Спътниците на Кристиан Николов обжалват гаранциите си

Те са с обвинение, че не са съдействали на разследването
5 май 2020 08:55, Петя Славова
40
Спътниците на Кристиан Николов обжалват гаранциите си
Снимка: Facebook

Младежите, пътували в колата на 22-годишния Кристиан Николов, който предизвика катастрофата с журналиста Милен Цветков, обжалват наложените им гаранции от по 10 000 лв.

Още по темата

Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е подал чрез адвокат молбата си в четвъртък, събощава "24 часа".

На 4 май жалбата е била внесена от името на приятелката на Кристиан - Симона Цветкова. Софийският районен съд ще се произнесе в закрито заседание като вземе предвид възможностите на семействата на двамата и как младежите се издържат.

На 21 април Георги и Симона бяха обвинени от Софийската районна прокуратура, че не са съдействали на разследването за катастрофата с Милен Цветков. Впоследствие и двамата са дали показания. Те са потвърдили, че Кристиан е бил зад волана на джипа, ударил колата на Милен Цветков.

22-годишният шофьор е в ареста и засега се възползва от правото да не дава обяснения. Неговата майка също Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В никакъв случайх виномността на тези две особи не е 10 пъти ро малка от родилата убиеца.Майката на убиеца плати 100 000лв гаранция.Тези двамата активно не се радвали на убиеца как поглъща нарко гулаша и интензивно са се радвали на скоростта защото няма евиденции че са му издрали лицето да не поглъща наркотиците и сритали убиеца за да намали скоростта. Освен това сле зблъсъка двамата са избягали и ни са помагали на Милен да се спаси от евентуаленото запалване на колата
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалват, не жалват, всички са в кюпа.
33
8
 
8
 
! Отговори
Мартин преди 3 години
Бойко бил го поръчал..хахххаа чрез спонсор на БСП.. Бог да прости човека... НИКОЙ НЕ УБИВА ЗА НЕУДОБНОИ ВЪПРОСИ НАСРЕД ЦЕНТЪРА на европейска столица... Това не е Бсп да взривява църкви..всичко Бойко направил Нинова ангел... я сиктир
32
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 000 лв е смешна гаранция за съучастници в убийство.Тези наглеци пък и обжалват.И тримата са биолигични отпадъци,хора няма да стане от тях.
31
3
 
12
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Той Християнин ли е? Той не е ли изключен от немската гимназия заради снимка запечатала го да пафка трева В ЦЪРКВА? Тя Христоянка ли е? Забравихте ли фотосите ѝ във фейсбуук преди да си изтрие профила? Малкият мозък християнин ли е?Религиозните фанатици не винаги са мюсюлмани (въпреки,че често са).
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Казваш, че не е допустимо исканата гаранция да е 100 пъти по-висока от предвидената глоба.Трябва да се види в закона, дали е казано нещо относно това съотношение. Не съм юрист и не знам.Когато се определя гаранцията, се взима предвид доколко е обществено опасно лицето и дали има вероятност отново да направи беля. Двамата спътници на Кристиян нямат вид на хора, които ще престанат да взимат наркотици и които биха извикали полиция, ако видят дрогиран да сяда да шофира.
29
12
 
3
 
! Отговори
$Баш $ шефа$ преди 3 години
Много ясно. Щом имат това право по закон се възползват от него.Каква новина е това.
28
5
 
3
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Какви са тези религиозни истории в коментарите? Той и мюсюлманин ли е?
27
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 3 години
... другите хлапета не посмели да гласуват такова предложение. Случило се е към края на 60-те години на 20-и век. Най-напред от друго момче бил зададен въпросът "Докога децата на АБПФК ще ни заемат местата?"Ставало дума за квотите за прием в университетите. За децата на АБПФК не само била отделяна значителна част от бройката на първокурсниците, но дори и онези от тях, които не успявали да се класират, после пишели молба, която в повечето случаи бивала удовлетворявана и ги записвали извън квотата
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кратка хронология на терористичните атентати за последните 4 години извършени/готвени на Християнски празници:19.12.2016 - Коледа ,Берлин,коледен базар - 12 убити12.12.2018 - Коледа,Страбург - 3 жертви16.19.2019- Коледа,Виена - предотвартен21.04.2019 - Великден ,Шри Ланка - 130 убити19.04.2020 - Великден,София - 1 убит
25
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 3 години
Това, което си написал, ми припомни една много стара история.Навремето на някакво комсомолско събрание тийнейджър предложил да гласуват и изпратят призив до Ръководството на Съюза на активните борци, с което да настояват да бъде отнемано званието "АБПФК" на онези, чиито синчета и щерки са доказани хулигани и които спекулират с привилегиите, произтичащи от този статус на родителите им. Обосновката да била, че щом е възпитал негодник, значи не е достоен да бъде АБПФК. Другите хлапета не посмели
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 коментара, толкова е паметта на Българина.Всяко чудо за 3 дни и дори медиите няма да ви информират,когато и 3-мата ТЕРОРИСТА са вече на свобода,готвейки изненада за следващия християнски празник.
23
3
 
20
 
! Отговори
Т. преди 3 години
"22-годишният шофьор е в ареста"- до кога ще е там; кога ще отива в затвора???
22
3
 
15
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Като не ги тестваха всички за наркотици за да имат доказателства ,че всички са били надрусани сега ще им правят номера. Ще се започне с протакане и целият набор от салтанати за да отърват кожата.
21
6
 
14
 
! Отговори
От 22 преди 3 години
До тримата сложили ми минус:моля изгледайте видеозаписите,автомобил движещ се с бясна скорост в крайна дясна лента (до тротоара),без спирачен път,на червен светофар и множество пресичащи пешеходци+преминаващ автобус.Удър с около 100км/ч и нито един пострадал от аудито? 3-*** дрогирани,но пък с колани,дори на задните седалки?Младеж пушил в църква,мадама видима сатанистка+депотатско синче извършил въоръжен обир.Тези за антихристи решили масово да убиват на Великден.
20
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само в България може да се прикрива ТЕРОРИСТИЧЕН АТЕНТАТ извършен на религиозна основа на връх Великден като ПТП.
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бойко уби Милен Прав сте, въпросната информация не е никаква тайна за пациентите в психиатрията!
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Скъпи експерте, лицето Лъчезар Иванов е действащ депутат от ГЕРБ. Просто факт, който може да се провери елементарно на сайта на парламента.https://parliament.bg/bg/MP/2696">https://parliament.bg/bg/MP/2696
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"как младежите се издържат."Аре всички кас.бележки и фактури за дрогата, данъчна ревизия!
16
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишете дезинформации и неточности Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е подал чрез адвокат молбата си в четвъртък, събощава "24 часа".Той е бивш депутат от ГЕРБ не е парламента вече Второ майката е пусната от ареста но не е платила гаранцията ако не я плати до седмица остава в ареста докато не внесе 100-те хиляди.Такъв случай дето всички занаят всичко и вие пишете неточности