Сатанинският наркотик - новата дрога на богатите?

В Кристиан явно не се е задействал инстинкт за самосъхранение
Обновена: 24 апр 2020 22:13 | 24 апр 2020 22:12, Веселина Йорданова
59

22-годишният Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков, е употребил няколко вида дрога, стана ясно от съобщенията на прокуратурата. Предполага се, че сред тях  сред които може би е непопулярният наркотик адренохромът, наричан още сатанински наркотик, или Фонтан на младостта.

"Сатанинският наркотик - има много легенди около него. Казват, че това е дрогата на елита. Смята се, че тази дрога води до силни халюциногенни състояния близки до шизофренията. За коктейла от наркотици в кръвта на Кристиан до момента прокуратурата е успяла да назове само 4 от всички. Цената на адренохром е около три пъти по-висока от тази на кокаина. Новият наркотик очевидно е поредната приумица на най-богатите и явно е популярна сред младите", каза за "Денят ON AIR" журналистът Димитър Илиев.

Според него няма много варианти, извън познатите досега, за ограничаване разпространението на дрогата.

"Говорим за силни социални дефицити сред младите, недоверие и те виждат, че трябва да "имаш човек някъде". Не може да очакваме полицията да влезе във всеки дом, за да прави проверки за наркотици. Атмосферата в обществото, в което живеем, води до подобни уродливи ситуации", допълни той за Bulgaria ON AIR.
Според Илиев става дума за случка, която е можело да завърши по различен начин.

"Същественото, за което се заговори, е начинът, по който прокуратурата ще докаже умисъла за станалото. В този случай ми се иска магистратите, които ще решават, да се замислят, че този човек не е направил действие да предотврати станалото. В него не е задействан инстинктът за самосъхранение", подчерта журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
22
 
! Отговори
Безумие преди 3 години
Какво значи "Не може да очакваме полицията да влезе във всеки дом, за да прави проверки за наркотици." ??? пореддната българско оправдание да не си вършим работата.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как са разговаряме, употребиви наркотици.... като че ли си купуват дъвки или бонбони.... май и обществото е изкукуригало
11
1
 
32
 
! Отговори
мариела преди 3 години
А някой интересува ли се кой им продава наркотиците на тези деца?
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не разбрах, това ли е онова което педофилите взимат след като подложат невръстни дечица на мъки и изтезания, защото адреналина им е най-чист и висок?
9
2
 
11
 
! Отговори
Wc преди 3 години
ИМАТ ПАРИ ЩЕ СИ КУПЯТ ВСИЧКО...САМО НАРОД НЕ МОГАТ КОЛКОТО И ГО ОБВИНЯВАТ И ЛАЯТ ЧЕ СМЕ СТАДО ОВЦЕ. НАРОДА МРЕ А ТЕ ПИРУВАТ. НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ЧЕ СА ГРЬМНАЛИ КУПОЛ НА ЦЬРКВА В МИНАЛОТО.НЕ ЖАЛЕЙТЕ.
8
16
 
8
 
! Отговори
В.Узунов преди 3 години
Те са вредни наркотиците. Аз подпийнал може да карам колата но халюцинации никога не съм имал. Пешеходците сами да се пазят че има една приказка- пази се ти та да те пази и Алла
7
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България вече почти няма хора които да не вземат наркотици. Младите почват да се друсат 8-9 клас. Повечето почват с кафета, цигари и алкохол. После една част преминават на трева, други на амфетамини а някой и на по тежки неща. Разбира се има такива които вземат всичко и не подбират. Друсат се каквото им падне.По старите поколения са предимно алкохолици. Някой навремето вземаха и хероин ама повечето умряха. А по младите поколения сега предпочитат други наркотици и по малко алкохол.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В НЯКОИ ДЪРЖАВИ ПРЕНАСЯНЕТО И РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА НАРКОТИЦИ,СЕ НАКАЗВА ЗАДЪЛИТЕЛНО СЪС СМЪРТ ( МАЛАЙЗИЯ, СИНГАПУР )"Което е пълно мракобесие. Ако ти го пусна джобчето, щот не те харесвам(което е факт), кво прайш!?
5
1
 
24
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Постепенно нещата излизат на бял свят. Навържете наркотика и педофилските скандали с Джефри Епстийн и PizzaGate и пъзелът се подрежда.
4
0
 
45
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
Кокаина е 200 лева грама, тоя наркотик е 3 пъти по- скъп от него. Значи грама му струва 600 лева. Ей така се усвояват 500 000 лева от ЕС!Аудита, наркотици за по 600 лева грама и... грамофона свири, майката плаче!Да ти имам държавата!
3
0
 
5
 
! Отговори
Я се разкарай преди 3 години
Милиционерски строителю на куманизъма!Реклама на наркотици ли правиш?
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е рядък значи лесно ще установят от кой са си го набавили.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социален дефицит, трябва да имаш човек навсякъде..А не е ли така? В БГ си е така от соц време..