Разделение сред полицаите, кои не са получили бонус от 650 лв.?

Синдикат алармира за двойни стандарти
30 апр 2020 11:00,
40

Над 15 000 служители на МВР получиха допълнителни индивидуални възнаграждения в размер на 650 лева, които правителството обеща за работещите на първа линия в условията на извънредно положение. Оказва се обаче, че има полицаи, които не са получили допълнителното възнаграждение, а са работили на първа линия. Това обяви зам.-председателят на Синдикална федерация на служителите в МВР Илия Кузманов пред "България сутрин".
Още по темата

"Не можем да премълчим откровеното пренебрежение към нас. Колегите, които бяха на КПП пунктовете, получиха по 650 лв. Същата сума е получена и в градове, където няма нито един заразен", подчерта той.

Според Илия Кузманов, от Министерството на вътрешните работи не са изработили ясни критерии за това кои полицаи да бъдат наградени.

"Стигна се до двойни стандарти. Има хора с еднакви задължения и длъжности, но единият получи, а другият - не", посочи Кузманов пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на Синдикална федерация на служителите в МВР уточни, че от министерството е трябвало да вземат предвид рисковата среда или натовареността на служителите относно разпределянето на възнагражденията.

По думите му случилото се ще доведе до спадане на мотивацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса,вируса...бонуса,бонуса
24
2
 
4
 
! Отговори
измислени герои преди 3 години
Заради "рисковете на професията" ги пенсионират по рано, по торба пари им се дават при пенсиониране, всеки от тях е писал МОЛБА за назначаване, нали?Докторите също - учат по собствено желание и работят това за което са учили. Съвсем на ясно са с рисковете на професията. Дето се вика и най-обикновена краста могат да лепнат... Но това е - сами са си избрали.РЪКОПЛЯСКАНЕ
23
2
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Да ги наградят с по едно потупване по рамото пред строя и това е!Оф!Забравих че те вече и строй нямат а са сбирщина разпасан башибозук
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами администрацията ? Не трябва ли да проявят солидарност и да вземат половин заплата ,те и без това нищо не правят в момента
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо бонуси. Това им е задължение .
20
2
 
11
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 3 години
Какви заплати, какви шестстотин лева, какви бонуси. Само яко щавене и кинти на ветрило. Отменяйте положението и да почва чакаленето по храсталака.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
полицайчетата са едни от малкото хора , които в момента са на работа и получават заплати, че и взеха да се карат кой още бонуси да има.СРАМОТА!!!
18
2
 
17
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Как по-точно за полицаите е по-опасно да се заразят отколкото за тези, нагъчкани във фабрики и цехове? И кога ще направят масови тестове именно в такива предприятия?
17
2
 
19
 
! Отговори
:) преди 3 години
Значи за нищоправене получават заплата, а ако се наложи да свършат изобщо нещо - бонус... добре е.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те поне маски не купуват
15
2
 
21
 
! Отговори
tomahawk преди 3 години
Ако ще се дават пари, то нека да е на всички работещи !!!Няма значение къде работи човек, риск има навсякъде.На лекарите и полицаите това им е работата, да са ставали селскостопански работници като ги е страх.
14
0
 
20
 
! Отговори
bai onzi преди 3 години
Ушев , я ела да се видим лице в лице да видиш народната подкрепа към милицонерските *** ...за нищо не ставате, 2 престъпления навреме не може да разрешите ...спирам да плащам разни данъци , да видите кой ви дава стотинките ;)
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подобно както при лекарите)
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е абсолютно безочие спорят кой не е получил бонусче, а хората съкратени от работа и тези в неплатена отпуска кучета ги яли. Дългия е прав нЕма такава държава.
11
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До полицай 5 АМИ НЕ ГИ КАРА НИКОЙ ДА РИСКУВАТ. НАПОСЛЕДЪК МАСОВО ПОЛИЦАИТЕ ПО КПП-ТАТА СА БЕЗ МАСКИ И ПРЕДПАЗНИ РЪКАВИЦИ. НИЕ ЛИ СМЕ ВИ ВИНОВНИ??????
10
2
 
26
 
! Отговори
Bob преди 3 години
До полицай, проблема, е че подкрепяте подтисници на народа, чинно без НО. Когато наказваш народа не очаквай симпатия от него. Ако не си доволен, се оплачи на шефа, на там е оправията. От народа който подтискаш ще получиш само шамар...
9
14
 
3
 
! Отговори
полицай преди 3 години
До АнонименИ защо не носят маски, да заразят някого, или да се заразят ? Като има нарушение трябва да се санкционира иначе знаем за селските тарикати.
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро в тази държава ще останат само полицаи. Ще се дебнат един-друг и ще си дават рушвети и бонуси.
7
28
 
10
 
! Отговори
полицай преди 3 години
Никой не дебне никого, полицаите носят маски по 12 часа без прекъсване. За ядене и за пикане да не говорим, че няма време.
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само който е на КПП та няма на всички кияци по бюрата да се плаща я!!!!Това са наши пари от данъците ни не са на Бойко!!!!