маркетингово таргетиране. Кво беше "4/20 либерти" ходи ги обяснявай тия на 15-24 годишните на днб и техно партитата.
36
1
 
28
 
! Отговори
hippihater преди 3 години
Тая противна пародия на хора - евтини силиконови и нежни мъжки пайнери, вчера се похвалиха, че били артисти. Дори само заради това невярно и крайно обидно за всички артисти твърдение, тези трябва да бъдат съдени.
35
5
 
17
 
! Отговори
николай преди 3 години
Този Лозан Панов трябва да го вържат на стълба на позора и столичани да го замерят с яйца и домати. А не да бъде депутат в Брюксел и да получава милиони и от България. Няма насищане алчността на няккои българи!
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че как ще се правят клипове в съда,това не е нормално
33
0
 
27
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Малко са им парите от рекет на кривосъдиите ами тръгнали и да вземат пари от наркоманите да си правят клипове в съдебната палата!До какъв упадък ни докара само гербераската хунта..божкее!
32
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клипа е страхотен! В него участват рападжии, съдии, следователи, прокурори, призовкари, полицаи, наркомани , *** и дечурлига. А в центр роля е Барни Ръбъл..Мхххххххххххааааааааааааааааааа.....Връхтъ......В Съдебната палата. ААААААААААААААААААаа.......
31
0
 
36
 
! Отговори
Съд преди 3 години
Тия нагли отпадъци на обществото трябва да бъдат допускани в Съдебната палата само като подсъдими.
30
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клипът е изпълнен добре в техническо отношение. Изобщо не е сниман в сградата, а на "зелено платно". Вижда се ясно по окантовката на участниците. Сградата е снимана празна.Музиката явно на някого допада, на друг не, но това не се коментира в конкретния казус.За конфликта и възпитанието ... има декларация - толкова. Няма декларация - глоба (и пак толкова).Хайде да спрем да правим сензации на "равно място", ОК?