Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици

Трябва справедлив процес, а не линч, заяви адвокатът й Константин Симеонов
Обновена: 29 апр 2020 09:08 | 29 апр 2020 09:08, Красимир Ангелов
100
Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици
Снимка: БГНЕС

Майката на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата при която загина журналистът Милен Цветков, не е знаела, че той взема наркотици, заяви пред bTV адвокат Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова.

Още по темата
По думите му катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото.

"Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч", посочи Симеонов.

Той уточни, че неговата клиентка се намира у дома си, а размерът на гаранцията от 100 хил. лв. е обжалван.

Адвокат Симеонов обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е Николова. Според него обаче не може да се говори за убийство и екзекуция, защото трябва да има пряк умисъл.

"Не коментирам нарушенията на правилата. Това е факт. Обстоятелствата ще ги установи съдът", подчерта той.

"Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там", добави адвокатът.

Той посочи, че майката на Кристиан е заминала за страната с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе фаталното "Ауди"“. Доказателство за това, че тя е била извън София, са декларациите, които е дала на КПП.

"Никой не се поинтересува когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата – в чантата на г-жа Николова и е бил извън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на общественото мнение, което се разигра", смята адвокатът.

Симеонов уточни, че майката и синът не са имали среща след катастрофата на 19 април. Видели са се веднъж в съда, когато е имало разпит на свидетел по скайп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
17
 
! Отговори
адолф преди 3 години
Бе къв съд,кви адвокати, кви пет лева бе?!?!?!На бесилото и толкоз!!!*** надрусания ***!Нали утре ще го пуснат и пак ще гази невинни хора!Да го окачат на въжето и да се приключва!А между другото трябва да сковат и едно бесило срещу съдебната палата, че да го гледат съдиите докато решават дела.Д си имат и те едно на ум да не овиснат и те на него.
38
1
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ВЪПРОСЪТ Е - малкият или големият талон е бил в нея?? ХМ ))) ПЛИТКИ адвокатски тарикатлъци!!
37
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да бе всичките мамини синчета са кротки агънца в къщи , ама навън ??? . ние всички виждаме резултатите , а неговия случай има и наркотици , утежняващи вината обстоятелства . сега трябва да отговаря за постъпките си
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то каква майка е ако не защити детето си ?То затова при такива дела никога не се вземат показания на майката и бащата.Моля недейте всява паника и да създавате хаос.Дано съда вземе точно решение, но като знаем какви са мошеници - едва ли
35
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още ли има *** дето са правили експертизата да твърдят че Милен е убит от наркоманчето с 80 км/ч? Това са поне 120 км/ч. Тези дето го твърдят не са ли също за обвинение за прикриване на истина?
34
0
 
15
 
! Отговори
Я пак ? преди 3 години
Много интересно, как се доказва, че в момента на убийството, талона е бил в нея ? Кой талон и как така "в нея" ?!
33
4
 
13
 
! Отговори
РОДИТЕЛ преди 3 години
Човек не си избира родителите, след това не си избира и децата, какво ти се падне! Но има деца, които са трудни за възпитание, съдя по мойте! Но и държавата е виновна за възпитанието на децата ни! Бойко борисов за 10 години не направи нищо срещу наркоразпространението в България.
32
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фаталното "Ауди"??? Сега колата ли ви излезе виновна, адвокатчета-мушмурoчета?А да не би и въздухът в района да е виновен, че не е упражнил достатъчно *** върху фаталното Ауди, за да го спре?
31
0
 
18
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Не знаела кое? Виждала ли е приятелката на сина си? Нейна работа е да знае, нейна е отговорноста и за това къде са ключовете за колата! Сега да се поинтересува от къде са наркотиците? Кой е дилъра? Сина й дилър ли е? За кой работи дилъра? Има много въпроси. Или като "приятелите" му ще откаже да съдейства?
30
1
 
35
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Почна се - от 100 кладенеца вода да вадят!!! А детето на 8 годинки дали му е хубаво без баща?? Богаташка създала чудовище и сега се оправдава че не познава синът си ??? Ами ако синът и бе размазал и останалите пешеходци ?? Колко семейства щеше да почерни?Вижте каква приятелка (годеница) има -Смеска между вампир и мекотело неправещо нищо- С КАКВО СА ПОЛЕЗНИ ТЕЗИ 3-МАТА В ДЖИПА ЗА ОБЩЕСТВОТО? С НИЩО!! А КАКВО НАПРАВИ ЕДИН 100 СТАРЕЦ В АНГЛИЯ? ( СЪБРА МИЛИОНИ И ДО ПОСЛЕДНО Е В ПОМОЩ НА ОБЩЕСТВОТО!
29
2
 
9
 
! Отговори
Кан Крум преди 3 години
Poмcка работа.
28
4
 
15
 
! Отговори
@ преди 3 години
Това беше ясно още когато я обвиниха. "Сина ви е карал под въздействието на наркотици. Давали ли сте му автомобила след като сте го видели в това състояние?""Нито съм го виждала, нито знаех че употребява наркотици. Той в къщи е абсолютно примерен. Учи е германия, идва си по Великден, заедно месим козунаци ...."Прокуратурата какво точно си мисли: че майката ще каже, че го е видяла надрусан и му е метнала ключовете? Аз ви казах, че заради неправомерната мярка ще ни съди в Страсбург.
27
0
 
17
 
! Отговори
Този пък... преди 3 години
Не адвокатите са "топ", съда и прокоратурата ни не струват. Какво доказателство е това, че не била в София, и не е знаела. Ами може да са се чули по телефона и така да му е дала позволение. А това с талона е още по-смешно.
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно ,че сина на Лъчо Мозъка от Герб е служил за декларация да безпроблемно преминаване пред КПП София..
25
2
 
19
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
баща му на убиеца КРИСТИАН къде е
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркоманчето имаше ужасния късмет да удари Милен. Иначе щеше да се размине само с условна, ако беше някой от нас на мястото на Милен. Сега обаче ще лежи доста тоя.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно трябва справедливо едни 15 годинки да вземе!
22
2
 
15
 
! Отговори
дед Мароз преди 3 години
Да де, баща му не го бил виждал, майка му не била чувала за него.Комунисти сър ...
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици" ...............ХА-ХА-ХАНагли ЛЪЖЦИ !!Но само като видях мутрата на Цецо Василевия адвокат и ми стана ясно какво лъгане ще падне.
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колега, Вие сте добър адвокат и разбирам,че си вършите рацотата по отношенше на защитата на Вашата клиентка.Но изказването Ви "тежък пътен инцидент,който поради известността на починалия се преекспонира ". Всички случаи на тежки ПТП, причинени от разни льольовци при това дрогирани или с употреба на алкохол се ползват с обществена нетърпимост. В настоящия случай е убит човек,баща на две деца и Личност,която се ползва с обществено доверие и признание за разлика от Вашия клиент.Така че по-кротко.