Без шествие - БСП отбелязва 1 май в интернет с кампания "Работа и доходи"

Социалистите призовават всеки да изрази позиция
99
Без шествие - БСП отбелязва 1 май в интернет с кампания "Работа и доходи"
Снимка: БСП

БСП отбелязва 1 май с кампанията "Работа и доходи", която ще протече в интернет и в социалните мрежи заради пандемията. 

Да бъдем заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се, призова соцлидерката Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май - Ден на труда и работническата солидарност, празник на вестник "Дума" и левия печат. В условията на пандемия, от БСП се обръщаме към всички да бъдем отново заедно, да бъдем силни и да защитим правата на трудещите се хора, написа тя.

В кампанията ще се включат Националният съвет на БСП, народните представители, всички структури на БСП от цялата страна и всеки, който счита, че 1 май е ден за празник, но и ден за протест.

С качване на своя снимка или снимка от първомайско шествие и послание всеки може да изрази позиция в защита на сигурни доходи, солидарност и социална справедливост или протест срещу нарушаването на човешките и трудовите права.

Споделете ваша лична история, свързана с работата и доходите ви, призовават от БСП и допълват, че това може да стане и с поставяне на лого във Facebook профил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
я се скрийте червени преди 3 години
Нинова и БСП(червени милионери) какво общо имат с работниците? Освен да ги експлоатират и използват..Преди 89г човек експлоатираше човека, а след 89г обратното...
82
1
 
1
 
! Отговори
за толкова години преди 3 години
БСП- БКП не казаха " извинявайте за чернобилската манифестация"!!!
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименот 10 милиона през соца,останахме наполовина!така е другарю, в началото на 90-та 2 млн избягаха в Канада и САЩ от рая на пребоядисаните кoмyнисти от бсп. После още 1млн през 1997 от мъдрото управление на Виденов/Гечев.Дори малките деца знаят, че кoмyнизитe могат да крадат и с ГЗ си!
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До работникКакво общо има партията на Нинова с работниците????е как какво, нали открадна 70млн от Техноимпекс и остави служителите безработни.
79
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Активист на БСПНо за 9 септември ще правим парадще си направите гeй-пapaд начело с Крум Зарков
78
1
 
5
 
! Отговори
Никога вече БКП/БСП! преди 3 години
Дано никога повече да нямаме работа и доходи като при правителствата на БКП/БСП !Още помним Виденовата 20% безработица и заплати по 10 $ !
77
7
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Но за 9 септември ще правим парад на победата над монархофашизма!!! Слава! Слава! Слава!
76
5
 
15
 
! Отговори
работник преди 3 години
ама лицемери... дойде ли 1-и май и се сещам за Чернобил и колко подло постъпиха с българите тези "комунисти" които след 89г всите станаха кредитни милионери и капиталисти. Какво общо има партията на Нинова с работниците????- това е въпроса!!!
75
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е подло БСП да претендира, че има общо с деня на труда 1 Май-това не е партиен празник! Шествията в повечето държави, където се организират такива, не са с партиен привкус. Хората на наемния труд излизат и толкова. Често има безредици или претенции към работодатели и не приличат на манифестациите от преди 89та, където се възхваляваше партията (т.е. БСП- единият от уродливите наследници на БКП). Аз не виждам връзка между работещите на заплата хора и БСП-партията на милионери?
74
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми герберите като опрощават сметките на ромите и бъркат лично в джоба на българите,това по-добре ли е?Като дават детски,няма престъпност и не ти бъркат лично в джоба!Щото частните фирми си искат парите за тока и водата и ги взимат от другите граждани,парите не падат от небето.
73
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 66Соца е бил в над половин Европа,дори в две трети от Европа,ако е искал някой да емигрира е можел да емигрира,да не говорим,че Балкантурист правеше екскурзии по цял свят и който искал е емигрирал,както разказа щангиста Шаламанов(Наим Сюлейманоглу),"сивите вълци" са организирали неговото бягство и след този разказ почина.А самите крайно десни "сиви вълци" не са били турска организация,те избиват много турци,затова тази организация по-късно е забранена в Турция.
72
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има едно нещо по-гадно от хлебарката и това е ...БЕСИПЕ
71
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия - държавата и народа на Антихриста (Росс, Мосох и Тувал).Преп. Серафим Саровский: Антихрист родится в России
70
5
 
13
 
! Отговори
Изразявам позиция преди 3 години
БСП е най-фарисейската партия,партия на лъжата,измамата, популизма.Водена от шайка милионери потомствени червени барони,с младинастървени учили в чужбина службогонци,търсеща да отхапе парче оттортата на обществените поръчки за фирмаджиите си,готова в иметона печалбата и богатството да служи на чужди интереси.Каквото и гнуснонещо да се сетим за прехода,политиката,икономическите далавери,въввсичко се забелязва водещата роля на БСП.Ако я закрият,това ще е светъллъч на радост в битието ни.
69
5
 
13
 
! Отговори
До 66 преди 3 години
Ако през социализма можехме да емигрираме,сега на нашата територия щеше да е резерват !
68
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става по оста Гергов-Нинова ? Разбраха ли се кой ще командва ? Я най-добре още едно разцепление и да се преключва с тея мародери ! Примерно "БСП Тракия" ,"БСП за България " АБВ ,БКП и електората ще стане разноглед ! Хахаха,очакват се много ФЕНОМЕНИ като 15/15 !ХахахахахаЕййй,много смешни тея !
67
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е БСП ,когато слугата от министерски съвет ни вкарва в еврозоната, къде беше БСП,когато платиха ,,модерните''изтребители,когато дадоха бази на американците,когато нарязаха ракетите , когато припкат в Брюксел и изпълняват нарежданията от там и т.н. БСП - другото име на ГЕРБ, никаква разлика !
66
6
 
16
 
! Отговори
15/15 преди 3 години
До Анонимен (64). Другарю архивите показват друго нещо, а не това което пише БСП форумите. Фалитите за през 1960. Тогава България дава на СССР 20 тона със ЗЛАТО за да покрие неплатежоспособността си (фалит). Вторият фалит е през 1978. И третия фалит е през 1987. Следва колапс. Потърси и почети има достатъчно данни в архивите и в интернет.
65
2
 
6
 
! Отговори
да видим преди 3 години
До Анонимен "Които не са се трудили честно, а са крали да отиват утре на работа!"
64
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е БСП и БКП все там,но 75% са били членове на БСП както и от ДПС,СДС ,НДСВ ,и сегашните патриоти )