Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път

Погребението на журналиста бе вчера
27 апр 2020 10:58, Нели Христова
47
Само най-близките изпратиха Милен Цветков в последния му път
Снимка: БГНЕС

Заради противоепидемичните мерки журналистът Милен Цветков бе изпратен в последния си път само от най-близките си хора. Телевизионният водещ, който загина на Великден при тежка катастрофа, бе погребан вчера в гробищния парк в столичния кв. "Бояна", съобщава Dir.bg.

Още по темата

На погребението присъстваха около 20 души, сред които 24-годишната дъщеря на Милен Цветков - Калина, нейната майка Дана, майката на 8-годишния син на журналиста Ивета и последната му приятелка Милена Иванова.

Десетки венци, повечето от бели цветя, затрупаха гроба на Цветков. След като опасността от коронавируса отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Междувременно стана ясно, че 22-годишният Кристиан Николов, който помете колата на журналиста и предизвика смъртта му, ще обжалва наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража". Младежът бе оставен за постоянно в ареста по решение на Софийския градски съд.

Той е обвинен в умишленото причиняване на смъртта на Милен Цветков. Студентът в Берлин е седнал зад волана след употреба на четири различни вида наркотични вещества, като случаят е особено тежък и по закон предвиденото наказание е до 20 години "лишаване от свобода" или доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДЕНИЗА МАРИНОВА
37
0
 
1
 
! Отговори
ДЕНИЗА МАРИНОВА преди 3 години
До Доктор
36
0
 
4
 
! Отговори
мак преди 3 години
Да почива в мир Милен. За убиеца пожелавам доживотна. На "доктора", ако изобщо е доктор, НЕ пожелавам той или близките му да попаднат в такава ситуация като Милен.
35
0
 
4
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Само да добавя - да остане малко и за Бай Ставри, и той е човек, завалията...Пък и да може да тренира, че на опашката пред килията му са се наредили сума ти и мераклии!
34
0
 
3
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
До Анонимен 47 Ами да им направят и на тях ихтибар, те братята много обичат такива мамини синчета!...
33
0
 
7
 
! Отговори
БГгражданка преди 3 години
До ДокторПрекършен е по много жесток начин ЧОВЕШКИ живот , колко пошло и долно е да се коментира личниия живот- всеки си носи кръста ,ама аман от коментари от сорта на Доктор.
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Личи си че беше свестен човек Милен, но и е труден характер, мир на праха му.
31
0
 
9
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ преди 3 години
До ДокторЖАЛЪК ДОКТОР С УРОДЛИВА ГЛЕДНА ТОЧКА.ЖЕНИТЕ МУ СА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ!!!!НА НЕГОВО МЯСТО МОЖЕШЕ ДА Е ВСЕКИ,КОЙТО Е СПРЯЛ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР!!!!
30
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 3 години
Убиецът можеше да убие и още няколко човека - както беше предложил някой: Това си е терористичен акт, не е загубил управление, вряза се дирекно в колата на Цветков, без спирачки с над 120 км при огр. 40!
29
1
 
8
 
! Отговори
veshin преди 3 години
Кристиан Николов ще обжалва наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража" - трябва да ходи на купони...
28
18
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
този милен колко жени е имал
27
2
 
13
 
! Отговори
zritelka преди 3 години
po4ivai v mir Milene,,,,,,, predavaniata ti biaha interesni,,,,,,,,,,
26
1
 
6
 
! Отговори
пери преди 3 години
До Анонимен 28Прокуратурата обвинява, в затвора вкарва съдът. Обвинявай съдиите за наложеното наказание.
25
32
 
10
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Е, поне си е поживял досега Миленчо - на погребението са се събрали двете му бивши съпруги, приятелката му , може и други приятелки да е имало..... Някои от нас живеят повече , ама само с една жена до себе си.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всичко е виновна прокурарурата.Ако го беше вкарала в затвора когато кататастрофиа уби един а един остана инвалид това нямаше да се сличи.Извънсъдебните споразумения са гадна работа
23
1
 
25
 
! Отговори
Инфо!! преди 3 години
Много тъжно, и то така си отиват добрите хора.Доживотен затвор за тово мамино синче.И това му е малко на наркоманчето
22
0
 
21
 
! Отговори
1 преди 3 години
Този дори и да лежи, ще е във В.И.П. килия с всичките му екстри. Кой ще го прати при дъртите затворници? С пари може и апартамент да му направят в затвора!
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доживотен затвор пак няма да е достатъчен 2 млн кръвнина По 1 млн за всяко дете Пак няма да е достатъчно Но така или иначе са крали той и майка му има пари в излишък Пари от българския народ Дайте част от тях за децата на Милен !И не забравяйте всички вие журналисти дето си правите пр за сметка на неговата смърт Ако присъдата не е до живот Ходете лягайте и протестирайте докато не стане до живот
20
2
 
34
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 3 години
Никога няма да ни мине! Има хора, които са незаменими и неможеш да ги прежалиш! Почивай в мир Милене!
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТанюДобре,че Милен не е таню и когато се разделя с жената и оставя жилището и се пемества в друго.Така е постъпил и с двете жени и е подсигурил децата си с по едно жилище.Друг е въпросът,че тегли заеми,защото не е мисирко.