Сатанинският наркотик - новата дрога на богатите?

В Кристиан явно не се е задействал инстинкт за самосъхранение
Обновена: 24 апр 2020 22:13 | 24 апр 2020 22:12, Веселина Йорданова
59

22-годишният Кристиан Николов, обвинен за смъртта на журналиста Милен Цветков, е употребил няколко вида дрога, стана ясно от съобщенията на прокуратурата. Предполага се, че сред тях  сред които може би е непопулярният наркотик адренохромът, наричан още сатанински наркотик, или Фонтан на младостта.

"Сатанинският наркотик - има много легенди около него. Казват, че това е дрогата на елита. Смята се, че тази дрога води до силни халюциногенни състояния близки до шизофренията. За коктейла от наркотици в кръвта на Кристиан до момента прокуратурата е успяла да назове само 4 от всички. Цената на адренохром е около три пъти по-висока от тази на кокаина. Новият наркотик очевидно е поредната приумица на най-богатите и явно е популярна сред младите", каза за "Денят ON AIR" журналистът Димитър Илиев.

Според него няма много варианти, извън познатите досега, за ограничаване разпространението на дрогата.

"Говорим за силни социални дефицити сред младите, недоверие и те виждат, че трябва да "имаш човек някъде". Не може да очакваме полицията да влезе във всеки дом, за да прави проверки за наркотици. Атмосферата в обществото, в което живеем, води до подобни уродливи ситуации", допълни той за Bulgaria ON AIR.
Според Илиев става дума за случка, която е можело да завърши по различен начин.

"Същественото, за което се заговори, е начинът, по който прокуратурата ще докаже умисъла за станалото. В този случай ми се иска магистратите, които ще решават, да се замислят, че този човек не е направил действие да предотврати станалото. В него не е задействан инстинктът за самосъхранение", подчерта журналистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
ТЦ ТЦ ЕДИН ЦИТАТ преди 3 години
Адренохром один из метаболитов (продукт окисления) адреналина. Адреналин был произведен в лаборатории еще в 1904 году. А если его можно синтезировать искусственным путем, то зачем для окисления использовать детей и сатанические ритуалы? Источником теории, о том что "элита" накачивает себя адренохромом распивая кровь, пересаживая сердце или вынимая из мозгового ствола стал Хантер С. Томпсон. В "Страхи ненависть в Лас-Вегасе" персонаж говорит, что достал вещество у одного из сатанистов. По сути, вся теория основана на этом коротком диалоге, который был выдуман писателем.
52
1
 
1
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
ХАХА, а ако Ви подскажа, че Хром е просто един от филтрите за камера, които правят снимките леко по-червени? Друсах близо 14 години и ако наистина в София се продаваше адренохром навярно или щях да знам за него или някой щеше да е споменал нещо. Момичето очевидно е все още твърде младо и вероятно все още не е изпатило достатъчно, за да осъзнае как постепенно с годините кръга и от познати ще става все по-тесен докато накрая не осъзнае, че няма нищо по-велико от това да си мама на едно детенце.
51
2
 
11
 
! Отговори
ф преди 3 години
Възможно е адренохром да се добива по този начин. Още преди години казваха, че богатите и някои управляващи си сменят кръвта с кръвта на млади хора. А сега медицината напредна.
50
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ах този хром? може да е фенка на лети джанти...
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото понятие "конспиративна теория" е създадено от ЦРУ в края на 60те с цел дискредитиране на всякакви съмнения в американското правителство и ЦРУ. С други думи, теорията може да е вярна, но щом е в разрез с официалната позиция на властите, значи е конспиративна теория.
48
1
 
11
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Няма как да обясниш нещо, с което не си запознат. Кое те кара да мислиш, че пицагейт и адренохромът са "опровергани"? :)
47
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 48Обясних ти, че нещата около Джефри Епстийн и принц Андрю са реалност, а PizzaGate е измишльотина. Кое не разбра? Също е малоумщина теорията, че адренохрома, видиш ли, се добивал чрез измъчване и убийство на деца. Това влиза в моят топ 5 на най-глупавите конспиративни теории.
46
2
 
3
 
! Отговори
youtube преди 3 години
Ronald Bernard - The use of child sacrifice - English voice-over
45
1
 
19
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Каква искаш да е пропагандата? Сатанинска? Или си мислиш, че това по медиите не е пропаганда, а е обективна информация? Сигурно затова Ютюб покри видеото и не му позволи да е trending, въпреки че имаше над милион гледания дневно. Относно Джеймс Алефантим - разгледайте му инстаграм, както и на неговите приятели - педосимволиката е навсякъде. Аз си правя труда да си проверявам нещата, а не да вярвам на "официални" източници. Или ББС не покриваха Джими Савил в продължение на близо 30 години!?
44
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое е булшит? Че Епстийн е осъден педофил, който е водил деца на острова си, и в същото време е канил редица знаменитости, които са знаели с какво се занимава!? Булшит е, че милиардер с информация, която може да уличи най-влиятелните хора в Щатите и Великобритания, се е самоубил в затвор с 24 часово видеонаблюдение. Истината рано или късно ще излезе наяве за ужас на някои хора.
43
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38 ОбективенПич, 95% от нещата в този филм не са истина, другите 5% са християнска пропаганда.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Fiona Barnet , Kincora VIP peadofile ring - Richard Kerr
41
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социални служби, доктори, учители са замесени в схеми за отнемане на деца, които после безследно изчезват.Има свидетелства на две деца в Англия, които просто няма как да си измислят подобни неща.
40
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълно е със свидетелства на оцелели в нета . Сатанински ритуали в които деца се измъчват до смърт и от място зад главата се взима кръв, така се извлича тази ,дрога, Който се интересува може да гледа има доста видео материал. Това е " елитът"
39
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офф, ако някой се опитва да докаже че елита не е пълен с педофили е меко казано закъснял. Щях даму повярвам през 80те, ама сега сме 2020 и мръсотиите излизат на светло ! Това което наричате конспирации е 90% реалност, а това което наричате подбрани и официални източници е 90% фалшив свят създаден да ви държи в сън и в хипноза. От вас самите зависи дали ще си отворите очите, и честно казано, време е !
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36,същото ще го кажа и на теб, подбирай си източниците и не приемай всичко написано в нета и казано по официалните медии за истина.
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 34Какъв Обама бре? Вземи прочети малко, но не в лай*яните сайтове, където четеш. Аман от конспиратори. Един такъв беше стрелял в пицарията на човека и му беше нанесъл материали щети от тъпотия.
36
2
 
19
 
! Отговори
Аха до 32 преди 3 години
Кое не е вярно? Че има педофилски мрежи сред политиците ли? Случаят с Джефри Епстийн доказва точно това. А aртистката Младена ли, или Милена Абрамович, която стана извстна покрай PizzaGate, доказва практикуването на сатанински ритуали.
35
10
 
19
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Гледайте филма Out of Shadows. Истина е - изтезават малки деца, след това ги ядат и пият кръвта им. В диип уеба изтече филм, наречен Frazzledrip, в което Хилъри Клинтън отряза лицето на малко момиченце и го носеше като маска, докато я изнасилваше. Тези хора са ЗЛИ! Само в щатите изчезват над 800 000 деца годишно. Пицагейт е истина, извършителите държат медиите, нормално е да го "опровергаят".
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убихте децата бе ! Дебелаци АЛЧНИ .