Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици

Трябва справедлив процес, а не линч, заяви адвокатът й Константин Симеонов
Обновена: 29 апр 2020 09:08 | 29 апр 2020 09:08, Красимир Ангелов
100
Майката на Кристиан не знаела, че той взема наркотици
Снимка: БГНЕС

Майката на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата при която загина журналистът Милен Цветков, не е знаела, че той взема наркотици, заяви пред bTV адвокат Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова.

Още по темата
По думите му катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото.

"Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч", посочи Симеонов.

Той уточни, че неговата клиентка се намира у дома си, а размерът на гаранцията от 100 хил. лв. е обжалван.

Адвокат Симеонов обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е Николова. Според него обаче не може да се говори за убийство и екзекуция, защото трябва да има пряк умисъл.

"Не коментирам нарушенията на правилата. Това е факт. Обстоятелствата ще ги установи съдът", подчерта той.

"Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там", добави адвокатът.

Той посочи, че майката на Кристиан е заминала за страната с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе фаталното "Ауди"“. Доказателство за това, че тя е била извън София, са декларациите, които е дала на КПП.

"Никой не се поинтересува когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата – в чантата на г-жа Николова и е бил извън София. Обвинението на моята клиентка е отговор на общественото мнение, което се разигра", смята адвокатът.

Симеонов уточни, че майката и синът не са имали среща след катастрофата на 19 април. Видели са се веднъж в съда, когато е имало разпит на свидетел по скайп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кой талон е взела? Големият ли? Защото той по принцип не ти трябва, освен за преглед. То и колко фиктивно е минавала преглед тази кола един господ знае!
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката лъже, тоя взима наркотици поне от минимум две години
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проверихте ли декларацията му за напускане на гр.София?Простосмъртните по време на пандемията напускат града с декларация тримата му спътници също.На работа по трудов договор ли са ходили извън София и как са влезли на Великден обратно.Какви документи са представяни пред КПП София за влизане и излизане от града.Ние чакаме по 3 часа, а тези наркоманчета как?
16
7
 
13
 
! Отговори
Sata NATO преди 3 години
Защо не се разглежда версията за поръчково убийство, като знаем какво е отношението на настоящия Главен прокурор към свободните журналисти и към свободата на словото изобщо.
15
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Взела талона, ама оставила ключовете... Хаха, явно е разчитала на невероятно будната съвест на сина си отличник...
14
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако на мястото на Милен в колата беше синът на адвоката...не ми се мисли каква защита щеше да дръпне на наркомана...
13
1
 
30
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
КРИСТИАН е убиец БОГ да прости господин МИЛЕН ЦВЕТОВ
12
5
 
18
 
! Отговори
фа преди 3 години
Вървите в грешна посока, обявете тотална война на нарко дилърите те са истинските виновници. ако не ги елиминрате тези случаи ще продължават докрай. Зашо нито едно управление не се заеме с тази война?. Дилърите са около нас и това всички го знаем. Кристиан е погълнал нещо което го е направило невменяем.
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега вече знае, по трудния начин. Много родители се превръщат в спонсори на децата си и забравят, че преди всичко са родители.
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи тя си взела талона талонът на колата, но оставила ключовете на аудито в аудито??? Ей адвокатче, ти си също за затвора! Еваахти наглия лъжец!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимени допълнение към зелените морави - малко кока и мадами,ех че живот
8
0
 
35
 
! Отговори
възмутен преди 3 години
ако на пътя вместо Милен Цветков, уважаван от много хора, беше някой от народа... досега келемето ще е на свобода, а виновен ще е сам загиналия, както стана с момичето прегазеното на пешеходната патека. Искараха момичето виновна...
7
1
 
38
 
! Отговори
Хора преди 3 години
Защо никой не провери как тази съдебна система която е с най ниско доверие от народа се къпе в лукс и получава огромни заплати и бонуси от същият този народ с който се гаври?!
6
1
 
28
 
! Отговори
70105 преди 3 години
Реакцията в този случай е нормалната и нищо не е преекспониррано. В предишните подобни случаи обществото е проявило равнодушие към меките и толерантни съдебни решения, които поощряват разюзданото поведение на безнаказаните. Той е пълнолетен и носи наказателна отговорнност и за ПТП, и за наркотици, и за нарушените правила на извънредното положение, за които органите свенливо мълчат.
5
1
 
40
 
! Отговори
Чернобил преди 3 години
... "ама той е невинен", "ама аз не съм знаела", "ама той иска да завърши", "ама това не е неговият автомобил"...Работата тук е, че убиха виден журналист. Този случай е прекалено публичен и няма да им се размине. Защото, ако се размине, хората ще линчуват цялото семейство. Има подписка за максимална присъда, 24 000 души са я подписали засега. Но въпреки това ще видим един куп лъжи и опити да го измъкнат сух от водата. Защото в България всичко е лъжа - държавата, положението, управляващите.
4
0
 
37
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Той е адвокат и си върши работата друг е въпроса защо съдебната система позволява тази гавра с хората там е проблема.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвокатът призовава за присъда като на Брайвик - заточен на остров във вила сред зелени морави - за размисъл.
2
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно това искаме - линч! А колкото до приказките, че не е знаела, че синчето й се друса, тези ги разправяйте на стената - може и да ви хване дикиш!
1
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, то бива да си нагло същество....сигурно само баба му е знаела...Затвор за тази!