Спътниците на Кристиан Николов обжалват гаранциите си

Те са с обвинение, че не са съдействали на разследването
5 май 2020 08:55, Петя Славова
40
Спътниците на Кристиан Николов обжалват гаранциите си
Снимка: Facebook

Младежите, пътували в колата на 22-годишния Кристиан Николов, който предизвика катастрофата с журналиста Милен Цветков, обжалват наложените им гаранции от по 10 000 лв.

Още по темата

Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е подал чрез адвокат молбата си в четвъртък, събощава "24 часа".

На 4 май жалбата е била внесена от името на приятелката на Кристиан - Симона Цветкова. Софийският районен съд ще се произнесе в закрито заседание като вземе предвид възможностите на семействата на двамата и как младежите се издържат.

На 21 април Георги и Симона бяха обвинени от Софийската районна прокуратура, че не са съдействали на разследването за катастрофата с Милен Цветков. Впоследствие и двамата са дали показания. Те са потвърдили, че Кристиан е бил зад волана на джипа, ударил колата на Милен Цветков.

22-годишният шофьор е в ареста и засега се възползва от правото да не дава обяснения. Неговата майка също Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
16
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
До Унуфри: Ха-ха! Когато седнем на маса, да ядем и да пием, всички сме приятели. Но когато ножа опре до кокала, вчерашните приятели така ще те издънят.
14
17
 
17
 
! Отговори
Бойко уби Милен преди 3 години
За никой не е тайна колко много Бойко мразеше Милен - заради неудобните въпроси ,с които не веднъж хващаше Бойко с нacpaни ***.Всичките хлапета в колата бяха деца на ГЕРБ функционери - синът на държанката на Порожанов, синчето на Лъчо-без-Мозъка (който се оказа е готов и детето си да продаде)Така и не направиха инспекция на аудито - въпреки ,че беше подковано специално за такъв удар (по заповед на Бойко) - но наркоманчетата не прецениха силата на удара.
13
3
 
44
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Да влизат зад решетките, наркоманче такта. Защо избягаха от местопрестъплението? Какво търсиха в колата след убийството?Заедно ли се друсаха? От къде е Дрогата? Те дилъри ли са? За чий се събираха, когато беше забранено да се излиза и се глобяваше с по 5 бона за разходка в парка?Гаранция... НЕ! Затвор трябва за тях!Те са жертви на Синдрома на Емоционалния Срив, ама кой ще се замисли за това?
12
3
 
33
 
! Отговори
АмчъмдейвиС преди 3 години
Никакво обжалване в кayшa!
11
2
 
30
 
! Отговори
Унуфри преди 3 години
Че и тримата са за затвора това никой не го оспорва. Това което ми е чудно е КОЙ ще " съдейства на разследването" за да вкара свой приятел зад решетките . Самото изречение звучи абсурдно
10
2
 
12
 
! Отговори
:D преди 3 години
До Анонимен 7Ко речи? Два пъти се опитах да го прочета.Отказвам се!
9
15
 
6
 
! Отговори
ники преди 3 години
Значи не съдействали на разследването и за това били задържани под стража? Ако бъдат пуснати тези спътници на виновния, какви нови престъпления ще извършат и какво е наказанието за несъдействане на полицията (има ли такова изобщо), че да трябва да се държат под стража?Правовата държава я няма отдавна, прокуратура и съд си прави каквото си иска, а ние после плащаме всички в Страсбург.
8
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама са били страхотно трио в аудито. Дрогиран шофьор-убиец, с майка бизнесмен-бушон. Другото момче пък, крадец, обирджия на бензиностанции, с баща депутат от герб, наредил се пръв за безплатни айфони. Момата пък, цялата в татуси, пиърсинги и всякакви висящи щуротии, че и сатанистка-окултистка била, с баща офицер в икономическа полиция. Това направо е за филм. А за да има осъдени, си трябва прокурор и съдия от друга галактика.
7
2
 
24
 
! Отговори
Мюмюнчо преди 3 години
Да се разследва до стотинка от къде са им първите 100 000хиляди лева...другото само ще дойде!
6
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Bg medii sa christianski ortodoksalni offshorni teroristi massovi ubiici! Uuuu!
5
2
 
26
 
! Отговори
2LOOP преди 3 години
Европейските ПАРИ ОТИВАТ В ТЯХ.ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС ПОСЛЕ ТОЙ ВЛИЗА В ТЯХНИТЕ ДЖОБОВЕ И НИЯ ПАК СМЕ НАЙ БЕДНИ.
4
2
 
43
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Тия никога, няма да станат нормални. Винаги ще си бъдат наркомани и издънки.
3
10
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Момчето е абсолютно невинно.Сигурен съм ,че в джипа е бил Бойко Борисов.
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
отвратен, прочете ми мислите.
1
4
 
65
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
Биологични отпадъци , които цапат земята !!