Бил нужен по-дълъг срок за обсъждане на цените на тока

Оставали само 4 дни, от които само един е работен
Обновена: 1 май 2020 14:00 | 1 май 2020 13:55, Камелия Цветанова
15
Бил нужен по-дълъг срок за обсъждане на цените на тока
Снимка:Пресцентър на омбудсмана

Омбудсманът Диана Ковачева призова КЕВР да удължи срока за онлайн общественото обсъждане на двата проекта на наредби за регулиране цените на електрическата и топлинна енергия.

Общественото обсъждане е насрочено за 5 май.

Още по темата


Ковачева посочва, че до тогава реално има 4 дни, от които само един е работен.

Според нея този подход на КЕВР е не само неприемлив, но и формален, защото заинтересованите страни няма да имат достатъчно време да се запознаят с предложенията, а това ще възпрепятства тяхното ефективно участие в дискусията.

В изявлението си тя препоръчва онлайн дискусията на проектите за изменение и допълнение на двата нормативни документа да се отложи за по-късна дата, преди крайния срок на общественото обсъждане на 14 май, с цел постигане на професионален и ползотворен дебат.


 


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
gochev преди 1 година
Семействата, които се чувстват "ваксинирани" ,да си пускат децата в училищата, за тези които няма да си пуснат децата и са абсолютно в правото си /става дума за здраве и живот/- матурите да са онлайн. Да казват вариантите, то голямо чудене. Матурите ще минат, здравето остава.
10
0
 
3
 
! Отговори
относно матурите преди 1 година
Госпожата е внесла предложение за отпадане на матурите само за 4-ти и 10-ти клас, поради риска от заразяване от covid-19. А за децата от 7-ми клас няма ли риск госпожо, няма ли риск за родителите, за близките в семейството? Що за безумие, неравноправие, дискриминация и геноцид е това, да има двоен стандарт към деца?
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е тази смешна тьотка?
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подготвят ни за юли,пак ще има увеличение на вода и ток,герб са предатели,тоя от така наречените патриоти,от комисията ..слуги
7
2
 
14
 
! Отговори
дядо Пенс преди 1 година
Никога повече ГЕРБ !!!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-скъпа е водата.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Обсъждане"???Това да не би да е новия Синоним на завоалираната форма на РЕКЕТ???Брово, бе!!!! Мъ много бързо се учите от "големите батковци и каки"!!!
4
1
 
14
 
! Отговори
KamKam преди 1 година
Изнудвачи!!
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Цял Свят има проблем, но никъде не се вдигат цените напротив цените падат. Има Държавна политика в нормалните Държави. Ако сега вдигнете цените на тока това със сигурност ще е края на това правителство.
2
1
 
16
 
! Отговори
Уонко Нормалният преди 1 година
Късо или дълго Въже?
1
1
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 1 година
Какво има да се обсъжда ?!В момента ,когато сте затворили народа и сте му отнели работата и доходи да се вдига цената, на каквато и да било услуга е престъпление !