Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици

Трябва справедлив процес, а не линч, заяви адвокатът й Константин Симеонов
Обновена: 29 апр 2020 09:08 | 29 апр 2020 09:08, Красимир Ангелов
100
Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици
Снимка: БГНЕС

Майката на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата при която загина журналистът Милен Цветков, не е знаела, че той взема наркотици, заяви пред bTV адвокат Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова.

Още по темата
По думите му катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото.

"Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч", посочи Симеонов.

Той уточни, че неговата клиентка се намира у дома си, а размерът на гаранцията от 100 хил. лв. е обжалван.

Адвокат Симеонов обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е Николова. Според него обаче не може да се говори за убийство и екзекуция, защото трябва да има пряк умисъл.

"Не коментирам нарушенията на правилата. Това е факт. Обстоятелствата ще ги установи съдът", подчерта той.

"Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там", добави адвокатът.

Той посочи, че майката на Кристиан е заминала за страната с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе фаталното "Ауди"“. Доказателство за това, че тя е била извън София, са декларациите, които е дала на КПП.

"Никой не се поинтересува когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата – в чантата на г-жа Николова и е бил извън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на общественото мнение, което се разигра", смята адвокатът.

Симеонов уточни, че майката и синът не са имали среща след катастрофата на 19 април. Видели са се веднъж в съда, когато е имало разпит на свидетел по скайп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвоката го слушах какви ги дрънка.Дали бил идвал от Х.Ибсен или от Козяк ,или не се знаело от къде бил идвал джипа.Подозирам,че ще иска да свали скоростта като намали разстоянието,но той няма спирачен път и дори да е карал с разрешената скорост е все едно.Дори Милен да беше жив пак е за затвора само заради употребата на дрога и шофиране.Без да влезе няма да стане!Въпроса е за колко?Ако е до живот без замяна ще е справедливо.Ако е по-малко,Милен има син и пак ще има справедливост някой ден!!!!
58
2
 
9
 
! Отговори
@ преди 3 години
До язеАко майката не повдигне обвинение в кражба колата не е крадена. Аман от пишман адвокати.
57
0
 
22
 
! Отговори
AAA преди 3 години
Аз предлагам да се въведе закон - който бъде хванат да кара надрусан, да му взимат книжката до живот и да конфискуват колата.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, не знаела, сега вече ще знае.
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Novite Bogatashi sa takiva blagodarenie na Naglostta si i Bezzakonieto v Bulgaria veche poveche ot 30 godini!!!!
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тоя няма да живее дълго то е ясно....
53
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая на каква се прави?Изобщо някой вярва ли и?То бива бива нахалство ама такава нагла да каже,че не знае това е висша степен наглеене пред цял един народ!!!!!
52
0
 
5
 
! Отговори
bai_jordan преди 3 години
До51И взИмам и взЕмам е правилно да се каже! Формите са дублетни и се употребяват в книжовната реч.
51
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете ,че последни научават близките и плюс това е учил в чужбина Трудно е и е доста лошо
50
0
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Този адвокат не е добър защитник за такова дело, подел е погрешна тактика! Та майка му ако не знае, кой да знае? Освен ако не иска да спаси себе си - ни лук яла, ни лук мирисала. И бащата също. Жалки родители! Наркоман не се става за един ден!
49
0
 
14
 
! Отговори
баце преди 3 години
Тя е знаела че взима хранителни добавки
48
0
 
16
 
! Отговори
bai_jordan преди 3 години
Нееееееееееееееееее! Даже не и е минавало през ума!!!
47
3
 
5
 
! Отговори
@ преди 3 години
До Я пак ?Какъв е проблема талона да е бил в нея?
46
4
 
25
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Сестра ми има момче на 24_25 години и постояно му гледаше ръцете, дори го бе заставила да даде кръвна проба преди 3-4 години.... той се увлича с тези авто състезания по околовръстното или някъде си там и тя доста често го проверяваше. Изпочупи3-4 коли и то не лоши на по 15 -20 000 лв... Нима някой вярва, че Тя не Е знаела за сина си, че приема наркотици?, а? (Стига да Е искала)
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На книжовен български се казва и пише "той взИма наркотици"
44
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално, била е заета да краде пари и да прави схеми. Сега със здраве да си ги харчи и да си живурка в къщата за 2 милиона.
43
3
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
До 48 -Властта шпионира и чете навсякъде в нета- Тя вижда напрежението и -ЩЕ, НЕ ЩЕ -ПОЧВА ДА ДЕЙСТВА В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО- ТАКА ЧЕ НАШИТЕ КОМЕНТАРИ НЕ СА ОТИШЛИ НА "ВЯТЪРА"
42
3
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
На наркоманчето ще му се размине,но тая ще се рздели с част от бизнеса си ! Такава е практиката на ГЕРБ и ДПС !!!Помните ли ,,Лакрима,,? Фирмата за млечни продукти . Собственикът го убиха в центъра на София ,а днес е собственост на Делян Пеевски...
41
3
 
16
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Дебелите връзки,дебелите пачки,дебелите вратове са в ход.Адвокатът може дори да каже,че в денят на птп,неговия клиент е бил Мозамбик.Майката не знае нищо за и....а си,тя не знае,че е любител на коктейлите от наркотици и т. н. 15-ет години са малко за този подрастващ б....к.Там при бай Ставри,да му на....т ан.са,за да разбере,как се отнема човешки живот.Следствието,съдът,прокуратурата,това са институциите които са на ход. Г-н Гешев,определете правилния прокурор,който ще разследва случая.
40
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес.бг, защо триете постове, съдържащи само справедливо възмущение в рамките на законите, без несъразмерни обиди и закани? Мислите ли, че гневът на гражданите ще намалее от това и ще се съгласят с плещенето на адвокатите? Хайде, бъдете малко обективни.