Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

12-годишното момченце на д-р Иванова също е с COVID-19
Обновена: 2 май 2020 23:00 | 2 май 2020 23:00, Красимир Ангелов
232
Семейството на починалата лекарка е прието в болницата с коронавирус

Цялото семейство на починалата лекарка от Инфекциозно отделение в областната болница в Сливен е заразено с коронавирус, съобщава DarikNews.

Още по темата
Съпругът на д-р Илияна Иванова, който също е инфекционист в отделението на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", е с положителна проба и не е напускал лечебното заведение. В болницата са приети и 12-годишното момченце на лекарското семейство, както и баба му и дядо му. Те също са дали положителни проби за вируса.

Поклонението пред паметта на д-р Иванова е утре по обед в болницата. Правят се постъпки от ръководството на лечебното заведение съпругът да получи разрешение да изпрати жена си в последния й път.

В Инфекциозното отделение вече има 7 болни медици. Една от медицинските сестри е в по-тежко състояние.

Заради големия брой заразен медицински персонал, от 4 май в Инфекциозното ще бъдат командировани медици от други отделения, на първо време медицински сестри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
1
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Дано им се дават сьщите лекарства с които лекуваха - домусчиев и дариткова
136
2
 
7
 
! Отговори
Владислава преди 3 години
Спазваме стриктно мерките, стоим си вкъщи. И какво от това, като всеки ден се изсипват на летищата идващи от чужбина, които започват да разнасят вируси по села и градове. Кой ги спира? Кой ги изолира? Затворете летищата бе, не ви ли е жал за лекарите, които умират!!!
135
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До korona 154Всъщност човешкият живот наистин няма стойност и колкото по-бързо го осъзнаеш толкова по-добре.От друга страна да защитаваш Тиквата и калинките около него е тъпо.Това е все едно да се радваш на комшията който тъпче жена ти когато си на работа.Не е особено умно, нали.....
134
6
 
12
 
! Отговори
korona преди 3 години
Ей, жалки драскачи и мрънкачи!За вас човешкия живот няма никаква стойност.Важното е да плюете правителство, щаб......ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!
133
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ревете за тезиКаква е тази проста система която да спаси раково болен?Пишете глупости.Спешна помощ не спасява раково болни,за жалост тези хора са обречени.Ставате жалки вече с вашите писаници
132
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сетих се за мед. сестра на прозореца на парламента. Дано да са разбрали защо трябва да им уважават труда. Или поне да не ги унижават. *** то тиквите трудно увират.
131
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имама предложение до всички диванни инфекционисти - отидете доброволци в инфекциозните отделения. Не се напъвайте дали докторката имала придружаващи заболявания. Или да ли има или няма маски, ръкавици. Вземете всички предпазни средства и идете там. Особено, ако сте млади и здрави. И груповият имунитет няма нищо общо със заразяванията в болниците. Да той е полезен, но е са придобива както си го мислете, с 15 човека на пейката с бира. Или всички при баба и дядо на гости.
130
11
 
9
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Не са послушали съветите на Мангасаров как да придобият групов имунитет
129
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров отивай в Сливен да поседиш в инфекциозното
128
2
 
61
 
! Отговори
Б&Б преди 3 години
Голямо нещастие: майката починала, бащата, също лекар инфекциозни болести на първа линия, е заразен от коронавирус КВ, синът на 12 години, дядото и бабата и те заразени... БИ СЛЕДВАЛО УПРАВИТЕЛЯТ НА МБАЛ да не пуска едновременно съпруга и съпругата на първа линия... Сега какво ще прави това разбито семейство? Мин.К.Ананиев ако е човек може да изиска лекуване на четиримата с тези лекарства и серуми, с които са лекувани Домусчиев и Дариткова. Отново повтарям: АКО Е ЧОВЕК.
127
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди може би десетина дена по централните новини даваха идея на един български ветеринарен лекар за изработване на аерозолна ваксина. Той каза, че телетата не се заразяват с вируса, но създават антитела. Предложи да се използват тези антитела като аерозол, за да попаднат в хората. Друг учен сподели, че има такива практики с животни, а изработването на ваксината няма да е скъпо: около 300 000 лева. Никой не говори какво стана с предложението.
126
0
 
0
 
! Отговори
до 207 преди 3 години
Такива са били винаги. Така ги обучават от малки на гадости.
125
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мангъсаров да иде да я смени - той е млад и без придружаваши заболявания .курицата и свекървата да идат санитари щот то лесно да плюеш по телевизиите , ама дела никакви
124
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медицинският персонал, даже да е с най-добре предпазващи облекла, заразява, защото болните не са с предпазни облекла. Болните си изпускат вирусите във въздуха, вирусите полепват по облеклата, медицинското лице се движи из лечебното заведение, с което прехвърля вируса. Трябват системи за тотално пречистване на въздуха.
123
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако лекарката е имала придружаващи рискови заболявания, въобще тя и мъжа ѝ, не е трябвало да са на работа. Дълг, майната му дълга. Когато те оставят гол пред автомат, нама дълг. И не герберски ***, няма да тежи на съвестта на никой друг, освен на хората дето от февруари дават брифинги, без да има и един заразен, но не доставиха лпс никъде. Кигато лекарите заплашиха с протести, пак вие им четяхте морал...
122
9
 
36
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Защо ГЕРБ откраднаха парите за ЛПС на лекарите ?
121
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Командировайте Мангъров, но той май вземал по 100лв за преглед.
120
14
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От сега ви казвам каква ще е песента след 15 дни на същите които плюят по щаба също и прецедента Радев......."аууу колко жертви , защо не се взимат мерки"....долна ***
119
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Сърбия преди половин месец обявиха , че са минали над 600 заразени сред медицинския персонал.В Италия и Испания обявиха над 10 хиляди заразени сред медицинския персонал.Това са фактите, а в България се разкарват Корнели, Мангъровци и Радевци и Слави Трифоновци да питат къде бил ада и защо се плашели хората.
118
22
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарката е била с астма. Заразила се е понеже липсват ЛПС. Даже маски нямаха в болниците , за костюми да не говорим. Била е болна поне две седмици и се е лекувала в дома си. Много неща се премълчават. Включително , че е била с астма и рискова. Защо няма ЛПС за лекарите. Защо възрастни болни лекари се пускат на първа линия а здрави млади хора стоят заключени и неработещи. Важно е истерията да продължава и хората да са уплашени и шашнати. То това беше истинската цел на ненужно глупавите брифинги.