Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път

Погребението на журналиста бе вчера
27 апр 2020 10:58, Нели Христова
47
Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път
Снимка: БГНЕС

Заради противоепидемичните мерки журналистът Милен Цветков бе изпратен в последния си път само от най-близките си хора. Телевизионният водещ, който загина на Великден при тежка катастрофа, бе погребан вчера в гробищния парк в столичния кв. "Бояна", съобщава Dir.bg.

Още по темата

На погребението присъстваха около 20 души, сред които 24-годишната дъщеря на Милен Цветков - Калина, нейната майка Дана, майката на 8-годишния син на журналиста Ивета и последната му приятелка Милена Иванова.

Десетки венци, повечето от бели цветя, затрупаха гроба на Цветков. След като опасността от коронавируса отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Междувременно стана ясно, че 22-годишният Кристиан Николов, който помете колата на журналиста и предизвика смъртта му, ще обжалва наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража". Младежът бе оставен за постоянно в ареста по решение на Софийския градски съд.

Той е обвинен в умишленото причиняване на смъртта на Милен Цветков. Студентът в Берлин е седнал зад волана след употреба на четири различни вида наркотични вещества, като случаят е особено тежък и по закон предвиденото наказание е до 20 години "лишаване от свобода" или доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
23
 
9
 
! Отговори
Таню преди 3 години
Мир на праха му на човека!Дано кoкошките от харемa са се разбрали мирно и кротко за разграбването на имотите му...
17
13
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
Най-тежкото наказание няма кой да даде на неосъждан студент. В никоя държава по този свят.
16
2
 
29
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Студентът в Берлин е седнал зад волана- НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК СЕ СТАВА ЖУРНАЛИСТ??- ДО КОЛКО НИСКО Е ДОПУСТИМА "ЛЕТВА' НА НЕГРАМОТНОСТ И ПРАВОПИС И ВЪОБЩЕ ЗА ДА СЕ СТАНЕ ЖУРНАЛИСТ- ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ ОТ ЖУРНАЛИСТИ ГЛЕДАЩИ ПОСТОЯННО ТЕЛЕФОНИТЕ СИ ДОКАТО ГИ ЗАДАВАТ- НЕСВЪРЗАНОСТ НА МИСЪЛТА И ЗАЕКВАНЕ И ОБЪРКВАНЕ ПРИ ОТГОВОР- МНОГО ЗЛЕ Е НАШАТА ЖУРНАЛИСТИКА -УЖАС!! А ЗА ПРАВОПИС НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРИМ!!
15
3
 
29
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
На вниманието на гл. прокурор на България:Уважаеми г-н Гешев,дали из...а ще си получи най тежкото наказание ефективна присъда от 15-ет години,зависи единствено и само от Вас.Вие назначавате наблюдаващият прокурор по това нечувано убийство.С коктейла от упойващи ла.на,този елемент приключи живота на сравнително млад българин,баща на деца,съпруг,приятел и важен за обществото ни човек.Новобогаташите, помислили с ,че са над законите, "газят" и убиват всичко което им се препречи на пътя или в живота
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и да му лепнат яка присъда пак няма значение никакво на фона на другите 100 дето ще им се размине тънко защото са бутнали незивестно дете или бай Иван от с.Горно нанадолнище. Корупцията в Бг нема оправия май
13
1
 
45
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПОЧИВАЙ В МИР МИЛЕНЕ!!!
12
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минимум три! В Нова телевизия колежките му са пропищяли, явно не е бил цвете за мирисане.
11
35
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
той бил голям полов атлет - три жени! Мъка за останалите! Явно това си му е наказание от горе
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой хора дето пишат щял да лежи няколко години ,закона за умишлено убийство предвижда следното ;Това по всяка вероятност означава, че деянието е по чл. 116, ал 6 от НК, като там наказанията са в размер от от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.А както каза Гешев ,щом е в ареста с това обвинение значи съдията се е съгласил с него
9
0
 
9
 
! Отговори
ОМЕРТА преди 3 години
Нали знаете закона Омерта ?!
8
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Противно на мисленето на българина у нас богатите влизат в затвора а на запад не Давам пример с цялата администрация на Тръмп ,които имаха какви ли не обвинения включително за държавна измама получиха по няколко години затвор ,тая от отчаяни съпруги и дадоха 2 седмици затвор в общежитие ...примери много.Докато у нас Арабаджиеви ,Баневи ,Черепа ,тоя на Тад Груп ,Лилана .Почне ли ги прокуратурата и приключват ..
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е странно, защо тези богати са изпратили сина си да учи в Берлин знаейки за наркотиците, голям град с всякаква ***. Да го бяха пратили в някои малко, китно университетско средище, където и обстановката и хората са други, можеше да му дойде малко акъл.
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 7 Той тоя, че ще лежи на 100% в затвора е ясно, но въпросът е дали ще му лепнат смешните 3 години или 20 и нагоре.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ни пързалят, 20 години или доживотен. Това кретеноидче да му дадат МАКСИМУМ 1 години със десетки други условни. Кой убиец по пътищата е осъждан някога с коректна присъда? Като почнем от колхозния по..мияр Стависки
4
0
 
35
 
! Отговори
Бай Санди Винкела преди 3 години
Кристианчо, ела моето момче в централния софийски...пред мен може да обжалваш колкото си искаш в партерна поза!
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щял да обжалва да го осободят????Смъъъърт за теб бе!
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 30 април 12:00 се образуват протести пред съдебните палати във всички градове. Тогава ще бъде оспорвано решението на съда за задържане на убиеца!
1
0
 
42
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
Кристиан да го сложат после в килия с роми. Та да му довършат образованието!