Румен Христов: Мястото на България е в еврозоната!

Според него проруските сили у нас няма да се примирят с това
40

След като премиерът Бойко Борисов обяви, че до края на месеца страната ни ще кандидатства за приемане в механизма ERM II, по-познат като "чакалнята на еврозоната", в обществото се породиха разностранни реакции.

Според лидера на СДС Румен Христов, хибридната война за приемането на България в Еврозоната продължава. Той допълни, че мястото на страната ни е в Еврозоната.

"Проруските сили в България никога няма да се примирят с откъсването на България от прегръдката на Русия. Въжделенията им за Евразийски съюз се разпадат всеки ден. Това е най-значимото събитие след приемането на България в ЕС и слава Богу - ще кандидатстваме", подчерта Румен Христов в "Денят ON AIR".

Според него влизането ни в Еврозоната ще даде на държавата и родните фирми нови възможности.
"Спекулациите за изравняване и закръгляне на цените са дребни бакалски сметки, които нямат нищо общо с правилното място на България", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Румен Христов каза още, че кризата около коронавируса е изненадала целия свят. По думите му кредитите трябва да са по-достъпни за хората, които са в най-затруднено положение. Но държавата ни няма как да отпуска безвъзмездни помощи.

"Няма как държавата да отпуска грантове, както някои други страни. Тази криза рано или късно ще отшуми и кредитополучателите ще могат пак да работят и да си върнат кредитите", допълни Христов. Важното е да преборим кризата здравословно. После всичко ще заработи само за ден, прогнозира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашите учебници пише за Симеон Велики с респект. Но недостатъчно пише за децата му. За тяхната роля за гърчеенето на двореца, за унищожаването на Преслав, за зверствата,издевателствата срещу богомилите. В резултат - смилането на държавата.Политическият връх, изживяващ се като елит, май твърде често е бил на обратния бряг на нацията, избирателно или със силните на деня, или занесен в друга вяра. Европа е недостойна за българите.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е паднала по османско владичество при същата ситуация: световна чума плюс предателство и съглашателство на местни владетели.
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...каза Румен Христов преди българите да пуснат водата
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управляващите се снишиха временно да утихне брожението срещу еврото. По същия начин постъпиха и с продажбата на земя на чужденци. Когато на хората други проблеми, по-видими и тежки , са им на главата, си прокарват предишните предателски политики.
21
0
 
3
 
! Отговори
Чикатин преди 3 години
А твоето място е в тоалетната
20
3
 
4
 
! Отговори
Майната на Йехова преди 3 години
С европейско-азиатци тръгнал да ни плаши азиатеца Румен ХристовАЗИЕТЕЦА ръководи САЩ,Англия,Брюксел и така нататък и без да участват европеициАзиатец е шеф на българското НАТОВсички юдеи са азиатци и европа им е е напълно чужда ама са шефове на бялата раса като Ротшилдовци,Спилбърг и прочиеСъмнението ми е че юдеиския религиозен джихадист фанатик май е по голям звяр от ислямския та затуй ги пиша тези работи да се знае
19
2
 
12
 
! Отговори
Как е възможно преди 3 години
Един кмет на Ню Йорк да управлява 15 000 000 души успешно, а в България 256 кмета + 120 000 души администрация да не могат да управляват 4 000 000 души. Ами много лесно! Но не е за ***!
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този "експерт" пак изпълзя. Още не е казал как докато беше финансов министър по времето на Виденов обедняхме за една нощ.
17
8
 
13
 
! Отговори
мхм преди 3 години
България не иска в еврозоната! ще станем по-бедни от всякога!
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е матушката да се разпадне.В нея има десетки народи,погълнати от ненаситната азиатщина за владеене на чуждото.
15
2
 
4
 
! Отговори
СЕКСТ баща на РИМ преди 3 години
Червените троцкистки цесекари-седесари на Евгени Дайнов изпълзяха от марсианските си подземияЧервени МАРС-АНТИХРИСТИ Петър Стоянов,Иван Костов,Радан Паси и сие в ИзраелБРИТАНИЯ то ест АНГЛИЯ е била КРЕПОСТ на КОРЕНЯЦИТЕ РИМЛЯНИ когато варварите германци плюс азиатци УНИЩОЖАВАТ ГРАНИЦИТЕ в ЕвропаПравославния Император Константин събира в АНГЛИЯ кореняците римляни да въведат ХРИСТИЯНСТВОТО в насипния унищожен континент без границиМарс-Сакс-ЛЪЖАТА да си я заврът в дирника
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩирлицТи сватба ли ще правиш, бе? И обмисляш как да подредиш гостите около софрата?
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали все това повтарям.Най-добре ще е Русия да стане част от ЕС. Така ще е най-добре и за нея, и за нас,и за ЕС. След като в Русия от векове се живее според европейския цивилизационен модел и след като Русия е християнска земя на бели хора, значи мястото й е в ЕС.
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори руснаците не искат евразийски съюз.
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от популизъм.... какво ще правим в еврозоната с тая умряла укономика?
10
3
 
11
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
Румен Христов е подчинен на Евродепутата Александър Йорданов- изключително интелигентен човек, с ясна визия за.....*/до 18 години/
9
1
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Като латерна, единия лъже другия маже. Скоро не беше се появявал, сега му приглася и венцеслави "мъдрите"мисли на "спасителя" на България. Румба, дръж си левчето и си гледай кефчето и не викай ХОП преди да си скочил !
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига глупости от политиканите ни.Не щем ни евро,не щем чакални.Стига сте продавали българите бе продажници.
7
2
 
15
 
! Отговори
Тр45 преди 3 години
Явно аз не разбира. Ама да се набута между шамарите само щото "ще ни дават евтини заеми" така няма да просперира ме никога. Заема е зависимост която расте като наркотика. Аз нямам заеми и спа спокойно и пак се развивам.
6
3
 
15
 
! Отговори
V преди 3 години
Трябва да има обществен дебат и после референдум,защото хората не са съгласни да плащат вишуту на Меркел което е поне 100 000 ?.България като богата на злато държава има интерес за своя монетарна система ,но при опредилени правила .Членството в еврозоната при какви условия е ?Ми то това е най важното.Най важното не се казва. Кой и колко пари ще печата и за какво ще се използват те???За виши кетапи ли, за заплати ли ,за субсидии ли ,В демокрацията всеки трябва да може да си защити интереса на реф