Кои българи ще получат ваучери за лятна почивка у нас?

ВМРО: Осигуровките да са платени поне за 8 месеца назад
Обновена: 5 май 2020 23:10 | 5 май 2020 22:54, Анисия Иванова
24

Ваучери ще бъдат отпуснати на българските граждани, за да изберат да летуват у нас. Това стана ясно след проведения Коалиционен съвет. Депутатът от ВМРО Стоян Божинов обяви пред "Денят ON AIR", че ваучерите ще бъдат само за онези, които са с платени осигуровки и данъци, обяви той.

"Ваучерите ще бъдат ползвани от всички хора, които са си платили осигуровките и които не дължат пари за данъци. Осигуровките трябва да са платени поне за 8 месеца назад", уточни гостът пред Bulgaria ON AIR. 

Предложението на ВМРО е ваучерите да са на стойност над 100 лева. Стойността ще бъде разгледана на по-късен етап.

Предстои да се реши окончателно и дали шезлонгите и чадърите по морето ще бъдат безплатни. Предложението ще бъде отправено към концесионерите.

"Това ще бъде за сметка на таксата, която ще плащат концесионерите. Предполагаме, че те ще се съгласят в този труден момент", прогнозира Божинов.

От ВМРО смятат, че подкрепа трябва да бъде указана и на инфраструктурните проекти в сферата на строителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Боко-и-Чоко преди 3 години
Леле 100 лева. :) Сега мога да умра щастлив. :)Да си ги набият в скапаните .... тия пари. И 1000 лева да ми дадат, не бих бил толкова луд да почивам в този тиняк тук. Дойдох само да драсна само едно на милите хотелиери и пишман бизнесмени - Приятен фалит тази година и дано потънете безславно. Никой не ви иска скапаните услуги, ако така ги наричате.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 лв,паркинг за 2 дни,но явно администрациите ще ходят,то при тях няма съкращения или намаляване на заплати !!!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваучерите ще важат ли в казината? Питам за един преател.....
17
4
 
3
 
! Отговори
Св преди 3 години
Добре де, никой ли не помисли кой ще се хвърли на тия ваучери. Като идеш на почивка и хотел, гледаш да си в обкръжение и среда с някой, който ти отговаря на статуса и дали ще си избрал 2, 3, 4 или 5 звезден хотел горе долу ти импонира на състоянието и поведението. Сега, ще свалят някои цени, ще се поомеша народа. Само напомням, че доста хора и от чистотата (тях не ги обиждам хората но са друга прослойка), че и такива които са се осигурявали в чужбина сещате се какви, но идея са нямали за почивка
16
3
 
15
 
! Отговори
Норге преди 3 години
100 лева? Тия 100 лева са ми точно горивото от София до морето. Мерси! Това мога да си го платя и сам. Питам се обаче на какво точно ще бъда подложен по плажовете и заведенията, ако случайно реша да се възползвам от услугите на нашенските курорти? Имам тънкото усещане, че тази година извращението ще бъде брутално. И... мисля да го пропусна! А на всички, които ще се възползват желая успех!
15
2
 
7
 
! Отговори
За работещите преди 3 години
На 17 хиляди заплата как ще ги накарате да отидат на българското черноморие? За 480 човека от нашата фирма питам? Защото тези с месечен доход над 10000 лв са близо 400 хиляди в България
14
7
 
1
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Тази година ще почивам на морето.
13
1
 
27
 
! Отговори
Един българин преди 3 години
Ще ми дадат 100 лева ваучер,за да ме оскубят с 1000 лева на морето,че и повече. Не, мерси. Такава промоция не искам. Не знам дали ще намерят изобщо будали българи да се вържат с тия 100 лева отстъпка и дали ще си намерят тая година персонал.
12
0
 
8
 
! Отговори
ДПМНЕ преди 3 години
Първомайски фант !?
11
6
 
13
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Заплащането на чадър и шезлонг е един вид цедка, плащаш си за удобство и спокойствие. Сега всички гащници ще се юрнат на първа линия-очакват се груби селски прояви и изстъпления. Аз моят избор съм го направил тази година..Yassou Ellada!
10
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искам да виждам никакви активисти на БъСъПъ, ама никъде. Да си ходят по техните хотели.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как кои?! Тези дето се хвалят с тиквата! На тях ваучерче за 100лв, на него за 100 000 000лв. Евтини са ни тролчетата, но пък любовта/глупостта им е голяма!!!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То се знае богатите.
7
0
 
34
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Платил съм си всичко! Искам ваучер за хотела на Валери Симеонов!В краен случай - на Милен Велчев! Сетихте ли се за къде ще важат ваучерите???
6
0
 
19
 
! Отговори
морски преди 3 години
До 15-ти Юни ще се лее бетон.Официално, а неофициално нЕкой ден повече.Сезон ... за бaлъци милион.
5
1
 
10
 
! Отговори
Този преди 3 години
Поне 100% е ***.
4
1
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
Епиграма - По света и у нас -: Милиони истукани бродят като талибани.В превоза пък горките-ощетени са крадците.Никак не се колебайте бързо помощи им дайте.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията ,медиците ,институции и граждани.Град София (2020).
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички хотелиери до скоро обясняваха, че ще си внесат евтина работна ръка от чужбина за да не плащат заплати на българи. Сега искат от данъците на същите тези българи да въртят далавери с ваучери, безплатни шезлонги, чартъри и т.н. Ами да фалират най-сетне, други ще дойдат на тяхно място. По-добре дайте на нуждаещите се хора за да преживяват.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОТ ПИШМАН ШКЕМБЕ-ПАТРИОТИ- КАКВО ОЧАКВАТЕ?
1
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 лв ?!?Ха ха, ама това верно ли?Един обяд за двама на морето.Големи ваучер, големо нещо.Ману, мани...